Pit-R6 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ewatonieja napisał(a):a to on sie boi zostać sam?:p taki duży chłopak (...) No wiesz w łóżku z panią fajniej niż na posłaniu :evil_lol: Ale Alterek jest mądry i nie robi z tego problemu :p Dzisiejszą noc też przespał u siebie bez problemów, jak poszliśmy na górę, słyszałem, że troszkę kręcił ale nie pisnął ani zaszczekał :lol: Po 5 min. położył się spać. Quote
Pit-R6 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wczorajszy dzień był dla Altera przełomowy :p Wczoraj chłopak się wyluzował, był już spokojny i nie trzymał się mnie już tak kurczowo, sprawdzał tylko czy gdzieś przypadkiem nie wychodzę. Minął mu cały sobotni stres, ok. 14 wpadła do nas Doddy z Beatą i Alfą, Alter trochę się wyszalał :p Widać, że lubi tą Alfę :eviltong: A potem... zaczął odsypiać wszystkie sobotnie wydarzenia, śmiać mi się chciało, bo po długim spacerze "psa nie było". Jak się położył ok. 16 spał do wieczora. Tak to wyglądało: Dziś rano byliśmy na spacerku, zjedliśmy śniadanie, Alter ma świetny humor - bez problemu pozwolił sobie krople do oka wpuścić :p A teraz odpoczywa :p Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 super wieści, świetnie , że mu się tak poszczęściło !!! on już tyle wycierpiał bidulek!!! no ale warto było czekać na taki domek (zwłaszcza w poczekalni na łóżku doddy :evil_lol: ) Quote
ruda76 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Fajnie .ze do Was trafił:loveu::loveu:Kochajcie go bardzo , bardzo mocno;) Quote
Pit-R6 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Alter mnie pilnuje :p Chyba muszę mu drugie posłanie w pracowni zrobić :evil_lol: A tu zwiedza swój teren: Quote
Pit-R6 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ruda76 napisał(a):Fajnie .ze do Was trafił:loveu::loveu:Kochajcie go bardzo , bardzo mocno;) Na to ma gwarancję wieczystą :loveu: dariaopole napisał(a):super wieści, świetnie , że mu się tak poszczęściło (...) Bardziej to się nam poszczęściło, że taki fajny psiak u nas zamieszkał :p Quote
Luzia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Obaj jesteście szczęściarzami że na siebie trafiliście :cool3: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Alter jest piękny:loveu: ogromnie się cieszę ,że znalazł tak wspaniały domek.Gorąco pozdrawiam. Quote
Pit-R6 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 kiniaczeq napisał(a):jAKI on piekny :loveu: No... :loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Pit-R6 napisał(a):No... :loveu::loveu::loveu: a gdzie zdjęcia Maxi-Zgredka????:evil_lol: Quote
Pit-R6 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Minął ponad tydzień od momentu przybycia Altera do nas. I jest super:laugh2_2: Alter jest bardzo grzeczny - to niewątpliwa zasługa Doddy :p Swobodnie przechadza się po domu i zaczepia mnie, żeby się z nim pobawić. Przez większość dnia jest ze mną w pracowni – śpi sobie koło mojego fotela :lol: Uwielbia Monikę – jest dla niego deficytowa, ponieważ wychodzi rano i wraca wieczorem – ale cieszy się strasznie jak wraca a w weekendy nie odstępuje jej na krok :loveu: A w ogóle Alter to super psiak :eviltong: Jest kochany :loveu: Quote
doddy Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Dla takich postwo warto sie tak "meczyc" i przewracac sobie zycie do gory nogami... Quote
ewatonieja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 on był grzeczny zanim poznał Doddy, ba on na pewno był dobrym psem zanim trafił do schroniska ,jak by dorawała tego palanta co go porzucił to bym nie chciała być w jego skorze,wiecie co mam na mysli? :mad: Quote
Pit-R6 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 doddy napisał(a):Dla takich postwo warto sie tak "meczyc" i przewracac sobie zycie do gory nogami... Pewnie, że warto :p To dzięki Tobie mam teraz Altera :loveu: A teraz sprawy bieżące: Koszt ocieplenia bud u Was wyniesie maks. 600 zł. Nie udało mi się sprawdzić dokładnie cen ale rząd wielkości znam i taki właśnie jest – połowę pokrywamy my z Moniką, żeby było więcej środków dla psiaków :p No i wykonawstwo moje – zrobię to z przyjemnością, a żeby było bezpiecznie dla psiaków zaangażuję mojego kumpla - elektryka. Quote
Pit-R6 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ewatonieja napisał(a): (...) jak bym dorwała tego palanta co go porzucił to bym nie chciała być w jego skórze,wiecie co mam na myśli? :mad: Doskonale wiem... :shake: Lepiej, żeby mnie nie spotkał :mad: Quote
doddy Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Piotr to zapraszamy w kazdej chwili do ocieplania ;) I chyba o dodatkowym steropianie i deskach musimy pomyslec? I daj znac jak z poslankami dla naszych boorkow? Jutro jade do Beaty, wiec w razie jak juz beda a Ty sie bedziesz nudzic to po poludniu jestesmy silna grupa u niej ;) Quote
Luzia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Mizianko dla szczęściarza Alterka :loveu: Quote
Pit-R6 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 doddy napisał(a):Piotr to zapraszamy w kazdej chwili do ocieplania ;) I chyba o dodatkowym steropianie i deskach musimy pomyslec? I daj znac jak z poslankami dla naszych boorkow? Jutro jade do Beaty, wiec w razie jak juz beda a Ty sie bedziesz nudzic to po poludniu jestesmy silna grupa u niej ;) Posłanka mają być w pon/wt :p Jutro zdzwonię się z Grzegorzem (mój kumpel od bezp. instalacji:lol:) – dziś wraca od swojego syna z Rzeszowa. Zamówimy cały materiał i wtedy umówimy się na robotę :p Gdzie Beata ma mufę z prądem? Przy bramie? Albo można z domu pociągnąć... Musimy zmierzyć budy w środku, muszę zamówić sklejkę, którą potem będziemy dziurkować, żeby ciepło przepływało... Jutro to my tego nie obskoczymy ale w tym tygodniu się uporamy :p Mogę przyjechać z Alterem? Słuchaj, a ta biedna Nana, to do psów też jest agresywna? Quote
doddy Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Wic tak - jutro wpadaj z Alterem jak chcesz. To nie problem :) Na jutro nie musicie ocieplac bud :eviltong: Ale poslanka chcemy :p Co do Nany to tylko do psow jest agresywna. Nie jakos strasznie ale ciapie w psy... Na szczescie gryzc nie umi, wiec obchodzi sie bez krwi :lol: Quote
Pit-R6 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 doddy napisał(a):Wic tak - jutro wpadaj z Alterem jak chcesz. To nie problem :) Na jutro nie musicie ocieplac bud :eviltong: Ale poslanka chcemy :p Co do Nany to tylko do psow jest agresywna. Nie jakos strasznie ale ciapie w psy... Na szczescie gryzc nie umi, wiec obchodzi sie bez krwi :lol: Wpadnę, jak będą posłanka :p. I zabiorę 8 worków karmy dla pieszczochów :p Zmartwiłaś mnie z tą Naną – bo ona jest słodka... ale widać do ludzi. Mam pozytywne wspomnienia z kontaktu z nią. Quote
doddy Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Nana mieszkala z Alterem i bylo ok. Nana jest u mnie caly czas z Brena bo dopiero jutro jedzie do Beaty. Jak czujesz sie na silach to spokojnie wprowadzisz ja do Alterka - tylko nie mozna sie przerazac pierwszymi niepowodzeniami. Quote
Pit-R6 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 luzia napisał(a):Mizianko dla szczęściarza Alterka :loveu: Ma na co dzień teraz – boję się, że się rozbestwi :eviltong: i morderca z niego wylezie :bigcool: Quote
Luzia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ma na co dzień ale od Ciebie a to ma być ode mnie (wiesz takie ze specjalną dedykacją ) :evil_lol: Quote
Pit-R6 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 luzia napisał(a):Ma na co dzień ale od Ciebie a to ma być ode mnie (wiesz takie ze specjalną dedykacją ) :evil_lol: Dobra - załatwione :p Quote
Recommended Posts