Beata_Dorobczyńska Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Donna mia , to moze pojedz z kims innym bo ja usłysze arivederci :) A może weż brata , zawsze cos na boku moze zalapie. Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 większość pań na emeryturze to juz blondynki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Do Włoch możemy skoczyć w ramach wakacji jeszcze w kwiecie wieku. Brata nie biorę, bo go zazdrość zje. Nawet przez tel nie mogę przy nim gadać bo mi zabiera :placz: Quote
ewatonieja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dobra dobra a newsy Alterowe ? niestety jutro bede w wa-wie ale przez godzinę:/ nie odwiedze maluszka :placz: co za pech:-( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A jakie Alter moze miec newsy , łózko , zarcie , spacer i znowu łóżko, ten sam typ co Mamba. Doddy, Ty chyba zapomniałaś , ze urlop to ma Twoj brat a ja nawet nie bardzo nzam znaczenie tego słowa. A na poważnie to chetnie bym na zawsze pojechała do Toskanii i jezeli wymysle, co moge tam robic to moze , czemu nie. Quote
doddy Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Kobieto wrzesień się zaczął - czyli wszyscy z urlopu do pracy wracają. ;) Alter żyje :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ja tez , na dwa etety wiec się wyłaczam z dogo na tydzień. Quote
doddy Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Eeee nie wyłączaj się. Z kim ja będę o głupotach pisać?? Ciotka pamiętaj o kinie. 9 jest wystawa w Wawie i chciałabym na nią rano iść... bo mamy tam plana na ulotki Fundacji. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Z bratem mozesz popisac o szczoteczce do zebów :) Doddy, daj mi zyc , ja nie wiem jak dozyje do niedzieli . Quote
Tengusia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Buziolki dla Alterka :loveu: ... a co tam u Mamby slychac jak sie czuje na przymusowych wakacjach ??? Quote
dariaopole Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ufff ale miałam zaległości i materiał do nadrobienia. Po uważnej lekturze wykonanej z dużą skrupulatnością by przeczytać wszystko ze zrozumieniem napiszę Wam kochane cioteczki tak : sponsorzy to raczej podstarzali panowie, którzy szukają mocnych wrażeń u boku głupiutkich nastolatek co nie wypytują o ewentualną żonę i dzieci, gadają dużo lecz głupio i nie wymaga to większej uwagi, są żądne przygód, młode, wiotkie i wystarczy im kupić ładny ciuch żeby zamknąć im buzię na tydzień.Porządni faceci albo na wymarciu albo zajęci . Pozostają Wam jedynie rozwodnicy lub młode ciałka......kasy może i nie mają za dużo ale za to przydadzą się do czegoś innego :diabloti: a ja mam urodziny 14 września a na emeryturze wyjeżdżam na Alaskę i będę żyć w lesie wśród niedźwiedzi i ograniczę do minimum kontakty z ludźmi :eviltong: cieszę się , że Alter żyje :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 No Daria, to mnie pozbawiłaś jakielkowiek nadziei na lepsze jutro. To z Doddy to kina nie pojdę bo muszę drewno do kominka ułozyć a to tylko 6 m.sz czyli jakies dwa dni pracy. Quote
dariaopole Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 oh kochanie życie jest brutalne :diabloti: no ale dziewczyny głowa do góry mówię Wam bierzcie się za młodzież raz dwa i drewno będzie ułożone :cool3: Quote
doddy Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Ja Ci dam nie pójść do kina! Akurat ten film chce obejrzeć. Młodzież albo rozwodnicy... Hmm muszę pomyśleć co wolę. Łatwiej w rozwodnikach dzisiejsze gazety dowodzą. :cool1: Ale czy ja chce rozwodnika :roll: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wiesz co Daria, jak mam korzystac z mlodzieży to sobie sama ułożę , bedzie szybciej i na pewno zrobione. Quote
Martens Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 doddy podobno rozwodnicy są najlepsi, bo już doświadczeni i tych samych błędów nie popełniają :evil_lol: A Alterkowi życzę duużo, duuużo szczęścia, chociaż na koniec jego życia :-( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ale nadrabiją w innych dziedzinach w popełnianiu błedów i jeszcze maja brzyki zwyczaj porównywania do eks zony . I tak zle i tak nie dobrze. Pozostaje tylko staruszek na wykonczeniu z duzym kapitałem , bez wymagań. Quote
Martens Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Pozostaje tylko staruszek na wykonczeniu z duzym kapitałem , bez wymagań. A do tego młody latynoski kochanek na boku :diabloti: Quote
andzia69 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 nie, no - to już normalnie rubryka towarzyska prawie:eviltong: moze dodajcie w tytule,ze Alter i jego opiekunka szukają sponsora???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 andzia69 napisał(a):n moze dodajcie w tytule,ze Alter i jego opiekunka szukają sponsora???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...albo sexownego młodego ogrodnika :evil_lol: Quote
ruda76 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 i koniecznie na białym koniu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Puchatek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Majętny latynoski starzec na białym koniu, chętnie ułoży 6m drewna do kominka a po wszystkim upojna noc gwarantowana a nazajutrz szybkie zejście (po podpisaniu odpowiednich papierów). :evil_lol: Nie za dużo tych życzeń? A co w zamian ja się zapytowywuję! Quote
Martens Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Puchatek napisał(a):Majętny latynoski starzec na białym koniu, chętnie ułoży 6m drewna do kominka a po wszystkim upojna noc gwarantowana a nazajutrz szybkie zejście (po podpisaniu odpowiednich papierów). :evil_lol: Nie za dużo tych życzeń? A co w zamian ja się zapytowywuję! Nie no, jeśli pieniążków za psiury nie będzie żałował i dobry człowiek z niego będzie, to schodzić wcale nie musi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Oj Puchatek , to nie tak - ja nie chce konia bo mam ich trzy , ja tylko staruszka majetnego, drewno sama ułoże - mam gwarancję, ze nie pospada. To Doddy szuka księcia, konia i czegos tam jeszcze nie wiem na jaką literę . :p Quote
ruda76 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Beata Ty trzymasz 3 konie na pensjonacie?:cool3: To rzeczywiście potrzebny zaje....sponsor bo samej to chyba niezłe wyzwanie:evil_lol: Quote
Recommended Posts