doddy Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Na razie zgłosiła się tylko Ola od Paros. Ale ona ma już mini zoo w domu ;) Ponad to na razie nie ma chętnych nianiek dla niego. Ale cóż taki los... Jesteśmy na siebie skazani :eviltong: Najwyżej jak usłyszycie, że w Łodzi bullterrier zjadł swojego nowego właściciela w pierwszy dzień po adopcji, to będzie o naszym Bullionie :evil_lol: Potrzebne nam jutro dużo czasu bo musimy jechać po Bulliona za Kraków później do Łodzi (tu najlepiej byłoby spędzić kilka godzin) a potem wrócić do Warszawy. Altera mogłaby przetrzymać moja znajoma na Ochocie do 18. Może ktoś mógłby zająć się Alterem np. od 18? Ale raczej złudne me nadzieje :roll: Quote
ruda76 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 doddy napisał(a):Na razie zgłosiła się tylko Ola od Paros. Ale ona ma już mini zoo w domu ;) Ponad to na razie nie ma chętnych nianiek dla niego. Ale cóż taki los... Jesteśmy na siebie skazani :eviltong: Najwyżej jak usłyszycie, że w Łodzi bullterrier zjadł swojego nowego właściciela w pierwszy dzień po adopcji, to będzie o naszym Bullionie :evil_lol: Potrzebne nam jutro dużo czasu bo musimy jechać po Bulliona za Kraków później do Łodzi (tu najlepiej byłoby spędzić kilka godzin) a potem wrócić do Warszawy. Altera mogłaby przetrzymać moja znajoma na Ochocie do 18. Może ktoś mógłby zająć się Alterem np. od 18? Ale raczej złudne me nadzieje :roll: Doddy czemu nie mowiłas wczoraj ,ze jedziecie do Łodzi. Ja jutro jade do KIELC na targi wiec nie mogę was ugoscic a szkoda . Moze zadzwonie do Olgi ona w tej chwili powinna miec czas i sadze ,ze nie będzie problemu. Zresztą Olge juz miałas okazję poznac;) Przyda Wam się odpoczynek przed powrotem do Warszawy. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ruda , ja sie nie wtrącam ale kiedy Doddy wróci do W-wy jak się tak zasiedzi ?. Quote
doddy Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Doddy się nie zasiedzi. Jedziemy tylko do Jarka tj. na Pl.Wolności z tego co pamiętam jak byłam u niego rok temu a potem wracamy do mojego dziecka (czyt. Altera). Quote
doddy Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 My odpoczywamy w samochodzie :) A potem w domu. Quote
ruda76 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ja juz tam nie wnikam gdzie wy odpoczywacie:p a samochodzie mozna robic rożne rzeczy:eviltong: Quote
doddy Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 A no można, można... Jak szaleć to szaleć. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Coś dziwnie piszecie , zaczynam sie niepokoic . Przypominam, ze masz dwoje dzieci - jeszcze Brenusia . Czy ktos moze sie zaopiekować ALterem ? Quote
dariaopole Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a z Mamboliną przecież to 3 będzie !!! ale ja myślę , że ruda miała na myśli np. drzemkę, czytanie, jedzenie, słuchanie radia :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 no ja tez tak mysle ale drzemka w samochodzie to nienajlepsze rozwiazanie ;) Quote
kiniaczeq Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Alter śliczny pies bardzo fotogeniczny szuka domu! help Quote
Szyszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 I ta opieka na czwartek potrzebna. Zdjęcia są zachęcające cioteczki z Wawy pomóżcie Doddy. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Niestety jak to bywa pomocy brak ale Doddy dała radę także Bulion jutro smiga do nowego domu . Quote
dariaopole Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ahhh ta doddy, ta to ma głowę na karku !!! Quote
doddy Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Normalnie powinnam założyć firmę pt. jak wykombinować coś, gdy wszystko zawiedzie :evil_lol: Alter już jest na wakacjach u cioci Kasi. Quote
ewatonieja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ale że nikt nie pomoże to jestem w szoku :shake: po tym co on przeszedł i co jeszcze go czeka to na prawde trochę wsparcia by się przydało Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Normalka , my przyzwyczajone jesteśmy dlatego rzadko prosimy o pomoc . Ale Doddy kogoś ubłagała i się udało. Nie ma to jak drobna sugestia :) Quote
doddy Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Nie ma to jak drobna sugestia Nie ma to jak urok osobisty :eviltong: Quote
Szyszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Wiecie co, jestem zawiedziona. Oczywiście, dobrze ze ma kto się zająć Alterkiem, ale to że chętnych do pomocy nie było zwala mnie z nóg.... Quote
dariaopole Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 doddy napisał(a):Nie ma to jak urok osobisty :eviltong: no pewnie:) a poza tym kto śmie odmówić cioteczce doddy ?? :mad: Quote
Recommended Posts