Tengusia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Alterku gwiazdeczko oby domek sie dla ciebie znalazl ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Obiecane rozliczenie : 07/08/2007 Danuta Romanowska sonek 666 Eliza Polewska 06/08/2007 Barbara Moskal - Kozioł - bazarek darii - basiagk Linda- Miłoszewska KArolina Grzegorz Drozdowski - adopcje wirtualne - bullit 03/08/2007 Urszula Radosz - bazarek MOny4- anioł Iwona Smolarczyk - Iwa Sylwia Bogusz - bazarek darii - Ruda 76 02/08/2207 Sylwia Zimorodzka - oskar - bazarek z rysunkiem konia Ingrid Karolczak - lotka 27 Gałązka- Skorek - bazarek Mony4 - Axelek Beata Lachniewicz - Piotr Lachniewicz Kocurek - breloczek - Magda 22 Drozd - bazarek Darii - Nowa Sylwia Cierpisz - Figa 1990 Joanna Misztela Małgorzata Kusior - allegro 217872350 Zmysł Dariusz Magda Miller - adopcja wirtualna ALter Zachariasiewicz allegro 21 7872350 Jezeli gdzies jest przekrecone nazwisko to przepraszam ale tak napisane jest na wyciagu . Brak imion czy innych danych tez wynika z powodu banku. Wszystko co bylo grzecznie przepisalam. Pozdrawiam i zycze dobrej nocy. Quote
Szyszka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No, Alterku, reklama w Dzienniku zrobiona, wprawdzie nie jest z tobą tak dobrze jak napisali, ale może domek się fajny znajdzie. :p Quote
Szyszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 http://4lapy.forumowisko.net/viewtopic.php?t=252 Licytujemy koralikowe zwierzaczki? Quote
kiniaczeq Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ja zamawiałam te kartki z allegro i nie ma nie na liscie a płaciłam 2 razy tylko raz bez dopisku DLA ALTERKA bo zapomniałam.. a drugi raz dopisałam :-( to znaczy że mój przelew nie doszedł? Quote
kasia_r Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 lampa ta czarna kropka w oddali, to uciekający pies po spacerze zmęczony jestem zdjęcia robione komórką, więc są nie najlepszej jakości Quote
Szyszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Matko, jaki on chudy!!!! A już tak dobrze wygladał. Operacja jednak zrobiła swoje. Alterku wracaj do zdrowia. Quote
desdemona Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 rzeczywiscie:( ale teraz po operacji moze byc juz tylko lepiej. Quote
kasia_r Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Alter teraz nic nie je, nawet wody nie dostaje. Nie może na razie. Jest na samych kroplówkach. Ale apetyt to on ma. Dziś po przywitaniu ze mną, grzebał mi w torebce w poszukiwaniu czegoś na ząb. Myśle, że w mgnieniu oka Alter utuczy się do normalnych rozmiarów. Quote
ewatonieja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 tak tak chcemy zobaczyc jak Alter wygląda na prawdę, ciekawe czy ta jego sierśc może mieć połysk? Quote
Szyszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cioteczki i wujkowie, kupcie za 7 zł, koralikowe zwierzątka na 4 lapach. Pieniążki z bazarków będą podzielone pomiędzy Altera i Lulu. Liczy się każdy grosz. Gdzie jesteście? Quote
kiniaczeq Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 nie mam już pieniążków :-( wpłyneły pieniądze na Alterka ? (10zł)? Quote
Szyszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Wiem, że bazarków dużo było ostatnio....:-( Ale kaska strasznie potrzebna. Komu coś zostało? Kto może pomóc? Quote
kiniaczeq Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 alterrrrrrrrrrrrr hopajjjjjjjjjjjjjjjjjj [quote name='Szyszka']Wiem, że bazarków dużo było ostatnio....:-( Ale kaska strasznie potrzebna. Komu coś zostało? Kto może pomóc? PODBIJAM ! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Kiniaczeq , kiedy wpłaciłas pieniadze ? Quote
Ada-jeje Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Prosze o potwierdzenie wplaty od adriaopole za bazarek wystawiony przezemnie bo chcialabym wyslac jej paczuszke. Quote
doddy Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Wpłaty na dziś, jest i od ciotki Dariiopole tez jest: Slodziutka_007 Dariaopole Ewatonieja Ulvehedinn Toska Urszula Kazbereluk Agata Górska Athlonea DZIĘKUJEMY :loveu::loveu::loveu: Quote
dariaopole Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 cieszę się, że moja wpłata doszła Alterku zdrowiej !! , nikomu nie mów ale w sobote Cie odwiedzę ;) Quote
ewatonieja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Alter :eviltong:sorry ale znów kolejny biedak w sytuacji dramatycznej :( shar pei po operacji usunięcia stawu biodrowego siedzi w schronisku i cierpi z bólu,pilnie DT http://www.dogomania.pl/forum/showth...81#post6487581 Quote
doddy Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Dario to mam nadzieję, że będę to się spotkamy w sobotę... W niedziele będę na bank w stolicy w razie co ;) Dziękujemy wszystkim, którzy pamiętają o Alterku a w szczególności Kasi*r, która go odwiedza :razz: Quote
Recommended Posts