andzia69 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ada-jeje napisał(a):Jest nie tylko piekny ale jak juz przytyl, az wprost wierzyc sie nie chce ze ten pies jest nadal chory, tffu tffu a moze on jednak ma szanse z tego wyjsc? ja tez liczę na cud!!! i marzę o domku dla niego!!!:lol: Quote
doddy Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 A my znowu na wakacjach :eviltong: Na poczatek - ile psow jest na tym zdjeciu? Jak widac - AMSTAFF PIES ZABOJCA DLA PSOW: I na przyczepke, gdzie mieszkaja dzieci w psim domu? Quote
halbina Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Absolutnie KAPITALNE te foty! :multi: Quote
andzia69 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Mambolina, Alter,suk Beatki (zapomnialam - Faza???) i na doczepkę Brena (onek):lol: zdjęcie rewelka! Quote
doddy Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Nie Faza a Alfa... Ale Alfa tez ma czasem fazy :evil_lol: Quote
dariaopole Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Mambolinka oczywiście na kanapie :loveu: Quote
ruda76 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 zajefajne nadają sie tylko do TV :evil_lol:jakie to wogole groźne i mordujące wszystko i wszystkich psy takze dzieci ( widocznie ta dziewczynka jest ewenementem i dlatego jeszcze nie jest zagryziona ):cool3: Quote
Puchatek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dziewczynka nie jest ewenemetem tylko dookoła są szyby pancerne których na zdjęciu nie widać, są też strażnicy z bronią a zdjęcie jest zrobione specjalnie w celach propagandowych przez tych dziwaków którzy uważają że pies to niemal jak człowiek (niektórzy nawet posuwają się do twierdzenia że więcej niż człowiek) żeby udowodnić swoje wątpliwe tezy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dokładnie widać: na pierwszym zdjęciu dziecko w szklanej klateczce udającej stół, a ten rudy jak na niego patrzy, zjadłby jak nic ale wie ... na drugim popatrzcie na obrożę, ona jest przykuta z drugiej strony do ściany :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewatonieja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 hehehehehe Puchatek ma fantazje :) a Alter jakie ma te wyniki? Quote
halbina Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Puchatek napisał(a):Dziewczynka nie jest ewenemetem tylko dookoła są szyby pancerne których na zdjęciu nie widać, są też strażnicy z bronią a zdjęcie jest zrobione specjalnie w celach propagandowych przez tych dziwaków którzy uważają że pies to niemal jak człowiek (niektórzy nawet posuwają się do twierdzenia że więcej niż człowiek) żeby udowodnić swoje wątpliwe tezy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dokładnie widać: na pierwszym zdjęciu dziecko w szklanej klateczce udającej stół, a ten rudy jak na niego patrzy, zjadłby jak nic ale wie ... na drugim popatrzcie na obrożę, ona jest przykuta z drugiej strony do ściany :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: faktem jest, że w tym domu, to dziecko traktuje się jak zwierzątko... siedzi pod stołem lub w koszyku... kto je w ogóle wychowuje?... :evil_lol: Quote
Puchatek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 I szachownicę na podłodze mają sfałszowaną. Ma 7 pól na 7 zamiast 8 na 8 ;-) Albo ten rudy zeżarł po jednym rządku. Quote
doddy Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Jak Beata wyjezdzala to jej maz powiedzial "Ja biore Alfe(psa) a Ty nie zapomnij dziecka z pod stolu" :evil_lol: Quote
halbina Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :crazyeye: no pięknie... :evil_lol: Quote
doddy Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Bo my to mamy wesolo :multi: Z ciekawostek Alterowych: Nie wiem czy jeszcze pamietacie, ale swojego czasu jak ja pojechalam do Katowic, Alter zostal na 2 dni u KasiNDM z forum amstaffow. Kasia dostala prykas, ze Alter ma czesto wychodzic na spacerki by czesto sikac i duzo pic, by bylo czym. Napisala zrozpaczona "Nie wiem co zrobic, bo on wogole nie pije wody". Mi serce podeszlo do gardla z poczatku, ze pies za 5 min zdechnie, bo nie pije a powinien... Chwila pomyslunku i moja odpowiedz: "A masz miski na stojaku, jesli tak to zestaw i nalej nowa wode"... Odpowiedz: "O juz pije" Bo Wy nie wiecie, ze Alter nie napije sie ani nie zje z miski na stojaku... Musi miec na ziemi. :p Quote
halbina Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ale dziecku podajesz na stojaku?... :evil_lol: Quote
doddy Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Nie, no napisalam "Z ciekawostek Alterowych" - wiec to takie dziecko na 4 lapkach Quote
Szyszka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A co się będzie szczypał.Nie każdy lubi takie udogodnienia:)Alter to tradycjonalista, hi,hi. Quote
doddy Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 I na koniec zyczymy dobrej nocy. My po 3 nieprzespanych idziemy dzis w miare normalnie spac bo jutro rano czeka nas trasa po Lolusia do Poznania. Jak szalec to szalec :) Quote
kiniaczeq Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ostatnie zdjecie rewelacyjne :loveu: Quote
Asior Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [SIZE="4"]POMOŻECIE?????? [quote name='uxmal']Prosimy o głos na uciechowskie schronisko Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii Boksy odremontowane Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni. pracy jest jeszcze dużo.... teraz zbliża się okres zimowy.... wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę. --------------------------------------------- 1.Aby zagłosować należy kliknąć link http://www.krakvet.pl/forum/?osCsid=...68eb014b33a77f 2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA 3.wybierasz opcje Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat lub Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat 4.wypełniasz formularz 5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj 6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu 7.klikasz w link http://www.krakvet.pl/forum/viewforum.php?f=4 8. zaznaczasz schronisko w uciechowie i GOTOWE ---------------------- zajmuje to zaledwie kilka minut a dzieki Tobie mamy szanse na zapas karmy na całą zimę! [SIZE="4"]PAMIETAJCIE TYLKO JAK SIĘ ZALOGUJESZ MOŻESZ GŁOSOWAĆ , i nie wystarczy w temaciue napisać na kogo się głosuje, ale trzeba kliknąć na wybrane w ankiecie (na górze strony) schronisko Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Pomogliśmy , głosowałam :) Quote
Asior Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Pomogliśmy , głosowałam :) bardzo serdecznie dziękuje w imieniu Uciechowa :* Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Nie ma za co , jestem pod wielkim wrażeniem tego co dziewczyny robia w i dla schroniska w Uciechowie. Quote
Recommended Posts