Szyszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Wygląda pięknie, za każdym razem robi wrażenie super zdrowego psiaka. Quote
BasiaD Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 P.s.Mój Rudzielec ( to kot ale waży ok. 7 kg też się na mnie uwala jak śpię, więc mnie więcej wiem jak to wygląda, ale on jest w o tyle dobrej sytuacji, że dom już ma !) A jak wspaniale grzeją takie ciałka ( akurat idzie na zimę :eviltong:) Trzymaj się Alterku, musisz znaleźć dobry domek! Quote
andzia69 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 doddy - jak sprawa z jego nerkami???? nie ma poprawy? dalej go "męczysz" tymi kroplówkami??? boshe - jakbym chciala,żeby mu się chorobsko cofnęlo:-( to taki idealny psiak... Quote
doddy Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [FONT=Verdana]Co do wyników, badania chcę powtórzyć między poniedziałkiem a środą bo w czwartek wyjeżdżamy do Mambusi. [/FONT] [FONT=Verdana]Na razie go płuczę sporadycznie, przeszliśmy głównie na tabletki. [/FONT] [FONT=Verdana]Z ogólnych wieści – dziś Alter uczył się ściągać kołdrę z łóżka ;)[/FONT] Quote
ruda76 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 doddy napisał(a):[FONT=Verdana]Co do wyników, badania chcę powtórzyć między poniedziałkiem a środą bo w czwartek wyjeżdżamy do Mambusi. [/FONT] [FONT=Verdana]Na razie go płuczę sporadycznie, przeszliśmy głównie na tabletki. [/FONT] [FONT=Verdana]Z ogólnych wieści – dziś Alter uczył się ściągać kołdrę z łóżka ;)[/FONT] Pewnie teraz lepirj znosi podawanie tabletek niz płukanie:roll: Nacierpiał się chłopak ale teraz moze wyspac się w łozku;) - to napewno łagodzi cierpienie;) Quote
kiniaczeq Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 hehe ściągać kołdrę z łóżka.. mój piesek to grubasek i ledwo na nie wchodzi;) Quote
Szyszka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jakie cudne pysie.Ale ten Alterek wygodnicki.... :) Quote
doddy Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Dzis mamy w domu nalot hydraulikow... A jak Alter reaguje na gosci: Quote
ruda76 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='doddy']Dzis mamy w domu nalot hydraulikow... A jak Alter reaguje na gosci: No i gdzie mu będzie lepiej;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Pies stróżujący - tylko z lekka zaspany. Quote
andzia69 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Pies stróżujący - tylko z lekka zaspany. noo - moje też byly tak zaspane, my w domu i...nas okradli!:evil_lol: możecie to zrozumieć???? bo ja nie!;) Quote
doddy Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Anita, bo my gooopie jestesmy, ze sobie wzielysmy ONki i bullowate :eviltong: TV chyba sie naogladalysmy, ze myslalysmy ze one takie grozne... Quote
doddy Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Skoro hydraulik sobie poszedl, trzeba bylo isc na spacerek... I co? Chory pies Alter znowu aportowal kawalki plytek chodnikowych... A taki niewinny: Quote
olgaj Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Nie narobił sie chłopak, to sobie chętnie na spacerek poszedł :) Trzecie zdjecie jest THE BEST Chyba wszystkim chciał pokazać gdzie ma robotę :) Quote
Matusz Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 piękny Alter i taki szczęśliwy !! :loveu::loveu::loveu: Quote
kiniaczeq Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ja to zawsze sadzilam ze to piekny pies:loveu: Quote
ewatonieja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 chyba nie ma osoby ktorej by sie nie podobał ten rozkoszniak :cool3: Quote
Ada-jeje Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jest nie tylko piekny ale jak juz przytyl, az wprost wierzyc sie nie chce ze ten pies jest nadal chory, tffu tffu a moze on jednak ma szanse z tego wyjsc? Quote
halbina Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 no i tysięczny post już... a domku ni ma...:roll: Quote
Recommended Posts