Beata_Dorobczyńska Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Owszem i trzymam i niezle wyzwanie . To juz sie nie dziwisz dlaczego pracuje na dwa etaty. I jeszcze mam trzy wielkie psy na utrzymaniu :) Quote
ruda76 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No nie dziwie się:shake: :shake: :shake: i chylę czoła. Sama miałam 1 na pensjonacie a na 3 to bym się nie odważyła:shake: Mam 3 konie w domu i przy dzisiejszych zawariowanych cenach owsa, siana i paszy tez to oddczuwam w portfelu. Pracujesz, pracujesz a masz czas aby wsiaść na nie chociaz czy juz brakuje siły:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Na to juz nie mam bo ten co mam to poswiecam na czyszczenie i pielegnacje , a pozniej to juz pora karmienia :) Quote
ruda76 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Na to juz nie mam bo ten co mam to poswiecam na czyszczenie i pielegnacje , a pozniej to juz pora karmienia :) Tak myślałam bo ja jak wrócę do domu i zajmę się konmi a potem psami to na nic innego czytaj np TZ:evil_lol: a tym bardziej na jazdę nie mam juz siły i czasu. Za to weekendy mam dla koni i gnamy w teren.:eviltong: Quote
zusa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Pozdrowienia dla altera i cioci jego doddy i wszystkich innych pan na tym watku przesyla zusa wraz z jej królikami: [img=http://img210.imageshack.us/img210/7765/img0120vp6.th.jpg] Quote
zusa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 A specjalny całusek dla przystojnego a od panienki maszy [img=http://img404.imageshack.us/img404/1026/img0154qw9.th.jpg] [img=http://img404.imageshack.us/img404/8348/img0159lb1.th.jpg] Quote
Tengusia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dzieki Zusa za pozdrowionka :loveu: Pozwolilam sobie wstawic twoje foteczki :peace: Quote
dariaopole Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 śnił mi się dzisiaj Alter i ciotka doddy,że odwiedzili mnie w opolu :) może to jakiś proroczy sen ?? :cool3: Quote
ewatonieja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 NOWY WATEK łóDZKICH BULLOWATYCH BEDZIE AKTUALIZOWANY WKRóTCE http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6759826#post6759826 Quote
doddy Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Daria na południe na razie się nie wybieram :evil_lol: Za to na północny zachód owszem - do Szczecina po sunię Sambę. Jak znajdziesz domek dla któregoś naszego burka w Opolu to wtedy będę miała motywacje aby do Ciebie jechać ;) Quote
dariaopole Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 musze się postarać o jakis wspaniały opolski domek dla któregoś z podopiecznych fundacji :evil_lol: Quote
Tengusia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 dariaopole napisał(a):musze się postarać o jakis wspaniały opolski domek dla któregoś z podopiecznych fundacji :evil_lol: ja nawet mam pomysla :thinkerg: moze Daria jakiegos przygarnie :eviltong: w sumie trzy czy cztery to juz niewielka roznica :evil_lol: Quote
dariaopole Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Tengusia napisał(a):ja nawet mam pomysla :thinkerg: moze Daria jakiegos przygarnie :eviltong: w sumie trzy czy cztery to juz niewielka roznica :evil_lol: hahahaha tez tak mowię mojemu Jarkowi ale on twierdzi , że gdyby nie to , że Happy bywa zazdrosna i agresywna do psów i to , że psy po prostu śmierdzą (mój M ma wyjatkowo czuły nos - niestety !!) to juz dawno byśmy mieli czwartego :evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 dariaopole napisał(a):musze się postarać o jakis wspaniały opolski domek dla któregoś z podopiecznych fundacji :evil_lol: no to kombinuj ciotka, kombinuj!!! Quote
doddy Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Alter czuje się chyba całkiem nieźle, bo ostatnio nosi w paszczy płytki chodnikowe... Ogólnie za oknem pogoda marna, więc kilka fotek domowych. Niezbyt pięknych, ale trza brać co dają. A oto jak Alter śpi... I gdzie dla mnie miejsce? Quote
andzia69 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Doddy - u mnie to: to normalka - jeszcze na dodatek Zgredek kładzieleb na mojej ręce i ani się obracać, ani nawet ruszyć!!!A manka z drugiej strony - i też najchętniej w poprzek!!! Niedlugo się im to rozwalanie ukroci...w Kielcach nie mam takiego wielkiego łóżka!:eviltong: Quote
ewatonieja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 a co to kawał szynki czy ucho świnskie? alez on wygląda pieknie,jak dla mnie 8 cud świata:loveu: Quote
dariaopole Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 dzięki doddy za super fotki :loveu: Alter śliczny, pogoda do bani, domku brak........ Quote
ruda76 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Mozna go normalnie zjeść :evil_lol:taki słodki Quote
doddy Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 To co leży koło niego to ucho wieprzowe. ;) Anita, spanie w jego przypadku to uwalanie się na mnie. Ostatnio doszedł do wniosku, że najlepiej położyć mi się na brzuchu... Chyba doszedł do wniosku, że zbyt się kręcę i w ten sposób mnie uziemił w jednym miejscu. Ogólnie Alter jest pierwszym facetem, który mnie uziemił... Oj udało mu się to... Początkowo przez lęk separacyjny, a teraz w łóżku... :lol: Quote
kiniaczeq Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 hehe co za śliczny psiak, wygląda jak by miał mocny sen:lol: Quote
Recommended Posts