eloise Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ja zaraz jade do Altera. czy ktoś jeszzce będzie? co mam z nim robić? poprostu zabrać na spacer? czy coś jeszcze? Quote
kasia_r Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja już dziś nie dam rady odwiedzić Altera. A w lecznicy mówisz tylko, że przyjechałaś do psa i chcesz z nim wyjść na spacer. Wszyscy na pewno będą sympatyczni i nie zrobią problemu. Po spacerze możesz posiedzieć z psem w jego pokoju i już ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Kasiu, bardzo dziekuje bo ja dzis nie dałabym rady - do tej pory siedzę z ludzmi od ciężkiej roboty , zawalilam wyjazd do stajni itp. Dzieki za uratowanie zycia. Gdzie zawieżć karme - no juz chyba az tak nie bedziemy Cie wykorzystywac, moze same jutro odbierzemy, Nie wiem jaki plan ma Doddy. Napisz na PW gdzie mieszkasz. Dzieki za Altera i spacer, Eloise Tobie tez dziekuje. Mona - urlop kazdy musi miec :) Quote
eloise Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 byłam u Altera, nie bijcie-zapomniałam aparatu! pzrepraszam!!!:oops: chłopak bardzo ładny ale... ZIGNOROWAŁ MNIE!!!! owszem chętnie wyszedł ze mna na spacer- połąziliśmy prawie pół godziny i nie raczył na mnie nawet raz spojrzeć!!!! :crazyeye: chętnie wrócił do kliniki, mniej chętnie wszedł do pokoju, nie chciał pić, nei karmiłam go, na spacerku zrobił 2 kupki, w miarę gęste. nic wiecej nie mogę powiedzieć, bo mnie olał... :cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Nie martw sie, moze nie lubi takiej beznadziejnej pogody . Dzieki za spacer. Quote
kiniaczeq Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 tak też sądzę, częściej przychodź ;) jutro wpłata wpłynie na konto Alterka b kupiłam 2 kartki na allegro za 10 zl :) Quote
gamoń Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alter bardzo radosnie reaguje na młodych chłopaczków.Kamila wczoraj lizał po twarzy ,biegał za nim ,nakładał w celach małego swintuszenia łapy na reke ,bądź noge Kamila i robił wyginam śmiało ciało:lol: :lol: :lol: Oczywiscie na to nie pozwalalismy ale widac ze chłopak podniecony.-oczywiscie Alter nie Kamil. Jak nie pozwalalismy mu na takie zachowanie szczekał na nas ,kładł sie ,podczołgiwał i dawał brzuch do głaskania.Alter zna komendy siad ,nie wolno,łapa. Kochany jest i przytulasny;) Quote
dariaopole Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 chłopak po prostu zmeczony jest tą popularnością i zaczyna fochy pokazywać :evil_lol: Quote
ewatonieja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 no to widze ze zdrowieje bo u nas nigdy czegoś takiego nie robił jak " wyginam smiało ciało" :diabloti: natomiast miało miejsce skakanie po ciasteczko co widac na jednym z filmików na starym watku Quote
eloise Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 to dlaczego na mnie nic a nic nie zrrócił uwagi??? i miał w nosie moje mizianko??? czy to tylko dlatego, ze nie jestem chłopakiem??????:angryy: Quote
dariaopole Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 no kto wie jaka Alter ma orientacje seksualna :diabloti: albo woda sodowa juz mu uderzyła do głowy w tej warszawie:evil_lol: Quote
gamoń Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Nic sie nie martw.;) Początkowo przez pierwsze 5 minut statecznie sobie spacerował.Potem sobie usiedlismy i go zawołalismy .Ogonek zaczał sie krecic.Potem było wtulenie głowy w kolana i rozkwitłą miłosc.:lol: :lol: :lol: Zaczał lizac Kamila.Potem za nim biegł.a kiedy dopadł to łapa i wyginam smiało ciało. Na komende nie wolno szybko sie uspakajał ale nie dawał za wygraną:cool3: W lecznicy czuje sie dobrze .Bez stresu maszerował z powrotem do swojego malutkiego pokoiku. Jednak on jest bardzo towarzyski i nie chce siedziec sam.Jak mu sie przykrzy to szczeka.;) Quote
:: FiGa :: Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Taki pies to skarb :loveu: Nie można pozwolić by ten skarb się zmarnował :loveu: Quote
kiniaczeq Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Z tego co czytam to kochany i w pełni zasługujący na dom piesek ;) do góry Quote
gamoń Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Na 10000000% nie bedzie z nim problemów.On jest karny ,w ciagu przebywania z nim godzine stwierdzam to.Jest łagodny .poddaje sie człowiekowi .nie ma lęków np.wzięłam do reki patyk -chciałąm sprawdzic czy moze bawił sie patyczkami ,nie było reakcji z jego strony żadnej ani lęku ani zainteresowania. Jednak w tej kwestii musimy pamietac ,ze on jeszcze źle sie czuje i jest słaby.Moze jak sie wzmocni bedzie szalał ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Może niech on nie szaleje, szczególnie na Strzeleckiego i szczególnie wtedy gdy nas nie bedzie ;) Jak widać stan Altera sie poprawia - to może już jakiś domek też jest ? Quote
kiniaczeq Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Jak widać stan Altera sie poprawia - to może już jakiś domek też jest ? Oby szybko znalazł :multi: Quote
Cambel&Megi Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 W górę Alterku... Tylko tyle chyba mogę.. :( Quote
doddy Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Dziękuję wszystkim odwiedzającym a przede wszystkim Kasi*R za sytuację wczorajszą... Dzięki!!! Karmę jakoś od Ciebie z Beatą zabierzemy. Wczoraj operowaliśmy Mandolinę na guza i sama nie dałam rady nic zrobić. Dziś pozyskaliśmy amstaffkę... Jutro wyjeżdżamy... Jak szaleć to szaleć :evil_lol: Beata D mnie zabije :diabloti: Beatko, pamiętaj złość urodzie szkodzi więc się nie denerwuj :eviltong: Quote
Marlena:) Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Kochani-nasz Alterek został zgłoszony do I edycji akcji "4łapy pomagają".. ma szansę wygrać dochód z aukcji,loterii i bazarków (przez okres 2 tygodni)...Ma bardzo duże szanse wygrać :roll: ... Zarejestrujcie się i.......Głosujcie!!!!!!!!:D:D:D:D http://4lapy.forumowisko.net/viewtopic.php?t=149 :D Quote
invictus hilaritas Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 wkoncu poszlo.. czekam na aktywacje ;) Quote
Recommended Posts