Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myszko kochana,pewnie jesteście wykończone i może nie tyle fizycznie,co psychicznie.Dobre wieści nam przynosisz,bo domek zapowiada się naprawdę bardzo dobrze :) Mocno trzymam kciuki,za "moje" cudeńko! :)

Posted

Tak jak Elunia pisała, domek wydaje sie bardzo fajny, decyzja przemyślana ;)
Państwo mówili ze w sumie mogliby jechać po Lunke wcześniej, ale wola załatwić to na spokojnie ze względu na nią.
Chcą pojechać po nią w sobotę, żeby mogli z nią być przez weekend.
Jejku domek wydaje sie bardzo fajny, nie mamy sie do czego przyczepić a my i tak denerwujemy sie na maksa...
Czy my jesteśmy normalne...?

Posted

Kciukuję :D

Kciukanie bardzo potrzebne:)

Myszko kochana,pewnie jesteście wykończone i może nie tyle fizycznie,co psychicznie.Dobre wieści nam przynosisz,bo domek zapowiada się naprawdę bardzo dobrze :) Mocno trzymam kciuki,za "moje" cudeńko! :)

Trzymaj Bogusiu kochana:)

Posted

Cieszę się, że wszystko na dobrej drodze :D

Wszystko wygląda bardzo dobrze, a my jak zwykle spanikowane jak mamy decydować o psim losie.

Jejku domek wydaje sie bardzo fajny, nie mamy sie do czego przyczepić a my i tak denerwujemy sie na maksa...
Czy my jesteśmy normalne...?

Pewnie, że normalne :) Nienormalne by było gdybyście podchodziły do tego na luzie ;)

Agusiu - to jest bardzo normalne. Od kilku lat robię wizyty PA
i mam tak za każdym razem.

Ja podobnie i dlatego nie lubię robić wizyt i jestem w pewnym sensie  szczęśliwy jak nikt nie dzwoni po zwierzaka :lol:

Posted

Wspaniałe wiadomości :) Domek faktycznie wydaje się być odpowiedni, a to że się denerwujecie to normalne. Znaczy podchodzicie do tematu odpowiedzialnie i z sercem, za co Wam wielkie dzięki :D

Oby więcej tak udanych i w takim tempie adopcji :P

Posted

Czyli mała ma już swój domek tylko jeszcze o tym nie wie ;) 

Dziewczyny Wasze rozterki to normalna rzecz...i wcale Wam tego nie zazdroszczę!

Posted

Niestety dzisiaj pan zadzwonił do mnie, ze bardzo przeprasza, ale przemyśleli sobie jeszcze raz wszystko i rezygnują z adopcji Lunki ;(
Szczerze mówiąc nie spodziewałyśmy sie takiego rozwoju sytuacji...

Posted

Niestety dzisiaj pan zadzwonił do mnie, ze bardzo przeprasza, ale przemyśleli sobie jeszcze raz wszystko i rezygnują z adopcji Lunki ;(

zatkało mnie, nie byłam pewna, czy dobrze przeczytałam.....

Posted

Zaskoczyli nas chyba wszystkich. Wydawało się, że są rozsądni, odpowiedzialni, a tu co ??? Przecież zanim zadzwonili, to musieli się zastanawiać nad adopcją i nagle przemyśleli ?? !!

• Upvote 1
Posted

Lepiej ,ze teraz niż po zabraniu małej.

Trzymam kciuki za kolejny telefon!

Posted

Dla mnie to jest też szok!Ale,mimo wszystko lepiej teraz,niż po jakimś czasie zwrot z adopcji :(.Jednak dobre anioły czuwają nad Lunieczką :)Znajdzie się na pewno inny,wspaniały dla niej domeczek :)