ewatonieja Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 cudowny,a jakie fałdy pod brodą.spasł się ;) :loveu::loveu: Quote
doddy Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Bo żeście nas wrobili, że to amstaff :eviltong: Przecie to molos jest :evil_lol: I to serio serio... Bandog z Pressą Canario :loveu: Sprawdzie w schronisku czy ktoś go nie szukał w kwietniu jako innej rasy, bo do amstaffa to chłopakowi brakuje! A nawet to on ma nadmiar :lol: Jak na razie Alter nadal w lecznicy... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Chyba mnie w cos wrobilas i to jeszcze na forum - jak ja Cię lubię to Ty nawet nie wiesz :) ale wieczorem się dowiesz. Dzis mam dzień konia i psa wiec ... postaram się . Quote
doddy Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Kochaniutka, wiesz że i ja Cię lubię... Co oznacza, że w nic Cię nie wrobiła, bo wczoraj Ci o tym mówiłam jak Ci cyferki podawała na "wizytówce". Poklep Lejdusie ode mnie i powiedz jej, żeby się psychicznie nastawiła na to że kiedyś w końcu na niej pojeżdżę :loveu: Quote
ice_t Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 mam nadzieję że teraz Alter szybko dojdzie do siebie. Na tych nowych fotkach wygląda cuuuuuuuuuuudnie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ruda76 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 doddy napisał(a):Kochaniutka, wiesz że i ja Cię lubię... Co oznacza, że w nic Cię nie wrobiła, bo wczoraj Ci o tym mówiłam jak Ci cyferki podawała na "wizytówce". Poklep Lejdusie ode mnie i powiedz jej, żeby się psychicznie nastawiła na to że kiedyś w końcu na niej pojeżdżę :loveu: Doddy jeździsz konno? A tak na serio to u nas w Łodzi są mozliwe bardzo duze amstaffy. KIlka ładnych lat temu był rodowodowy reproduktor CZak Gorzowska Hacjenda ( urodzony w 1992) i to był mutant nie amstaff ale wszyscy na potegę nim kryli. Wszyscy chcieli miec byka nie terriera i nie wazne ,że pies nie zgodny ze wzorcem ale duży:evil_lol: Quote
doddy Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Dziś w Dzienniku Łódzkim jest artykuł o Alterze. Czy ktoś może zakupić i zeskanować artykuł? Bo my w Wawie nie mamy jak kupić, a chętnie byśmy poczytali :oops: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 doddy napisał(a):Kochaniutka, wiesz że i ja Cię lubię... Co oznacza, że w nic Cię nie wrobiła, bo wczoraj Ci o tym mówiłam jak Ci cyferki podawała na "wizytówce". Poklep Lejdusie ode mnie i powiedz jej, żeby się psychicznie nastawiła na to że kiedyś w końcu na niej pojeżdżę :loveu: Pisz jak czlowiek bo nic nie zrozumiałam. Wczoraj wrócilam pozno bo mialam trzy konie do obrobienia i jeszcze gadke poglądową na temat BHP przy koniu. Kobiet i koni sie nie klepie :) Lady sie ucieszy bo sie nudzi tylko pyta sie kiedy ? Popatrzę dziś na naszych darczyńców. Obiecuję :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Wiadomość dla blondynki - jest wersja internetowa : http://egazeta.dziennik.lodz.pl/ , strona 8 na gorze po prawej :) A tak BTW to przeczytaj co tam jest napisane bo mam pewne watpliwości. Quote
Szyszka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 He,he. Ja też znalazłam w necie, otwiera się w PDF-ie i wszytko pięknie widać. Ja sobie nawet wydrukowałam, a co!:eviltong: Aż mi się łza w oku zakręciła jak czytałam... Swoją drogą dziwne to, że gazeta jeszcze ciepła w kioskach a z netu można wszystko wyczytać:crazyeye: Za darmo...:razz: Quote
ruda76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 fajnie ,ze mogłam przeczytac bo w centrum Łodzi juz nie było dziennika:p Quote
doddy Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Bo łódzki oddział dogomanii wykupił :evil_lol: Bo Alter to gwiazda na dziś w Łodzi. A niedługo będzie gwiazdor radia ESKI :eviltong: Quote
ruda76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Moze dzięki temu znajdzie sie jakis zajefajny, odpowiedzialny dom dla niego:evil_lol: Quote
Karilka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Fakt, mamy w łodzi bardzo wyrośniete amstaffy... Doddy to to nie jest wyrośniety amstaff? Nadal twierdzisz że to mixturka?:lol: Ruda76 w naszym kiosku zawsze dostaniesz dziennik:eviltong:. Quote
ruda76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Karilka napisał(a):Fakt, mamy w łodzi bardzo wyrośniete amstaffy... Doddy to to nie jest wyrośniety amstaff? Nadal twierdzisz że to mixturka?:lol: Ruda76 w naszym kiosku zawsze dostaniesz dziennik:eviltong:. nie zawsze bo w srode nie było:eviltong: Quote
doddy Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Alter to bandog. Amstaffem nie jest na bank. Quote
ruda76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 doddy napisał(a):Alter to bandog. Amstaffem nie jest na bank. Naprawdę:-o Bandogi mają chyba wiecej skory:eviltong: a co ten chłopak zrobił ze swoją :evil_lol: A tak serio to widziałam go w schronie i byc moze, ze był juz odwodniony to tez ta skora wygladała inaczej. Quote
ewatonieja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 z Rufusem byłam dzisiaj na spacerze i jest tam gdzie był 1 boks na kociarni Quote
ruda76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ewatonieja napisał(a):z Rufusem byłam dzisiaj na spacerze i jest tam gdzie był 1 boks na kociarni To widocznie Olga tam nie weszła:shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 doddy napisał(a):A niedługo będzie gwiazdor radia ESKI :eviltong: Dobrze, ze nie telewizji bo jakoś mnie to zniechęca. Quote
dariaopole Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 przeczytałam o naszym gwiazdorze, a w telewizji tez bym go chetnie zobaczyła, nawet jakby miał wystepować w tasiemcu :eviltong: Quote
Recommended Posts