Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doddy, jestem bardzo daleko i nie moge w niczym pomoc. Jestem caly czas myslami z Alterem morderca ;) . Myslalam, ze po operacji wszystko wroci do normy ale ...

Posted

Alterek wygląda calkiem fajnie, bo bardzo przytył i Royal bardzo mu służy.
Ogólnie jest bardzo wesoły ostatnio. Zadomowił się pełną parą po tym jak minął mu lęk separacyjny.

Posted

Pewnie, że daję radę.
Bo nie myślę o tym co będzie tylko o tym co jest dziś.

Od dziś sukcesywnie wysyłamy listy do Klinik w Łodzi. Uzbieraliśmy 70 namiarów.

Nadzieja matką głupich jak to powiadają :eviltong:

Posted

Doddy jesteś wspaniała że spędzasz z ALterem jego koniec życia.. aż trudno to pisać.. no ale taka jest niestety prawda
Alter na pewno zapamięta Cię i swoje życie jako wspaniałe, w końcu darzysz go zasłużoną mu opieką, jesteś wspaniałym człowiekiem !

Posted

Sory za offa , ale bardzo prosimy o pomoc:
www.lolus.dog.pl
on umiera w schronisku z powodu depresji.. To również psiak w typie astka....jak Alter!!!
Może dziewczyny które są na astkowych forach powrzucają choć link do tego allegro i jego wątku na dogo (jest podany na allegro)
Wierze, ze mamy szanse go ocalić.....Alterowi się udało, ze w jego "ratunek" zaangażowało się tyle osób.... Teraz pomocy potrzebuje Lolek....
Proszę, nie przejdźcie obojętnie....

Posted

Alter miewa się ok.
Jest radosny.
Laboratów lania wody o tym jak się czuje, nie umim pisać, więc to wszystko co napiszę. :oops:
Żyje, sypia w łóżku, na pieski poluje, wzbudza zdziwienie na ulicy - czyli normalnie, po staremu :lol:

Posted

Moj Partner Zyciowy ( ha, ha po 10 latach to chyba mąż) zastanawia się czy nie wziąć jeszcze jakiejś łagodniutkiej amstaffki- kiedys nie lubił tej rasy teraz dzieki mn. Alterowi pokochal te pieski. Szalenstwo jakieś- 4 pies.....

Posted

Zusa ze sprawdzonych suczek dogadujących się z kotami i psami przychodzi mi tylko jedna do głowy, która przebywa u Agaty na tymczasie.

Tu masz link do niej:
http://www.fundacja-ast.pl/content/view/214/65/

Reszta suczek z reguły są nie sprawdzone, ale mogą być wprowadzone do stada jeśli ktoś ma dobre pojęcie o psach w stadzie i nie bał by się początkowych spięć.
Bo sunią, która pilnie szuka domu, sunią która ma zmniejszone szanse na adopcje jest Nana, sunia po udarze cieplnym. Ze względu na jej urodę nikt się nią nie interesuje... A szkoda.
Nana biegała w domu z moimi sukami przez 2 dni. Miejscem gdzie Nana próbowała przyatakować mi Mambę była kuchnia. Ale po raz, ona wybitnie kocha kuchnię, a po dwa byli goście, one w centrum uwagi itd.
Jak byliśmy bez gości, Nana ogólnie psy olewała i pchała się ciągle do człowieka.

Do Nany masz linki tu:
http://www.fundacja-ast.pl/content/view/214/65/

Posted

W dniu wczorajszym byliśmy całą rodziną na spacerku. Tak więc mała relacja foto z nauk tropienia i aportowania.

Alterek chętnie wybierał aporty dużego kalibru, ale niestety nie na moje rączki te zabaweczki:

Drogą porozumienia stanęło na patyczkach:

Po dobrej zabawie, trzeba wytrzepać brudy dnia:

Potem trzeba było odpocząć:

Potem były portreciki:

Z cyklu „Uśmiechnij siem by amstaff”

Z cyklu „Ja latam!”

Posted

do twarzy mu w tym łańcuszku :)) dlaczego nikt go nie chce,chociaz na trochę, bedzie wspaniałym kompanem, a przy odpowiednich nakładach finansowych i morzu miłości chyba może dłużej odpychać skok za TM?

Posted

ewatonieja napisał(a):
do twarzy mu w tym łańcuszku :)) dlaczego nikt go nie chce,chociaz na trochę, bedzie wspaniałym kompanem, a przy odpowiednich nakładach finansowych i morzu miłości chyba może dłużej odpychać skok za TM?

bo nie kazdy ma taaakie wielkie serce jak nasza ciotka doddy!!!!

Posted

doddy napisał(a):
Ja nie mam dobrego serca. Popsute jest!
Ostatnio lekarz powiedział, że bije zbyt wolno :eviltong:

bo masz duuuze - wiec szybko nie może bić boby się obtłukło za bardzo:evil_lol::evil_lol: