Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyniki Altera lepiej :loveu:
Kreatynina spadła do 2!!!
Powoli więc rozglądamy się za domkiem dla chłopaka bo wszystko wskazuje na to, że prawie jest gotowy do adopcji :)
Teraz niech dochodzi do pełni sił u boku kochającego właściciela.

Posted

Kampania Altera trwa :)

Kolejna lista dobrych cioć i wujków Altera:
Krystyna Strzyż, Agnieszka Tomaszewska, Karkoszkowa, Aniela Augustyn, anilla (allegro), lijana (allegro), LABRADORY.INFO, avia, sledz11, Irmina Ślężak, paros, Angel Eyses, Iskra73, Olga Szmacińska, wezyr.pl, tomcug, Szyszka, Siliconi

RAZEM: 3 787,23zł

Posted

cioteczki : anilla, szyszka, iskra73 i tomcug to z mojego bazarku chyba :cool3: dzis wysłałam do nich paczuszki :loveu:

Cieszę sie że z Alterem coraz lepiej i zastanawiam się co ciotka doddy robi na dogo, miała nie brac laptopa na urlop :evil_lol:

Posted

Bo my w nocy jadziemy :evil_lol:
Jeszcze nie wyjechały.
Kompa nie biorą, więc wszelkie reklamacje o przesyłki dopiero po 2 przyjmuję.
Uprzejmie informuje, że z braku czasu większości nie wysłałam i nie ma kto tego za mnie zrobić :placz:

Posted

Kwestie formalne.
Od dziś do 1 sierpnia sprawę Altera powierzamy na ręce Kasi*r z forum.
W sprawie odwiedzin, ewentualnych problemów, spraw na forum w Warszawie z Alterkiem, proszę się kontaktować z Kasią.
My nie mamy netu na urlopie.

Pozostałe kwestie np. chęć adopcji, można konsultować ze mną przez tel: 0 501 797 018.
Alter szuka bowiem domku, szuka także kogoś kto podjąłby się jego ogłaszania, zrobienia kampanii w mediach - włącznie z prasą jeśli macie takie możliwości.
Alter poszukuje bowiem specjalnego domku - kochającego właściciela u boku którego szybko dojdzie do pełnej formy psychicznej jak i fizycznej, kogoś kogo będzie stać na utrzymanie Altera (na razie psiak jest jeszcze na diecie weterynaryjnej ale może niedługo już nie będzie ona potrzebna).
Alterkowi może odnowić się problem z nerkami za 2 - 3 lata i wtedy ktoś musi być przygotowany na ponowne płukanie itd.

Na chwilę obecną Alter może opuścić już Klinikę i dojeżdżać do weterynarza. My nie mogliśmy się podjąć zabrania go z Kliniki z prostej przyczyny - po raz wyjeżdżamy, a po dwa - nie mamy możliwości wożenia Alterka często do weta.
O zabraniu chłopaka będziemy myśleć zaraz po naszym powrocie. Jest też osoba, która może chciałaby dać Alterowi DT.

Tak więc podsumowując - ALTER SZUKA SUPER DOMU, WYROZUMIAŁEGO.
My poszukujemy kogoś kto ma wejścia w mediach i mógłby pomóc w napisaniu artykułu.

A na razie miłego userowania.
doddy :)

Posted

Doddy, cczy juz wiadomo co było powodem tego chudnięcia?
Czy będzie miał jeszcze jakieś dodatkowe badania.
Ciagle mnie martwi, że nastanie jakiś nawrót choróbska.
No bo skąd mu się wzięły teraz tak fatalne wyniki?
Co z tymi jego nerkami??

Jeju, tyle pytań, ale nie gniewaj się.
Po prostu chodzi mi ten pies po głowie. Tym bardziej, że nie raz go widziałam osobiście i głaskałam.

Cieszę się, że z nim teraz lepiej.

Posted

W razie jakichkolwiek informacji, proszę zgłaszać się do mnie (kasia_r*).
Pod nieobecność Doddy, będę monitorować Altera.

Do domu niestety nie mogę go zabrać. Mam kota mordercę :shake: