Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostaliśmy wyniki krwi - niewydolność nerek...
Piszę z pamięci - mocznik 280, kreatynina 3.

Teraz ważną pozostaje kwestia czy to ostra niewydolność nerek (i o to się modlimy), czy przewlekła...

Alter się ożywił, zjadł puszkę jedzenia - bez wymiotów. Przez tą dobę dostał 3l płynów.

POTRZEBUJEMY PUSZEK DLA ALTERA Royal Canin Digestive Low Fat.

Na razie podstawą jest płukanie go.

Posted

O Bosze...Jaki biedny Alterek...:placz: Jejku, tak mi przykro, jestem teraz za granica, wróce na poczatku sierpnia... Jak tylko wróce to wystawie cos na bazarku...
Alterku, trzymaj sie prosze... :(

Posted

jutro w południe.... mogę chyba być miedzy 12 a 13, a jak długo trwa podawanie kroplówki? bo mam jutro napięty grafik....jeśli koło godziny to będę

Posted

Zawsze choc godzine pomozesz ;)
Ja postaram sie jak najszybciej skończyć szkolenie ( o ile w końcu mnie collie nie zagryzie) i szybko dojechać.

A mówią, że to amstaffy psy mordercy... A obecnie szkolę właścicieli Collie i setera rozrabiaków...

Posted

Problem z linkiem do allegro jest raczej chwilowy. W ogóle allegro sie nie otwiera. Przynajmniej u mnie.
Jeszcze niedawno było ok.
pewnie burze przechodzą. U mnie na pewno.

Posted

dobra, to ja będę po 12. bo pisząc miedzy 12 a 13 miałam na mysli, ze dojadę miedzy tymi godzinami
a wiec o której dojadę to dojadę (między12-13)i będę godzinę

Posted

eloise napisał(a):
jutro w południe.... mogę chyba być miedzy 12 a 13, a jak długo trwa podawanie kroplówki? bo mam jutro napięty grafik....jeśli koło godziny to będę

Mój pies jak bym w stanie zagrożenia życia nawadniające kroplówki dostawał po 6-8 godzin. A stan Altera jest ciężki, więc myślę, że kroplówki także będą długo trwały:(
Pomógłbym ale niestety jestem z zupełnie innej części polski.