Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do Włoch możemy skoczyć w ramach wakacji jeszcze w kwiecie wieku.
Brata nie biorę, bo go zazdrość zje.
Nawet przez tel nie mogę przy nim gadać bo mi zabiera :placz:

Posted

A jakie Alter moze miec newsy , łózko , zarcie , spacer i znowu łóżko, ten sam typ co Mamba.

Doddy, Ty chyba zapomniałaś , ze urlop to ma Twoj brat a ja nawet nie bardzo nzam znaczenie tego słowa.
A na poważnie to chetnie bym na zawsze pojechała do Toskanii i jezeli wymysle, co moge tam robic to moze , czemu nie.

Posted

Eeee nie wyłączaj się. Z kim ja będę o głupotach pisać??

Ciotka pamiętaj o kinie.
9 jest wystawa w Wawie i chciałabym na nią rano iść... bo mamy tam plana na ulotki Fundacji.

Posted

ufff ale miałam zaległości i materiał do nadrobienia.
Po uważnej lekturze wykonanej z dużą skrupulatnością by przeczytać wszystko ze zrozumieniem napiszę Wam kochane cioteczki tak :
sponsorzy to raczej podstarzali panowie, którzy szukają mocnych wrażeń u boku głupiutkich nastolatek co nie wypytują o ewentualną żonę i dzieci, gadają dużo lecz głupio i nie wymaga to większej uwagi, są żądne przygód, młode, wiotkie i wystarczy im kupić ładny ciuch żeby zamknąć im buzię na tydzień.Porządni faceci albo na wymarciu albo zajęci . Pozostają Wam jedynie rozwodnicy lub młode ciałka......kasy może i nie mają za dużo ale za to przydadzą się do czegoś innego :diabloti:

a ja mam urodziny 14 września a na emeryturze wyjeżdżam na Alaskę i będę żyć w lesie wśród niedźwiedzi i ograniczę do minimum kontakty z ludźmi :eviltong:

cieszę się , że Alter żyje :)

Posted

Ja Ci dam nie pójść do kina!
Akurat ten film chce obejrzeć.

Młodzież albo rozwodnicy...
Hmm muszę pomyśleć co wolę.
Łatwiej w rozwodnikach dzisiejsze gazety dowodzą. :cool1:
Ale czy ja chce rozwodnika :roll:

Posted

doddy podobno rozwodnicy są najlepsi, bo już doświadczeni i tych samych błędów nie popełniają :evil_lol:

A Alterkowi życzę duużo, duuużo szczęścia, chociaż na koniec jego życia :-(

Posted

Majętny latynoski starzec na białym koniu, chętnie ułoży 6m drewna do kominka a po wszystkim upojna noc gwarantowana a nazajutrz szybkie zejście (po podpisaniu odpowiednich papierów). :evil_lol:

Nie za dużo tych życzeń?
A co w zamian ja się zapytowywuję!

Posted

Puchatek napisał(a):
Majętny latynoski starzec na białym koniu, chętnie ułoży 6m drewna do kominka a po wszystkim upojna noc gwarantowana a nazajutrz szybkie zejście (po podpisaniu odpowiednich papierów). :evil_lol:

Nie za dużo tych życzeń?
A co w zamian ja się zapytowywuję!

Nie no, jeśli pieniążków za psiury nie będzie żałował i dobry człowiek z niego będzie, to schodzić wcale nie musi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: