doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Ja jestem taka twarda, ze rycze przy kazdym psie, ktorego dotkne i ktoremu sie cos dzieje. A jaki bedzie placz jak Alterka bede oddawac Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ales mnie teraz rozbawila , własnie sie poplakałam, Ty ryczysz , hihihihi, Ty to chlipiesz w telefon - ratuj, Alterek ciezko chory, stan krytyczny, zrob cos, co mozemy , moze ....a w tym czasie slychac wodospad lez i zuzycie calego opakoania chusteczek. Alterek, mam nadzieje juz niedlugo pojedzie :) Quote
ewatonieja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 pójdzie bosze bosze gdzie do kogo ,przemaglowany ten ktoś ,jejku jejku, mam nadzieje ze sobie jaj nie robicie,nieczułe istoty ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Doddy testuje wiec ...........cieżko , oj ciężko ...... Quote
andzia69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Doddy testuje wiec ...........cieżko , oj ciężko ...... ja mam taki stary magiel u siebie w robocie - moze wam wysłać do maglowania chętnych? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Trzymaj u siebie , to juz antyk prawie :) Nie dlugo bedzie w cenie . Quote
andzia69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Trzymaj u siebie , to juz antyk prawie :) Nie dlugo bedzie w cenie . dla dobra Alterka i Nanki mogę poświęcic i antyki!:eviltong: Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Dla Alterka nie trzeba, bo wszystko jest na dobrej drodze, by mial domek ze zlotymi klamkami i to blisko Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :shock:Przeciez Doddy jest lepsza od kazdego magla , no wiesz, jak mogłaś wogole mysleć, ze urzadzenie przeznaczone do maglowania bedzie lepsze niz Doddy :shock: Andzia, wstydź się :eviltong: ps. Doddy , złote klamki ??? hmmm, gdzie , daj na PW adresik ;) Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Zbanowac te ciotke bo bzdury opowiada Ja strasznie nie magluje, skoro jakies psy oddaje od czasu do czasu do adopcji Hmmm adresik... Nie przyda Ci sie. Chyba, ze bedziemy zawozic jakas sunie na tymczasik do Alterka Quote
ewatonieja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 dobra ja biore ten magiel, i ciotke doddy wezmę do przemaglowania :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nie bierz przykładu z niektórych na tym forum bo to zły przykład. Ucz sie od madrych a nie głupich. Ja sie pytam o klamki złote a nie o dziewczyne dla Altera . Jak zlote klamki to pewnie i basen i skora z leoparda , waza z czasow dynastii Ming itd. Warte zwiedzania :) Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 ewatonieja ja sie sama zglaszam do magla :multi: Moze schudne jak przelece przez ten magiel Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :huh::B-fly:hihihihihihihihihihhihihihihihih najlepszy dowcip dzisiejszego dnia :???: Natalka , a chcesz zeby się maszynka popsuła :eek: nikt nie dorówna Doddy w maglowaniu i udzielaniu pokrętnych odpowiedzi . Zdecydowanie nadaje sie na rzeczniczka PIS :B-fly:Jest niezastąpiona i niezrównana. Ide popracować . Quote
andzia69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 doddy napisał(a):ewatonieja ja sie sama zglaszam do magla :multi: Moze schudne jak przelece przez ten magiel mnie się nie przydał - nie schudłam!:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Z kosci na osci to ciezko bedzie :p Quote
ruda76 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 doddy napisał(a):Dla Alterka nie trzeba, bo wszystko jest na dobrej drodze, by mial domek ze zlotymi klamkami i to blisko bardzo fajnie gdyby się udało:multi:tylko czy dasz rade się z nim rozstac? Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Fajny domek, to oddam. Zreszta Mamba musi wrocic do mamusi. ;) Quote
ruda76 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 doddy napisał(a):Fajny domek, to oddam. Zreszta Mamba musi wrocic do mamusi. ;) musi byc naprawde fajny i pewnie jakis znajomy bo widzę ,ze jestes pełna optymizmu. Quote
andzia69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Z kosci na osci to ciezko bedzie :p kości to ja miałam jakieś 15 lat temu!:eviltong::eviltong: Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Nieznajomi to by mieli ciezko... Musialabym miec ich zeznanie podatkowe i nr buta Quote
ruda76 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 doddy napisał(a):Nieznajomi to by mieli ciezko... Musialabym miec ich zeznanie podatkowe i nr buta Tak tez myślałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Ruda a ten Twoj znajomy to jedzie dzis do tej Lodzi? Bo ja za godzine musze jechac z Brena do weta. Quote
ruda76 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 doddy napisał(a):Ruda a ten Twoj znajomy to jedzie dzis do tej Lodzi? Bo ja za godzine musze jechac z Brena do weta. Kasia wiem ,ze jedzie ale to stary kawaler jest to gdzie mu sie śpieszy. zaraz wykonam tel ( jak to u mnie w zwyczaju ) i zobacze co i jak;) Quote
andzia69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ruda76 napisał(a):Kasia wiem ,ze jedzie ale to stary kawaler jest to gdzie mu sie śpieszy. zaraz wykonam tel ( jak to u mnie w zwyczaju ) i zobacze co i jak;) to moze..jak stary kawaler....toooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - nie powiem dalej bo mnie:mad: Quote
Recommended Posts