doddy Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Rudy wlasnie wrocil od weta. Zostal pozbawiony 2ml krwi... Krew mu z zyl ciekla jak krew z nosa... Dzis wieczorem wyniki, ale pewnie dowiem sie o nie jutro bo dzis mam szkolenie a potem wycieczke do Grojca z Jacusiem. Quote
Szyszka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 trzymam kciuki za wyniki, żeby były dobre. A przynajmniej nie gorsze od poprzednich. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ale nie szykujesz Jacusia na Słomczyn ? :) Zart oczywiscie . Quote
halbina Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A! To Ty mu krwi upuszczasz, żeby był spokojniejszy i dziecka nie zjadał... :evil_lol: Quote
kiniaczeq Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 doddy napisał(a):Rudy wlasnie wrocil od weta. Zostal pozbawiony 2ml krwi... Krew mu z zyl ciekla jak krew z nosa... Dzis wieczorem wyniki, ale pewnie dowiem sie o nie jutro bo dzis mam szkolenie a potem wycieczke do Grojca z Jacusiem. trzymam kciuki ! Quote
BosiaB_86 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Alterku 3maj sie dzielnie!! :kciuki: Quote
dariaopole Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Alterek cały czas jest dzielny, tylko ta doddy tak go męczy tymi wizytami u weta :evil_lol: cioteczki tak przy okazji pomóżcie wesprzeć finansową Fundacje Ast :cool3: : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7267121#post7267121 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84196 Quote
ruda76 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 halbina napisał(a):A! To Ty mu krwi upuszczasz, żeby był spokojniejszy i dziecka nie zjadał... :evil_lol: A czyje to dziecko? Bo Doddy chyba nie ma w mieszkaniu niczyjego dziecka:evil_lol: ani swojego chyba tez nie:evil_lol: Quote
dariaopole Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Pewnie o dziecko Beaty chodzi ;) które spędza dużo czasy z tymi psami mordercami i siedzi w ich legowiskach :evil_lol: Quote
ruda76 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 dariaopole napisał(a):Pewnie o dziecko Beaty chodzi ;) które spędza dużo czasy z tymi psami mordercami i siedzi w ich legowiskach :evil_lol: i jescze żyje:evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ruda76 napisał(a):i jescze żyje:evil_lol::evil_lol: no właśnie też się dziwię :diabloti: Quote
doddy Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Wszystko przed nia :eviltong: A z dobrych wiesci: ALTER NIE MA ANEMII!!!!! Nie wiem jak i czemu bo ze mnie nie wet, ale wyniki ma normalne poza nerkowymi. Tak sobie mysle, ze moze isc do domu i sobie jeszcze pozyc. Obecnie nie jest plukany, jest na diecie. Quote
dariaopole Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 doddy napisał(a):Wszystko przed nia :eviltong: A z dobrych wiesci: ALTER NIE MA ANEMII!!!!! Nie wiem jak i czemu bo ze mnie nie wet, ale wyniki ma normalne poza nerkowymi. Tak sobie mysle, ze moze isc do domu i sobie jeszcze pozyc. Obecnie nie jest plukany, jest na diecie. WOW jakiś cud normalnie albo doddy ma ręce które leczą :evil_lol: Komu Alterka - aniołka komu ?? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nie ręce tylko łóżko :) A na poważnie to pies jest dobrze odzywiony , pije tyle ile powinien , biega i korzysta ze słonca a przede wszystkim jest szczęsliwy to jakie ma miec wyniki tylko dobre :). Quote
ewatonieja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 znowu na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=249395762 Quote
dariaopole Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Nie ręce tylko łóżko :) A na poważnie to pies jest dobrze odzywiony , pije tyle ile powinien , biega i korzysta ze słonca a przede wszystkim jest szczęsliwy to jakie ma miec wyniki tylko dobre :). to fakt tyle może zdziałać miłość i domek :loveu: Quote
andzia69 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 modliłam się o cud zdrowotny Alterka (jest pół na pół ale jest!) to teraz się będe modlić o super domek dla niego!:loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Oj, zrób cos Andzia bo ja bym chciala aby Doddy znów miała Mambe i mogla do mnie przyjeżdzać. Quote
andzia69 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Oj, zrób cos Andzia bo ja bym chciala aby Doddy znów miała Mambe i mogla do mnie przyjeżdzać. no to idem się modlić!:eviltong: Quote
dariaopole Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no to i ja się pomodlę, tylko czy Bóg wysłucha próśb takiej grzesznicy ??:diabloti: no ale warto spróbować!! Beata a czemu doddy już Cię nie odwiedza ?? z Alterkiem nie może ?? Quote
doddy Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Ja jej nie odwiedzam bo mnie nie zaprasza ;) Ale za to bylysmy na kabarecie Ani Mru-Mru - i za to pieknie dziekowac ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 No teraz to dałaś czadu ! I moze na kredowym papierze to zaproszenie , co ??? Nie ma za co , tez sie dobrze bawiłam a niektore fragmenty pamiętam do tej pory ;) Quote
doddy Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Trzymajmy sie kupy bo kupy nikt nie ruszy :lol: Quote
Recommended Posts