dariaopole Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Szyszka a chodzi Ci o ten mój bazarek na Altera ?? bo jeśli tak to na str.30 też jest lista i tam widniejesz kochanie :cool3: Quote
doddy Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 To jest wszystko co doszło do wczoraj. Później mogę jeszcze raz sprawdzić, czy na bank wszystko napisałam, bo wywalało mnie 100 razy i pisałam na raty. Ale wydawało mi się, że raczej wszystko napisałam. Quote
Szyszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ojej, ale zrobiłam zamieszanie:oops: Tak tylko zapytałam, nie przejmujcie się, nie było w tym żadnych podtekstów.:lol: Skoro Daria wysłała mi paczuszkę to kaska musiałą wpłynąć. Quote
desdemona Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ewatonieja napisał(a):ja się obawiam ,że właściciel Altera porzucił go ,ponieważ opieka i leczenie przerastały jego możliwości ,w koncu Alter siedział w schronisku od kwietnia :-( najprawdopodobniej tak wlasnie bylo:( ale mimo wszystko pies ma szczescie w nieszczesciu:) Quote
dariaopole Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 doddy - nic się nie martw, sprawa Szyszki - wyjaśniona !! jeśli się znajdzie ktoś kto nie widnieje to niech napisze !! tak będzie łatweij i szybciej , szukać konkretnych osób. Quote
Nadin Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Kurcze... Ja nie moge was wesprzec nawet zlotowka... :-( Biedny Alter miejmy nadzieje ze wroci do zdrowia... Podnosze , hop do gory Quote
doddy Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Czy ktoś z Łodzi mógłby się dowiedzieć, gdzie został znaleziony Alter? Quote
ruda76 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 doddy napisał(a):Czy ktoś z Łodzi mógłby się dowiedzieć, gdzie został znaleziony Alter? A te wiadomosci mamy zasięgnąc ze schronu?:evil_lol: Teraz tam jest chyba codziennie NAtalia ( ewatonieja) ja bedę chciała podjechac w sobotę ale nie wiem czy mi takich info udzielą. Dzis bedzie u mnie Olga moze ona wie.- zaptytam Quote
ruda76 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 doddy napisał(a):Na razie do mnie do domu ;) Bo wymaga jeszcze stałego kontaktu z weterynarzem. :cunao: :calus: Quote
doddy Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Podejrzewam, że udzielą nazwy ulicy. I oto nam chodzi ;) Bo nie wiem co napisać w ogłoszeniu a przecież ja od dziś nie mam netu, więc chciałabym się streścić czasowo. Quote
ruda76 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 doddy napisał(a):Podejrzewam, że udzielą nazwy ulicy. I oto nam chodzi ;) Bo nie wiem co napisać w ogłoszeniu a przecież ja od dziś nie mam netu, więc chciałabym się streścić czasowo. Bez netu?:-o Quote
doddy Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Ja w domu nie mam netu :) W ramach odwyku :) A z ciekawostek krajoznawczych to jak się zbierzemy do kupy to dziś Alter i nasze psy będą w głównym wydaniu wydarzeń w Polsacie. Tylko musimy zebrać nasze psy w jednym miejscu i wydelegować kogoś siłą do gadania o nich, bo nikt nie chce :eviltong: Quote
ruda76 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 doddy napisał(a):Ja w domu nie mam netu :) W ramach odwyku :) A z ciekawostek krajoznawczych to jak się zbierzemy do kupy to dziś Alter i nasze psy będą w głównym wydaniu wydarzeń w Polsacie. Tylko musimy zebrać nasze psy w jednym miejscu i wydelegować kogoś siłą do gadania o nich, bo nikt nie chce :eviltong: To super sprawa. daj znac o jakiej to godzinie ,zebym usiadła na chwilę w domu przed TV:multi: Quote
kasia_r Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Doddy, proszę napisz mniej więcej o której wybierasz się po Altera? Muszę za wczasu wiedzieć, bo mam obowiązki :shake: . A chętnie połącze wyprowadzkę Altera i przepakowanie paczek z autka. pozdrawiam Quote
doddy Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Chciałyśmy po 17 bo pamiętałam o Tobie. Ale niestety nagranie chcą zrobić o 16... Więc po Altera będziemy k. 15. Ale możemy w razie co spotkać się jak będziemy wracać do Warszawy jak nie dasz rady. Quote
kasia_r Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No to spotakjmy się przy odbiorze Altera z lecznicy, tak jak planujesz ok 15. Akurat ustawię sobie wszystko tak, żeby wracać tamtą drogą. Będzie mi tak wygodniej. żebyście na mnie nie czekały, to przyjade troszku wcześniej i najwyżej wyjdę z Alterem na spacer. To w takim razie, ja teraz załatwie sprawę, żeby mieć okolice 15 wolne ;) Quote
doddy Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Alterek dziś będzie w Wydarzeniach w Polsacie o 18.45 wraz z innymi naszymi psami do adopcji. Niebawem zostanie także napisany artykuł w Dzienniku Łódzkim o Alterku, dzięki jednej pamiętającej o nas cioteczce. Może się uda też załatwić coś z Pawłem Pawelcem z radia Eska by Alterek zdobył serca słuchaczy. Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Trzymamy mocno kciuki, wczoraj wysłałam dla Alterka pieniążki, mam nadzieje jednak że do Alterka los się uśmiechnie i te pieniążki pomogą innemu ASTkowi w potrzebie :multi: Byłoby wspaniale :multi: I oczywiście będziemy oglądać dziś wydarzenia o 18.45 :) Quote
agula Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 super będę oglądać:p życze powodzenia:eviltong: Quote
kiniaczeq Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='doddy']Alterek dziś będzie w Wydarzeniach w Polsacie o 18.45 wraz z innymi naszymi psami do adopcji. Niebawem zostanie także napisany artykuł w Dzienniku Łódzkim o Alterku, dzięki jednej pamiętającej o nas cioteczce. Może się uda też załatwić coś z Pawłem Pawelcem z radia Eska by Alterek zdobył serca słuchaczy. w pore zajrzalam na wątek :multi: włączam tv :multi: wpłace jeszcze raz jutro na allegro na Altera 10 zł :) mącili o podatkach.. o tańcu z gwiazdami ale wkońcu doczekałam się - [SIZE="5"]WIDZIAŁAM ALTERA W TV :multi: wydawało mi się że to był on jak babka gadała coś tam i że zaraz bedzie temat o psach i u góry takie małe okienko pojawiło sie z psem podobny do Alterka to przykre że tyle Amstaffów trafia do schronisk ale to że są agresywne jest wina tylko i wyłącznie LUDZI. Quote
Kasia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Czy treserka Katarzyna, którą widzieliśmy w Wydarzeniach to nasza Doddy? :lol: Quote
Matusz Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 a ja nie zauważyłem Altera w tym reportażu o amstafach... myślałem , że to będzie osobny reportaż o Aleterku... Quote
ewatonieja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Altera nie było ale był ten biedak Lucky, boże jaka on miał pohartaną mordkę :placz::placz: dobrze ze znalazł dom Rufus tez był,wciąz bardzo smutny :-( od kiedy trafił do nas Alter amstaffy i im pdodobne mają miejsce w moim sercu :) Quote
Recommended Posts