Tengusia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 O takim przystojniaku o takim spojrzeniu nie sposob zapomniec ;) Quote
dariaopole Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 doddy : a w sobotę Cię nie ma ??? chetnie odwiedziłabym tez Bulleta i Nankę jakby się dało - wiesz dwie pieczenie na jednym ogniu czy jakos tam !!:cool3: Quote
doddy Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Pewnie, że odwiedzaj całe nasze stadko ;) Alter i Mamba są w Warszawie. Reszta w Piasecznie :) Ja jeszcze nie wiem czy będę ale pewnie będę... W razie co jest BeataA ;) Poniańczy Cię :eviltong: Quote
dariaopole Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ok , Mambę i Altera odwiedzę na bank, zresztą jeszce pewnie zadzwonię wywiedzieć się wszystkiego, jeśli można oczywiście ??:p niańczyć mnie nie trzeba , samodzielna dziewczynka ze mnie :eviltong: kłopotu sprawiać nie będę !! Quote
doddy Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 No to zapraszamy, nr znasz :eviltong: Jak byś była w niedziele, to byś miała całe towarzystwo w Piasecznie, bo będę tam ze swoimi sukami. Tylko Alter by był w Warszawie. Ale to w niedziele... :eviltong: Quote
dariaopole Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 doddy napisał(a):No to zapraszamy, nr znasz :eviltong: Jak byś była w niedziele, to byś miała całe towarzystwo w Piasecznie, bo będę tam ze swoimi sukami. Tylko Alter by był w Warszawie. Ale to w niedziele... :eviltong: no to może przyjadę w niedzielę :eviltong: pogadam z mężem czy mu pasi :cool1: Quote
ruda76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 To moze i ja dam radę w niedzielę. :razz: Chyba ,ze bedzie wreszcie kupiona kosiara to mam wtedy robotę, bo trawa po pachy:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Puść konie , same zjedzą a Ty przyjeżdzaj . Bedzie fajna niedziela :) Quote
ruda76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Puść konie , same zjedzą a Ty przyjeżdzaj . Bedzie fajna niedziela :) Juz jedego puściłam to miałam auto TZ do naprawy jak załatwił tył:evil_lol: A czy tam na miejscu będą same dziewczynki bo muszę pomyślec co z Kazikiem:cool3: on jest moją trzecią nogą:evil_lol: Quote
dariaopole Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 byłoby super jakbyśmy sie w niedzielę spotkały :) zaraz zmolestuje męża żeby jechać w niedzielę a nie w sobotę . on oczywiście jedzie coś tam załatwiać więc czasu za dużo mieć nie będę ale zawsze coś !! Quote
Angelwings Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ciotki podaję link do tego @%$^&^ reportażu :angryy: cobyście wiedziały jakie to "dobre rzeczy" znów wygadywali o naszych kochanych TTB http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4357430.html Szkoda,że taki mały nacisk położyli na tekst "MOGĄ być niebezpieczne dla INNYCH ZWIERZĄT"! A i chcę Wam powiedzieć, ze to nie jest chyba cały reportaż, bo ja oglądałam w polsacie i tam była 2-letnia pogryziona dziewczynka, a w tej wersji jej nie ma = pewnie okroili albo to wersja emitowana o innej godzinie. Quote
doddy Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Z wieści Alterowych... Niuniś może opuścić Klinikę. A lekarze nawet bardzo na to czekają. Jeszcze bardziej sąsiedzi z bloku obok, którzy przychodzą na skargi za jego szczekanie. Alter znowu jest bardzo chudziutki, ale to oczywiste po operacji. Powoli dostaje posiłki i wszystko jest ok. Przed nim więc zadanie powoli tyć i szukać domku. Mam zdjęcia z wczoraj ale nie mam możliwości wstawić :oops: Quote
ziele77 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Angelwings']Ciotki podaję link do tego @%$^&^ reportażu :angryy: cobyście wiedziały jakie to "dobre rzeczy" znów wygadywali o naszych kochanych TTB http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4357430.html Szkoda,że taki mały nacisk położyli na tekst "MOGĄ być niebezpieczne dla INNYCH ZWIERZĄT"! A i chcę Wam powiedzieć, ze to nie jest chyba cały reportaż, bo ja oglądałam w polsacie i tam była 2-letnia pogryziona dziewczynka, a w tej wersji jej nie ma = pewnie okroili albo to wersja emitowana o innej godzinie. Nie rozumiem Cię!:crazyeye: Szukasz sensacji tam gdzie jej nie ma.Uważam,że reportaż jest całkiem rozsądny i wyważony.Stwierdzone zostały fakty i moim zdaniem starali się być obiektywni.Nie widzę tu nic niestosownego! Quote
Bewarka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 No ja też właściwie nie usłyszałam czegoś, na co mogłabym się mocno przyczepić ;) Quote
Angelwings Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Oj dziewczyny nie czytacie całości: to nie jest cały reportaż!!! tamten kończył się jak "szanowny pan reporter" siedział w ogrodzie, a obok biegały dwa asty. W tym emitowanym w calości w głównym wydaniu było dużo złego o tych rasach, mówili o przypadkach pogryzień i na dobitkę pokazali maleńką, 2-letnią dziewczynkę w szpitalu.. w bandażach i powiedzieli, ze ją pogryzł amstaff (oczywiscie ona nic nie zrobiła, a pies podszedł i ją zaatakował). Wersja, do której wrzuciłam linka jest bardzo okrojona i jak powiedziałyscie "wyważona". A ta, która była pokazana o 18.45 taka nie była! Gdyby było inaczej nikt z nas nie mówiłby przecież, ze było inaczej i nikt by sie nie cieszył, że Altera w tym nie pokazali. Jeżeli pełne wydanie jest w necie i uda mi sie znajść to wrzucę. Poza tym :D cieszę się,że Alterek ma się coraz lepiej :multi: Wracaj do zdrowia Aterku :loveu: Quote
BeataA Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A podobno wczoraj było coś o "naszych" (Amstaffach) w TVN'ie i podobno wyszło lepiej... Quote
MARCHEWA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ziele77 napisał(a):Nie rozumiem Cię!:crazyeye: Szukasz sensacji tam gdzie jej nie ma.Uważam,że reportaż jest całkiem rozsądny i wyważony.Stwierdzone zostały fakty i moim zdaniem starali się być obiektywni.Nie widzę tu nic niestosownego! To chyba oglądaliśmy 2 różne reportaże.Ja widziałam pokazane psy agresywne,stworzone do walk,niebezpieczne itd.itp.Ani jednego mądrego słowa,pokazana 2 letnia dziewczynka pogryziona,ale ani jednego wyjasnienia w jakich warunkach był pies,czy był odpowiednio traktowany,nic.Po tych wiadomościach sąsiedzi z mojej ulicy schodzą mi z drogi jak idę z moim astem,nagle słyszę za plecami komentarze typu:to ten pies,ten morderca.Myślę,że po takim reportażu ludzie dopiero zaczną się pozbywać psów tej rasy,bo się przestraszą,że ich w nocy zagryzą!!! Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Angelwings napisał(a):Ciotki podaję link do tego @%$^&^ reportażu :angryy: cobyście wiedziały jakie to "dobre rzeczy" znów wygadywali o naszych kochanych TTB http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4357430.html Szkoda,że taki mały nacisk położyli na tekst "MOGĄ być niebezpieczne dla INNYCH ZWIERZĄT"! Dalej też czytałam, ale czytając ten kawałek cytatu, ma się wrażenie, że ty mowisz o tym, który dałaś w linku ;) Quote
doddy Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Alterek w dniu dzisiejszym zamieszkał na kilka dni u Kasi*R z forum. Musiał już opuścić Klinikę, więc Kasia zgodziła się go przyjąć na troszkę. Dziękujemy Kasiu :loveu: Altuś powoli szuka domku! Takiego super, wymarzonego! Od jutra ruszymy z bazarkami dla Altusia z gadżetów otrzymanych od Was. Quote
MARCHEWA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 U mnie z bazarku dla Alterka tez jest 70 zł,wyślę je po 17-tym jak wrócę do Polski.Cieszę się,że Alterek jest u Kasi,będzie miał chłopak dobrą opiekę:) Quote
kasia_r Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 U mnie dom tymczasowy, to tylko na kilka dni, niestety.:oops: W lecznicy szczekał co nie miara i przeszkadzał sąsiadom, dlatego go zabrałam. Alter jest poprostu psem domowym. Teraz odpoczywa na kanapie po spacerze i jedzeniu. Zdjęłam mu kapelusz - lampe, bo same szkody miałabym w domu. Powiedziałam raz, drugi "fee" i wenflony zostały w łapach. Alter uwielbia jeść, a najładniejsza w moim domu jest lodówka. Niestety dieta obowiązuje... Ustaliłam w lecznicy, że jednak będę go przywozić na kroplówki, przynajmniej wycieczki będziemy mieć. Grzeczny Alter pozdrawia;) Quote
Recommended Posts