AgusiaP Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Podpisuję się :) :) Marzenia .... ale zawsze pomarzyć można ;) ale Lunka miałaby super Pańcię ;) Quote
b-b Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Marzenia .... ale zawsze pomarzyć można ;) ale Lunka miałaby super Pańcię ;) Oj tak!!! :D Quote
Anula Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Bogusik ledwo sobie daje radę ze swoją prawie niewidomą Julisią a z dwoma psiakami nie za bardzo to sobie wyobrażam.Pewnie,że to byłby jeden z najlepszych domków to wiem na bank.W każdym razie na wizycie domek musi być przetrzepany i to dobrze.Podejrzewam,że jeszcze bedzie więcej zapytań o Luneczkę tylko jest to kwestia czasu. Quote
Bogusik Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Moje kochane dziewczynki :) Bardzo dziękuje za takie zaufanie :) Gdybym nie miała żadnego piesia,to chyba bym padła przed Wami na kolana i prosiła o zgodę,na adopcję Lunieczki! Naprawdę,ona ma coś takiego w sobie,co złapało mnie za serducho.Jeszcze raz się powtórzę,że jest cudowna! :) Quote
Mysza2 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Bogusik ledwo sobie daje radę ze swoją prawie niewidomą Julisią a z dwoma psiakami nie za bardzo to sobie wyobrażam.Pewnie,że to byłby jeden z najlepszych domków to wiem na bank.W każdym razie na wizycie domek musi być przetrzepany i to dobrze.Podejrzewam,że jeszcze bedzie więcej zapytań o Luneczkę tylko jest to kwestia czasu. Aniu, my sobie tylko tak marzymy:):) i bardzo chcemy, żeby Lunka miała taki domek jak u Bogusik. Jutro jedziemy na dwie wizyty: do Chorzowa i do Będzina. Na razie nie wpadamy w euforię, bo już wielokrotnie tak było, że przez telefon ktoś brzmi dobrze, a jak się dajemy mu wygadać to różne rzeczy dziwne a ciekawe wychodzą w rozmowie. Obie wizyty popołudniowe, więc napiszemy dopiero wieczorem. Quote
Mysza2 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Moje kochane dziewczynki :) Bardzo dziękuje za takie zaufanie :) Gdybym nie miała żadnego piesia,to chyba bym padła przed Wami na kolana i prosiła o zgodę,na adopcję Lunieczki! Naprawdę,ona ma coś takiego w sobie,co złapało mnie za serducho.Jeszcze raz się powtórzę,że jest cudowna! :) Bogusiu trzymaj kciuki jutro. Głównie za to żeby nas coś ostrzegło, jeśli to nie te domy:):) Quote
Bogusik Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Bogusiu trzymaj kciuki jutro. Głównie za to żeby nas coś ostrzegło, jeśli to nie te domy:) :) Mocno,mocno będę trzymać kciuki! :) Za Was kochane i intuicję,co by nie zawiodła!!! :) Quote
elik Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Mocno,mocno będę trzymać kciuki! :) Za Was kochane i intuicję,co by nie zawiodła!!! :) Ja też :) Luneczka jest łakomym kąskiem i trzeba dobrze prześwietlić domek, żeby to był domek, który prawdziwie i na zawsze pokocha sunieczkę. Quote
AgusiaP Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Dziewczynki trzymajcie mocno kciuki, żeby nas intuicja nie zawiodła, ja sie juz bardzo denerwuje.... Quote
terra Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Trzymam kciuki za najlepszy domek dla sunieczki. Quote
elik Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Luna jest przesłodka, nie można jej nie kochać ! Ale chudzinka :( :( Quote
halszka Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 ciekawe czy już po wizytach :rolleyes: z niecierpliwością czekam na wieści,oby były dobre :) Quote
paula_t Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Zdrada Baksa :P Dopiero teraz przeczytałam, że dzisiaj aż dwie wizyty. Czekam z niecierpliwością na wieści... Quote
Gabi79 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Rozmawiałam z Agusią. Państwo z Będzina wypadli bardzo dobrze, i za tydzień jadą po Lunkę, dziewczyny napiszą więcej. Quote
Panna Marple Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Zdrada Baksa :P Dopiero teraz przeczytałam, że dzisiaj aż dwie wizyty. Czekam z niecierpliwością na wieści... Moje serce pojemne bardzo :), a Baksowi ślubowałam na dobre i na złe :) Quote
halszka Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Rozmawiałam z Agusią. Państwo z Będzina wypadli bardzo dobrze, i za tydzień jadą po Lunkę, dziewczyny napiszą więcej. no i cudnie czekamy na więcej info :) Quote
Mysza2 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Już piszemy więcej. Państwo w średnim wieku, dom bez dzieci. W domach rodzinnych oboje mieli od zawsze psy. I w dalszym ciągu u obojga rodziców są psiaki. Ludzie bardzo ciepli, decyzja o posiadaniu psa wygląda na przemyślaną. Opowiadałyśmy jak zwykle o wszystkich możliwych problemach jakie mogą być zaraz po adopcji. O tym, ze Lunka piszczy jak zostaje sama. Pan ma taką pracę, że może w ciągu dnia do niej zaglądać. Poza tym będą ćwiczyć wychodzenie na krótki czas i wracanie i wydłużanie tego czasu. Państwo dużo spacerują i brakuje im towarzysza na tych spacerach. Wyjazdy przewidują razem z psem, a w sytuacjach awaryjnych mają zaplecze u rodziców. Wszystko wygląda bardzo dobrze, a my jak zwykle spanikowane jak mamy decydować o psim losie. Quote
Recommended Posts