Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja postaram sie umówić jakieś spotkanie z panem Leszkiem.

Pojechałybyśmy razem lub wybrałybyście się same (jak wolicie).
Obejrzałybyście warunki i szkolenie. Porozmawiały.

Ja też osobiście nie znam tego człowieka, więc niewiele mogę powiedzieć na jego temat. Mogę polegać jedynie na opinii i rekomendacji mojej koleżanki.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alter szkolenia nie wymaga, ale problem jest taki że nie mamy gdzie umieścić chorego psa. Hotel jest pod Warszawą - ale nie ma tam całodobowej lecznicy. Alter musi więc przebywać najlepiej u kogoś kto jest w stanie go dowozić do lecznicy lub się nim opiekować pod względem weterynaryjnym. Właścicieli hotelu nie możemy tym obarczyć. Ja niedługo wyjeżdżam ( o ile uda mi się wyjechać), pondto mnie z reguły nie ma w domu. Tymczas Altera u mnie stawia mi nieco wszystko na głowie, po raz oddaje swoją sukę na wakację Beacie, po drugie prawie nie pracuje, bo nie jestem w stanie wyjść z domu...Wcale nie jest nam łatwo z chorymi psami, stąd raczej nie bierzemy chorych psów pod nasze skrzydła. Kończy się to bowiem rzeźbieniem i wariactwem totalnym w naszym życiu.Dlatego też chętnie sprawdzimy Pana Leszka. Nie mamy bowiem innego wyjścia. Chyba, że np. ktoś może go zabrać tymczasowo do siebie? Dowieziemy go. I będziemy utrzymywać finansowo.

Posted

Lista wpłat od 8/07 do dziś:Małgorzata GrzechnikKatarzyna FaczyńskaBebebe1Katarzyna MieszawskamonikusfMarta MikitaEwa DanekDagmara NasiorowskaBardzo dziękujemy tym, którzy nadal pamiętają o Alterku i o tym, że nadal potrzebuje opieki zarówno fizycznej jak i finansowej.

Posted

Alter ma zdjęte szwy!!!

Dzielne chłopisko. Dziś wszystkie zabiegi szybko zleciały i bez problemów.

Natomiast wczoraj Alter miał gorszy dzień. Nie można było się wbić w żyłę, wenflony zatkane na amen, kroplówka w grzbiet też nie chciała lecieć i Alter chciał zjeść doktor, zębami!!!

On już ma poprostu dosyć, bolą go te łapinki, ma zrosty i z trudem robiona jest każda następna kroplówka.

Apetyt chłopakowi dopisuje (Doddy, z lecznicy wzięłam dodatkowe 2 kg Renala i 2 puszki). Dostaje małe ilości ale często.

Posted

kiniaczeq opublikowaliśmy wszystkich wpłacających, którzy dopisali Alter w tytule. Przelewy te co doszły do dziś. Jeżeli płaciłaś jeszcze w lipcu to pełną listę darczyńców lipcowych, można przeczytać na stronie Fundacji w dziale Darczyńczy. Sierpniowa - pełna lista- będzie dopiero na początku września. Kasiu*r dziękuję za opiekę i wieści nad niuńkiem. Drogie ciotki i wujkowie - jak widać rachunek Alterka nadal rośnie w lecznicy, więc prosimy jeszcze o Alterku pamiętać jak ktoś będzie opróżniać skarbonkę ;)

Posted

wszystko ok, tylko też potrzebuje wsparcia finansowego... kliknij na banerek i skocz do ostatniej strony...
przepraszam za off... ale czasem potrzeba cudu... a czasem, gdy cud się zdarzy... potrzeba jeszcze wytrwałości, by trwał!...

Posted

doddy napisał(a):
kiniaczeq opublikowaliśmy wszystkich wpłacających, którzy dopisali Alter w tytule. Przelewy te co doszły do dziś. Jeżeli płaciłaś jeszcze w lipcu to pełną listę darczyńców lipcowych, można przeczytać na stronie Fundacji w dziale Darczyńczy. Sierpniowa - pełna lista- będzie dopiero na początku września. Kasiu*r dziękuję za opiekę i wieści nad niuńkiem. Drogie ciotki i wujkowie - jak widać rachunek Alterka nadal rośnie w lecznicy, więc prosimy jeszcze o Alterku pamiętać jak ktoś będzie opróżniać skarbonkę ;)

raz wpłaciłam ale zapomniałam dopisać dla Altera, ale za drugim razem już dopisałam, zapłaciłam w tym miesiącu czyli w Sierpniu więc powinnam być na początku we wrześniowej liscie :)

Posted

Nie wiem, czy ktoś będzie mieć jak. Mnie nie ma w Warszawie, BeatyA też nie ma, Beata Dorobczyńska na bank nie ma czasu. Tak więc my pewnie nie pojedziemy.