Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie, że odwiedzaj całe nasze stadko ;)

Alter i Mamba są w Warszawie.
Reszta w Piasecznie :)

Ja jeszcze nie wiem czy będę ale pewnie będę...
W razie co jest BeataA ;) Poniańczy Cię :eviltong:

Posted

ok , Mambę i Altera odwiedzę na bank, zresztą jeszce pewnie zadzwonię wywiedzieć się wszystkiego, jeśli można oczywiście ??:p

niańczyć mnie nie trzeba , samodzielna dziewczynka ze mnie :eviltong: kłopotu sprawiać nie będę !!

Posted

No to zapraszamy, nr znasz :eviltong:

Jak byś była w niedziele, to byś miała całe towarzystwo w Piasecznie, bo będę tam ze swoimi sukami.
Tylko Alter by był w Warszawie.
Ale to w niedziele... :eviltong:

Posted

doddy napisał(a):
No to zapraszamy, nr znasz :eviltong:

Jak byś była w niedziele, to byś miała całe towarzystwo w Piasecznie, bo będę tam ze swoimi sukami.
Tylko Alter by był w Warszawie.
Ale to w niedziele... :eviltong:

no to może przyjadę w niedzielę :eviltong: pogadam z mężem czy mu pasi :cool1:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Puść konie , same zjedzą a Ty przyjeżdzaj . Bedzie fajna niedziela :)

Juz jedego puściłam to miałam auto TZ do naprawy jak załatwił tył:evil_lol:
A czy tam na miejscu będą same dziewczynki bo muszę pomyślec co z Kazikiem:cool3: on jest moją trzecią nogą:evil_lol:

Posted

byłoby super jakbyśmy sie w niedzielę spotkały :) zaraz zmolestuje męża żeby jechać w niedzielę a nie w sobotę . on oczywiście jedzie coś tam załatwiać więc czasu za dużo mieć nie będę ale zawsze coś !!

Posted

Ciotki podaję link do tego @%$^&^ reportażu :angryy: cobyście wiedziały jakie to "dobre rzeczy" znów wygadywali o naszych kochanych TTB
http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4357430.html
Szkoda,że taki mały nacisk położyli na tekst "MOGĄ być niebezpieczne dla INNYCH ZWIERZĄT"!
A i chcę Wam powiedzieć, ze to nie jest chyba cały reportaż, bo ja oglądałam w polsacie i tam była 2-letnia pogryziona dziewczynka, a w tej wersji jej nie ma = pewnie okroili albo to wersja emitowana o innej godzinie.

Posted

Z wieści Alterowych...
Niuniś może opuścić Klinikę. A lekarze nawet bardzo na to czekają. Jeszcze bardziej sąsiedzi z bloku obok, którzy przychodzą na skargi za jego szczekanie.

Alter znowu jest bardzo chudziutki, ale to oczywiste po operacji.
Powoli dostaje posiłki i wszystko jest ok.

Przed nim więc zadanie powoli tyć i szukać domku.

Mam zdjęcia z wczoraj ale nie mam możliwości wstawić :oops:

Posted

[quote name='Angelwings']Ciotki podaję link do tego @%$^&^ reportażu :angryy: cobyście wiedziały jakie to "dobre rzeczy" znów wygadywali o naszych kochanych TTB
Szkoda,że taki mały nacisk położyli na tekst "MOGĄ być niebezpieczne dla INNYCH ZWIERZĄT"!
A i chcę Wam powiedzieć, ze to nie jest chyba cały reportaż, bo ja oglądałam w polsacie i tam była 2-letnia pogryziona dziewczynka, a w tej wersji jej nie ma = pewnie okroili albo to wersja emitowana o innej godzinie.
Nie rozumiem Cię!:crazyeye: Szukasz sensacji tam gdzie jej nie ma.Uważam,że reportaż jest całkiem rozsądny i wyważony.Stwierdzone zostały fakty i moim zdaniem starali się być obiektywni.Nie widzę tu nic niestosownego!

Posted

Oj dziewczyny nie czytacie całości: to nie jest cały reportaż!!! tamten kończył się jak "szanowny pan reporter" siedział w ogrodzie, a obok biegały dwa asty.
W tym emitowanym w calości w głównym wydaniu było dużo złego o tych rasach, mówili o przypadkach pogryzień i na dobitkę pokazali maleńką, 2-letnią dziewczynkę w szpitalu.. w bandażach i powiedzieli, ze ją pogryzł amstaff (oczywiscie ona nic nie zrobiła, a pies podszedł i ją zaatakował). Wersja, do której wrzuciłam linka jest bardzo okrojona i jak powiedziałyscie "wyważona". A ta, która była pokazana o 18.45 taka nie była! Gdyby było inaczej nikt z nas nie mówiłby przecież, ze było inaczej i nikt by sie nie cieszył, że Altera w tym nie pokazali. Jeżeli pełne wydanie jest w necie i uda mi sie znajść to wrzucę.

Poza tym :D cieszę się,że Alterek ma się coraz lepiej :multi: Wracaj do zdrowia Aterku :loveu:

Posted

ziele77 napisał(a):
Nie rozumiem Cię!:crazyeye: Szukasz sensacji tam gdzie jej nie ma.Uważam,że reportaż jest całkiem rozsądny i wyważony.Stwierdzone zostały fakty i moim zdaniem starali się być obiektywni.Nie widzę tu nic niestosownego!

To chyba oglądaliśmy 2 różne reportaże.Ja widziałam pokazane psy agresywne,stworzone do walk,niebezpieczne itd.itp.Ani jednego mądrego słowa,pokazana 2 letnia dziewczynka pogryziona,ale ani jednego wyjasnienia w jakich warunkach był pies,czy był odpowiednio traktowany,nic.Po tych wiadomościach sąsiedzi z mojej ulicy schodzą mi z drogi jak idę z moim astem,nagle słyszę za plecami komentarze typu:to ten pies,ten morderca.Myślę,że po takim reportażu ludzie dopiero zaczną się pozbywać psów tej rasy,bo się przestraszą,że ich w nocy zagryzą!!!

Posted

Angelwings napisał(a):
Ciotki podaję link do tego @%$^&^ reportażu :angryy: cobyście wiedziały jakie to "dobre rzeczy" znów wygadywali o naszych kochanych TTB
Dalej też czytałam, ale czytając ten kawałek cytatu, ma się wrażenie, że ty mowisz o tym, który dałaś w linku ;)

Posted

Alterek w dniu dzisiejszym zamieszkał na kilka dni u Kasi*R z forum.
Musiał już opuścić Klinikę, więc Kasia zgodziła się go przyjąć na troszkę. Dziękujemy Kasiu :loveu:
Altuś powoli szuka domku! Takiego super, wymarzonego!

Od jutra ruszymy z bazarkami dla Altusia z gadżetów otrzymanych od Was.

Posted

U mnie dom tymczasowy, to tylko na kilka dni, niestety.:oops: W lecznicy szczekał co nie miara i przeszkadzał sąsiadom, dlatego go zabrałam.

Alter jest poprostu psem domowym. Teraz odpoczywa na kanapie po spacerze i jedzeniu. Zdjęłam mu kapelusz - lampe, bo same szkody miałabym w domu. Powiedziałam raz, drugi "fee" i wenflony zostały w łapach.

Alter uwielbia jeść, a najładniejsza w moim domu jest lodówka. Niestety dieta obowiązuje...

Ustaliłam w lecznicy, że jednak będę go przywozić na kroplówki, przynajmniej wycieczki będziemy mieć.

Grzeczny Alter pozdrawia;)