Beata_Dorobczyńska Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Nie koniecznie ten skecz :) Jakoś jako jednostka inna niz wszystkie raczej nie trzymam sie kupy . Quote
dariaopole Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Beatko no oczywiście , że zaproszenie musi być , nikt nikomu na chama na głowę się nie będzie zwalał bo tak niegrzecznie, a doddy jak widać trzyma się etykiety:p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Daria , Ty mnie nie rozsmieszaj , Doddy dobrze wie, ze nie musi sie trzymac etykiety bo za długo sie znamy na takie savoir - vivre. To tylko taka wymówka aby zwalić na mnie, normalka. Quote
dariaopole Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no więc doddy - odwiedzaj częściej Beatkę bo brakuje jej Twojego towarzystwa !!! :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ale Alter musi znaleźć domek aby Doddy mogła mnie odwiedzić . To na tym polega - transakcja wiązana :( Quote
doddy Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 No dobra, obiecuje nadrobic odwiedziny o ile nadrobimy kino, bo jeden film mamy w plecy a drugi czeka ;) W next week idziemy! Nie uznaje wymowek, usprawiedliwien od mamy, taty... Ewentualnie zwolnienie lekarskie wchodzi w rachube. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Szantaż !!! Dobra, niedziela 7 października . A Ty cwaniaczku odpisz mi na gg na pytanie . Quote
doddy Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Ja nie dostalam zadnego pytania od Ciebie... Moze tylko pytania nie dochodza... :evil_lol: Jakies problemy na laczach :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Halo , halo , nic nie słysze o kinie była mowa ??? Halo, teatr ? , nie , na łyżwy możemy iśc ale jeszcze nie teraz. Spko, dobrze, w niedzielę basen , tylko weź czepek. Quote
doddy Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Biedna ta Beatka... Na glowke Ci slonce pada... Hmmm Chyba musze pogadac z Twoja "gora" w tej pracy, ze Ci pilnie urlop albo zwolnienie w cieplych krajach potrzebne na koszt firmy... Ale tylko w doborowym towarzystwie... Nawet moge dac Ci wybrac: Wolisz z urocza blondynka? Czy wolisz z malo uroczym, niezbyt przystojnym blondynem? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Z dwojga złego z blondynka bo chociaż sobie pogadam w przeciwieństwie do drugiej opcji. Quote
doddy Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Juz Cie nie kumam Oj, zrób cos Andzia bo ja bym chciala aby Doddy znów miała Mambe i mogla do mnie przyjeżdzać. Z dwojga złego(...) Quote
Puchatek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Co prawda nie wiem o co chodzi ale na logikę biorąc to może miała inną blondynkę na myśli. Wtedy wszystko jest logiczne. ;-) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Puchatek , a na to nie wpadłam :shocked!:, całkiem niezłe wytłumaczenie. A info rozszerzone dla Doddy - ze złym też trzeba czasem sie spotkać aby wiedzieć jakim sie jest dobrym :Cool!: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Staram sie jak moge :sweetCyb: Quote
dariaopole Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 dziewczyny jesteście udane, to wam muszę przyznać :evil_lol: rodzice powinni być z Was dumni :cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Chyba musze swoim skopiowac Twoj wpis Daria bo jak do tej pory czuje sie niedoceniona. Z tego co wiem to Doddy chyba tez aczkolwiek z uwagi na to, iż ona przestrzega etykiety pewnie napisze kurtuazyjnie - alez skad , oczywiscie , tralalallalalal :ices_bla: Quote
dariaopole Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 czujecie sie niedocenione ??? ojjjj to nieładnie :mad:, ja moją mamę zmuszam, czasem do mówienia o mnie miłych rzeczy , oczywiście pod pretekstem , ze czuję, że mnie kocha mniej od brata- pierworodniaka :eviltong: zreszta tłumaczę jej, że dla prawidłowego rozwoju psychicznego dziecka potrzebna jest aprobata, poczucie odwzajemnionej miłości i całkowite oparcie :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ale my nie mamy rodzeństwa ! Quote
dariaopole Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 to tylko jedna propozycja....jak nie ma rodzeństwa to trzeba zarzucić rodzicom, że czujecie się samotne i mimo iz jedynaczki nie czujecie , że jesteście jedyne i najwspanialsze. fakt ten rzutuje na Wasze życie rodzinne i psychikę...lub cos tam cos tam...najlepiej improwizować...wystarczy trafić w jakiś czuły punkt ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Hmmm, Daria ja chyba za stara jestem na takie numery , nie wiem jak Doddy . Ale my uchodzimy za twardziele choc to nie prawda . Quote
dariaopole Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 hahah moja mama też mi mówi , że chyba jestem juz za stara na takie numery ale jakoś się z nią nie zgadzam :cool1: dobrze , że te psy dają nam tyle radości i miłości :loveu: Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Moja mamunia po uslyszeniu czegos takiego by mnie pewnie wyslala do psychiatry pod pretekstem, ze cos mi sie w mozgu cos mi sie dzieje bo zaczynam miec rodzinne odruchy Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Skad Ty wziełas te emotiki ???? Rewelacja. Daria , Doddy to jest malo wrazliwa , nie to co ja ale obie zgrywamy twardych kowboi na dziki zachodzie. Quote
Recommended Posts