doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Beti to daruj sobie diete. Ja ostatnio doszłam do wniosku, że za stara już jestem, by zostać zoną Prezesa. W tym wieku nawet już kochankami nie zostaniemy... Starość nie radość. Ja jestem blondynka, ale na dietę nie idę. :cool1: W końcu coś od życia nam się nalezy. Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ciotki my mamy tak duzo astów i astowatych w Łodzi:placz: :placz: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 No to jednak , ponieważ masz wieksze szanse, a Ruda pisze , ze zageszczenie , to moze jednak sprobuj - Tobie to pewnie i bez diety się uda. Ja moge liczyc tylko na siebie :( Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Blondyce mówisz łatwiej :cool3: Hmmm..... No to szukam dalej tego Prezesa z koniem. A Ty jesteś zbyt wymagająca. Facetów inteligentnych, złotych rączek, z pracoholistycznym podejściem do zycia już nie ma albo są zajęci. P.S. Nie masz jakiejś lampy do zawieszenia? Bo ja bym chciała Photoshopa. P.S.S. Kopra też byś nawiedziła. ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Andrzej bedzie u mnie we wtorek, u Andrzeja będę w środe. Mówisz, ze to za duze wymagania ??? Hmmm, ja tez dużo daję , ze mna nigdy nie jest nudno . No cóz , zawsze mozna znaleźc pracownika :) ps. z tymi kochankami to mów za siebie , dobra ;) Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 No dajesz dużo... Poleceń co jeszcze jest do zrobienia :evil_lol: Żartuje oczywiście. Znajdźmy najpierw Prezesów to będziemy debatować, czy zostać żoną, czy kochanką :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 W moim przypadku tylko jedna opcja - nie lubie krepujacych wiezi wiec zostaje tylko - obiekt do sponsorowania w celu milego spedzenia czasu. hihihiih, zaraz mod nas wyrzuci za ogloszenia towarzyskie. Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Eeee ja myślę, że czytający mają niezły ubaw :eviltong: Kochaniutka nie wiem, czy nie zostając kochanką znajdziesz sponsora. Ale oczywiście trzymm kciuki :razz: Niedługo masz urodziny to już wiem jaki prezent Ci sprawie :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 doddy napisał(a): nie wiem, czy nie zostając kochanką znajdziesz sponsora. Oj, Doddy , Doddy blondynka z Ciebie pierwsza klasa w tym temacie , a co to znaczy miłe spedzenie czasu ??? Nie moge pisać dosadnie bo tu nieletni grasują. Moge być nawet gejsha jak dobrze zapłacą tylko nie widzialam jeszcze gejshy z nózkami 42 :) ps. nie kupuj mi żaby bo juz same przylazły do nieskończonego oczka, Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Spoko, żaby Ci nie kupiem ;) A to Ty taką formę czasu sponsorwanego proponujesz... To ja myślę, że wystarczy że się ogłosisz w necie. Jak chcesz to ogłoszę Cię. Mam Twoje foto, mam wprawę w ogłaszaniu psów... Potraktujmy to jako wcześniejszt prenent na urodziny :cool1: Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a): ps. nie kupuj mi żaby bo juz same przylazły do nieskończonego oczka, Beatko ode mnie dostaniesz w prezencie :cool3: bo ja mam ich całą masę:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 i co , ktoś w ramach sponsoringu kupi mi obróżkę Rogza ? E, nie taki biznes to nie dla mnie. Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Masz jakies czarne wizje na życie. Poszukamy Ci jakiegoś inteligenta. Znajdzie siem. A Rogza to Ci nikt nie kupi, co najwyżej obrożę elektroniczną gdy bywasz niedobra :cool1: Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 doddy napisał(a):Masz jakies czarne wizje na życie. Poszukamy Ci jakiegoś inteligenta. Znajdzie siem. A Rogza to Ci nikt nie kupi, co najwyżej obrożę elektroniczną gdy bywasz niedobra :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: P.S. a te urodziny to kiedy?:eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A wiesz, ze inteligent przez duze I , szczegolnie po spektakularnej szkole na SG...... to raczej ma dwie lewe rece i mało pomysłowości i wyobraźni w zyciu. Znajdz mi takiego co robi to co ja ....... zycze powodzenia w szukaniu, spotkamy sie przy biszkoptach moczonych w slomkowej herbacie w domu starców. Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Mogę zdradzić kiedy ale nie zdradze które :cool3: 13 września. Wyjątkowo pamiętam :multi: W nawiązaniu do sms, którego wlasnie otrzymałam od koleżanki Beaty_D... Pomysł niezły... Ale nie wiem, czy Twój pilot się do tego nada... A nowy sponsor na pierwszy prezent niech Ci kupi LCD na ścianę... Ja też chce sponsora - przystojnego bruneta :oops: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Zamordował Cię ktoś kiedys ???????? To sobie szybko nie poogladamy TV , jezeli czekasz na sponsora mojego. Ja tez poproszę bruneta , no ewentualnie szatyn. Weż Doddy, poszukaj , najlepiej braci nie bedzie problemu tylko nie bliźniaków bo mam złe skojarzenia . Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 a mąz wchodzi wogole w rachubę czy tylko sponsor jest brany pod uwagę:evil_lol: Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Koleżanko Beato, przecież nie będę Ci szukać pracownika fizycznego po Szkole Głównej Gówna Wiejskiego... Za bardzo Cię lubię. A ciasteczka... Pożyjemy, zobaczymy... Ja mam zamiar wybyć z PL, więc w jakim kraju chcesz się posilać tymi ciasteczkami? Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Beatko jak chcesz mnie zabić, to się musisz w kolejce ustawić. Ostatnio miejscówkę zajął sobie Twój lulubieniec, a mój przybrany brat. Polecam Wam połączyć siły skoro się taką sympatią darzycie. W grupie siła!!!! Co do męża – w przypadku Beti chyba najpierw sponsor... Awansu na męża to nie wiem czy się facet doczeka... Beti to wymagająca sztuka. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Koleżanko Doddy , nie o tę szkołę chodziło :) Po tej to nie ma inteligentów wiec nawet kandydaci , juz po stażu mile widziani. Nie wiąże sie z bezsilnymi - prowadzę akcję samodzielną. Ruda, Doddy juz odpisała a że mnie zna to odpowiedz jest właściwa. Quote
andzia69 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 doddy napisał(a): Ja mam zamiar wybyć z PL, więc w jakim kraju chcesz się posilać tymi ciasteczkami? doddy - chiba żarcisz!:mad: Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Spoko, taki mam zamysł na emeryturę :lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Jedziemy do Austarlii, bedziemy przebywać wsrod kangurów i Aborygenów . Tam sa wielkie przestrzenie , dużo zieleni i nie ma zimy. Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Mi pasuje. A najpierw pojedziemy do Włoch. Blondynki mają tam wzięcie ;) Quote
Recommended Posts