kasia_r Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 To ja się dzisiaj najeździłam, namęczyłam, żeby Altera na czas przed kamerę postawić a tu dupa. Nie pokazali chłopaka :shake: . I wywiadu nie pokazali i naszej treserki nie pokazali. Alter jest już w domu tymczasowym i z tego powodu mam pytanie do Doddy. Czy dane mi będzie jeszcze Altera zaobaczyć? A może kontrolne badania za dwa tygodnie zrobicie na Strzeleckiego, to wtedy podskocze na spotkanie? Na maila wyśle Ci zaraz numer konta lecznicy i zalecenia dla Altera. A jak zareagował na dom? Pozdrawiam Quote
kiniaczeq Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 kasia_r* napisał(a): A jak zareagował na dom? Pozdrawiam miejmy nadzieje ze sie ucieszyl ;) Quote
Szyszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Matko, pare godzin przerwy a tu już tyle się wydarzyło.:multi: Niestety program przeszedł mi koło nosa:placz: Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Widziałam reportaz :multi: Ale alterka nie było :eviltong: Quote
MARCHEWA Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ja ogladałam wiadomości i moim zdaniem to pokazali amstaffy tylko z jednej strony,oczywiście tej złej.Że pogryzły dziecko,że to psy mordercy,do walk itd.Moja tesciowa dostała dzisiaj juz 2 telefony od rodziny,aby mnie namówiła na oddanie naszego Bruna,bo nas zagryzie:wallbash: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Kasia r jeszcze raz dziekuje za pomoc i jest mi równie przykro jak i Tobie , ze całe to zamieszanie powstało po nic bo i tak nic z naszego nagrania nie wytransmitowali. Odpowiadajac w imieniu Doddy, myślę, ze nie ma żadnych przeciwskazań a wrecz przeciwnie, mili goście zawsze mile widziani. Pozdrawiam i w imieniu fundacji przepraszamy za Polsat i za nie wyemitowanie tego co trzeba. Quote
zusa Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 A może by Altera w Kundlu Burym puścic w krakowskiej tv-ja jestem nowa na forum ale czytajac je skrupulatnie wiem, ze dziewczyny o nikach:Patia, Ania B, Malibu to istne czarodziejki w pomaganiu psom. Quote
Angelwings Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 MARCHEWA napisał(a):Ja ogladałam wiadomości i moim zdaniem to pokazali amstaffy tylko z jednej strony,oczywiście tej złej.Że pogryzły dziecko,że to psy mordercy,do walk itd. Szyszka nic nie straciłaś- Maechewa powiedziała co widziała. Na nieszczście nie tylko Ona widziała! Straciłaś co najwyżej kilka godzin przeklinania, że znów przeinaczyli prawdę, bredzili, że to niebezpieczna rasa itd... :mad::-( Jeszcze jeden taki pseudo reportaż a zacznę Mokkę na ludzi szczuć :diabloti: z Polsatu ma się rozumieć :mad: Quote
ciapuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 nie wiem co miał na celu ten program ale na pewno nie zachęcał do adopcji tej rasy NIESTETY:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Reno2001 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ja programu nie widziałam, może i dobrze. Po raz kolejny potwierdza się fakt, że z dziennikarzami trzeba ostroznie. Oni maja swoje założenia i nawet jakby przedstawić im amstaffa -wegetarianina to i tak zrobiliby z niego krwiożerczą bestię. Quote
desdemona Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Angelwings napisał(a):Szyszka nic nie straciłaś- Maechewa powiedziała co widziała. Na nieszczście nie tylko Ona widziała! Straciłaś co najwyżej kilka godzin przeklinania, że znów przeinaczyli prawdę, bredzili, że to niebezpieczna rasa itd... :mad::-( Jeszcze jeden taki pseudo reportaż a zacznę Mokkę na ludzi szczuć :diabloti: z Polsatu ma się rozumieć :mad: tez ogladalam wiadomosci. wygladalo na to, ze ludzie biora bullowate do domow a potem sie ich pozbywaja, poniewaz sobie z nimi nie radza itd... szczerze mowiac, to bylam zaskoczona. myslalam, ze Altera zobacze... Quote
ewatonieja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ale była jedna Pani która zlitowała się nad Lucky'm a widac po nim było ze go ostro do walk brali,pani chyba przyszła w dzieckiem ale mogę sie mylić a ja odebrałam program w ten sposób ze to jest rasa z predyspozycjami do agresji ale można uniknąc problemów kiedy sie psa odpowiednio wyszkoli,wtedy to jest najlepszy przyjaciel i nie zagraża otoczeniu winą za te tragiczne wypadki np w Chorzowie nie obarczono psów tylko nieodpowiedzialnych właścicieli Quote
eloise Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 a ja poznałam astkę -Doxę, wcielenie łagodności i stwierdzam, ze bardziej boję sie swojego własnego kundla, rozpuszczonego do granic możliwości, niż tej krwiożerczej, niebezpiecznej Doxi.... Quote
Szyszka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Wiecie,a ja myślę, że nie ma niebezpiecznych i morderczych psów, są tylko nieodpowiedzialni, głupi właściciele:mad: Quote
doddy Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 A ja mogę podziękować POLSATOWI, że nas nie puścili, bo w tak goopim reportażu to my niekoniecznie chcemy uczestniczyć. Panowie chyba po tym jak wyjaśniłyśmy im konstrukcje psów typu bull, zrezygnowali z naszych występów bo wiedzieli, że jak wspomną, że to AMSTAFF pogryzł dziecko to nie bedziemy go lubić... doddy w reportażu nie było, tzn. były moje nogi z Bulletem :) Ale z innych ciekawostek, to Alter będzie w Dzienniku Łódzkim a także jesteśmy w kontakcie z Pawłem Pawelcem z radia ESKA, który także będzie na antenie ogłaszał Altera. Co do Alterka, cudo nie pies! Właśnie został sam... Ciekawe czy szczeka... Jest typowo domowym psem, chodzi po schodach jak szalony, do domu się wpycha, w domu siedzi grzecznie na posłanku, na razie nie pchał się do łóżka ;) Nie załatwia się w domu, ma wilczy apetyt. Dostaje już RC RENALA na nerki. Zjada i suche i puszki. Dostaje też tableteczki. 2 razy w tyg będzie przepłukiwany. Quote
ruda76 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 A jak dogaduje się z Twoimi suczkami bo ja ciągle odnoszę wrazenie ,ze DT to on ma u Ciebie:evil_lol: No chyba ,ze się mylę:roll: Quote
dariaopole Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 doddy nie bądź tajemnicza i powiedz to w końcu : "tak Alter jest u mnie na DT" :evil_lol: wiesz ruda pewnie doody nie chce nam tego powiedzieć wprost bo zaraz usłyszy : " Pewnie Dt zamieni się zaraz na DOM STAŁY (jak to było w przypadku Mamby) " :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Na to, ze u Doddy Alter znajdzie dom stały tak jak Mamba to nie liczcie - nie ma takiej mozliwości . A i DT jest chwilowy do czasu końca wakacji Breny co nastąpi w sobotę. Z teo co wiem ale to było na wczoraj wieczorej to Alter trafi do kojców fundacyjnych - ale to info niesprawdzone. Quote
dariaopole Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Na to, ze u Doddy Alter znajdzie dom stały tak jak Mamba to nie liczcie - nie ma takiej mozliwości . A i DT jest chwilowy do czasu końca wakacji Breny co nastąpi w sobotę. Z teo co wiem ale to było na wczoraj wieczorej to Alter trafi do kojców fundacyjnych - ale to info niesprawdzone. wiemy wiemy tak sie tylko droczymy :diabloti: Quote
Asior Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 zusa napisał(a):A może by Altera w Kundlu Burym puścic w krakowskiej tv-ja jestem nowa na forum ale czytajac je skrupulatnie wiem, ze dziewczyny o nikach:Patia, Ania B, Malibu to istne czarodziejki w pomaganiu psom. Przez wakacje nie ma kundla, ale postaram się we wrześniu przedstawić P. Magdzie Hejdzie (prowadzącej)sprawę Altera ;) Quote
MaxSta Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Możecie wystawić ostatnie zdjęcia Altera albo podać, w którym poście są. Byłbym wdzięczny. Quote
desdemona Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Szyszka napisał(a):Wiecie,a ja myślę, że nie ma niebezpiecznych i morderczych psów, są tylko nieodpowiedzialni, głupi właściciele:mad: oczywiscie, ze tak. wszystko zalezy od wlasciciela, jak wychowa i poprowadzi psa. jesli wlasciciel ma w sobie agresje, to i pies bedzie agresywny. Quote
Recommended Posts