Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest wszystko co doszło do wczoraj. Później mogę jeszcze raz sprawdzić, czy na bank wszystko napisałam, bo wywalało mnie 100 razy i pisałam na raty. Ale wydawało mi się, że raczej wszystko napisałam.

Posted

Ojej, ale zrobiłam zamieszanie:oops:
Tak tylko zapytałam, nie przejmujcie się, nie było w tym żadnych podtekstów.:lol:
Skoro Daria wysłała mi paczuszkę to kaska musiałą wpłynąć.

Posted

ewatonieja napisał(a):
ja się obawiam ,że właściciel Altera porzucił go ,ponieważ opieka i leczenie przerastały jego możliwości ,w koncu Alter siedział w schronisku od kwietnia :-(
najprawdopodobniej tak wlasnie bylo:( ale mimo wszystko pies ma szczescie w nieszczesciu:)

Posted

doddy napisał(a):
Czy ktoś z Łodzi mógłby się dowiedzieć, gdzie został znaleziony Alter?

A te wiadomosci mamy zasięgnąc ze schronu?:evil_lol:
Teraz tam jest chyba codziennie NAtalia ( ewatonieja) ja bedę chciała podjechac w sobotę ale nie wiem czy mi takich info udzielą.
Dzis bedzie u mnie Olga moze ona wie.- zaptytam

Posted

Podejrzewam, że udzielą nazwy ulicy. I oto nam chodzi ;) Bo nie wiem co napisać w ogłoszeniu a przecież ja od dziś nie mam netu, więc chciałabym się streścić czasowo.

Posted

doddy napisał(a):
Podejrzewam, że udzielą nazwy ulicy. I oto nam chodzi ;) Bo nie wiem co napisać w ogłoszeniu a przecież ja od dziś nie mam netu, więc chciałabym się streścić czasowo.

Bez netu?:-o

Posted

Ja w domu nie mam netu :) W ramach odwyku :)

A z ciekawostek krajoznawczych to jak się zbierzemy do kupy to dziś Alter i nasze psy będą w głównym wydaniu wydarzeń w Polsacie. Tylko musimy zebrać nasze psy w jednym miejscu i wydelegować kogoś siłą do gadania o nich, bo nikt nie chce :eviltong:

Posted

doddy napisał(a):
Ja w domu nie mam netu :) W ramach odwyku :)

A z ciekawostek krajoznawczych to jak się zbierzemy do kupy to dziś Alter i nasze psy będą w głównym wydaniu wydarzeń w Polsacie. Tylko musimy zebrać nasze psy w jednym miejscu i wydelegować kogoś siłą do gadania o nich, bo nikt nie chce :eviltong:

To super sprawa. daj znac o jakiej to godzinie ,zebym usiadła na chwilę w domu przed TV:multi:

Posted

Doddy, proszę napisz mniej więcej o której wybierasz się po Altera? Muszę za wczasu wiedzieć, bo mam obowiązki :shake: .
A chętnie połącze wyprowadzkę Altera i przepakowanie paczek z autka.
pozdrawiam

Posted

Chciałyśmy po 17 bo pamiętałam o Tobie. Ale niestety nagranie chcą zrobić o 16...
Więc po Altera będziemy k. 15.

Ale możemy w razie co spotkać się jak będziemy wracać do Warszawy jak nie dasz rady.

Posted

No to spotakjmy się przy odbiorze Altera z lecznicy, tak jak planujesz ok 15. Akurat ustawię sobie wszystko tak, żeby wracać tamtą drogą. Będzie mi tak wygodniej.
żebyście na mnie nie czekały, to przyjade troszku wcześniej i najwyżej wyjdę z Alterem na spacer.

To w takim razie, ja teraz załatwie sprawę, żeby mieć okolice 15 wolne ;)

Posted

Alterek dziś będzie w Wydarzeniach w Polsacie o 18.45 wraz z innymi naszymi psami do adopcji.

Niebawem zostanie także napisany artykuł w Dzienniku Łódzkim o Alterku, dzięki jednej pamiętającej o nas cioteczce.

Może się uda też załatwić coś z Pawłem Pawelcem z radia Eska by Alterek zdobył serca słuchaczy.

Posted

Trzymamy mocno kciuki, wczoraj wysłałam dla Alterka pieniążki, mam nadzieje jednak że do Alterka los się uśmiechnie i te pieniążki pomogą innemu ASTkowi w potrzebie :multi: Byłoby wspaniale :multi:

I oczywiście będziemy oglądać dziś wydarzenia o 18.45 :)

Posted

[quote name='doddy']Alterek dziś będzie w Wydarzeniach w Polsacie o 18.45 wraz z innymi naszymi psami do adopcji.

Niebawem zostanie także napisany artykuł w Dzienniku Łódzkim o Alterku, dzięki jednej pamiętającej o nas cioteczce.

Może się uda też załatwić coś z Pawłem Pawelcem z radia Eska by Alterek zdobył serca słuchaczy.

w pore zajrzalam na wątek :multi: włączam tv :multi:

wpłace jeszcze raz jutro na allegro na Altera 10 zł :)

mącili o podatkach.. o tańcu z gwiazdami ale wkońcu doczekałam się -

[SIZE="5"]WIDZIAŁAM ALTERA W TV :multi: wydawało mi się że to był on jak babka gadała coś tam i że zaraz bedzie temat o psach i u góry takie małe okienko pojawiło sie z psem podobny do Alterka
to przykre że tyle Amstaffów trafia do schronisk ale to że są agresywne jest wina tylko i wyłącznie LUDZI.

Posted

Altera nie było ale był ten biedak Lucky, boże jaka on miał pohartaną
mordkę :placz::placz: dobrze ze znalazł dom

Rufus tez był,wciąz bardzo smutny :-(

od kiedy trafił do nas Alter amstaffy i im pdodobne mają miejsce w moim sercu :)