Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bogusik ledwo sobie daje radę ze swoją prawie niewidomą Julisią a z dwoma psiakami nie za bardzo to sobie wyobrażam.Pewnie,że to byłby jeden z najlepszych domków to wiem na bank.W każdym razie na wizycie domek musi być przetrzepany i to dobrze.Podejrzewam,że jeszcze bedzie więcej zapytań o Luneczkę tylko jest to kwestia czasu.

Posted

Moje kochane dziewczynki :) Bardzo dziękuje za takie zaufanie :) Gdybym nie miała żadnego piesia,to chyba bym padła przed Wami na kolana i prosiła o zgodę,na adopcję Lunieczki! Naprawdę,ona ma coś takiego w sobie,co złapało mnie za serducho.Jeszcze raz się powtórzę,że jest  cudowna! :)

Posted

Bogusik ledwo sobie daje radę ze swoją prawie niewidomą Julisią a z dwoma psiakami nie za bardzo to sobie wyobrażam.Pewnie,że to byłby jeden z najlepszych domków to wiem na bank.W każdym razie na wizycie domek musi być przetrzepany i to dobrze.Podejrzewam,że jeszcze bedzie więcej zapytań o Luneczkę tylko jest to kwestia czasu.

Aniu, my sobie tylko tak marzymy:):) i bardzo chcemy, żeby Lunka miała taki domek jak u Bogusik.

Jutro jedziemy na dwie wizyty: do Chorzowa i do Będzina.

Na razie nie wpadamy w euforię, bo już wielokrotnie tak było, że przez telefon ktoś brzmi dobrze,

a jak się dajemy mu wygadać to różne rzeczy dziwne a ciekawe wychodzą w rozmowie.

Obie wizyty popołudniowe, więc napiszemy dopiero wieczorem.

Posted

Moje kochane dziewczynki :) Bardzo dziękuje za takie zaufanie :) Gdybym nie miała żadnego piesia,to chyba bym padła przed Wami na kolana i prosiła o zgodę,na adopcję Lunieczki! Naprawdę,ona ma coś takiego w sobie,co złapało mnie za serducho.Jeszcze raz się powtórzę,że jest  cudowna! :)

Bogusiu trzymaj kciuki jutro. Głównie za to żeby nas coś ostrzegło, jeśli to nie te domy:):)

Posted

Bogusiu trzymaj kciuki jutro. Głównie za to żeby nas coś ostrzegło, jeśli to nie te domy:) :)

Mocno,mocno będę trzymać kciuki! :) Za Was kochane i intuicję,co by nie zawiodła!!! :)

Posted

Mocno,mocno będę trzymać kciuki! :) Za Was kochane i intuicję,co by nie zawiodła!!! :)

Ja też :)

Luneczka jest łakomym kąskiem i trzeba dobrze prześwietlić domek, żeby to był domek, który prawdziwie i na zawsze pokocha sunieczkę.

Posted

Zdrada Baksa :P

Dopiero teraz przeczytałam, że dzisiaj aż dwie wizyty. Czekam z niecierpliwością na wieści...

Moje serce pojemne bardzo :), a Baksowi ślubowałam na dobre i na złe :)
Posted

Już piszemy więcej.
Państwo w średnim wieku, dom bez dzieci.
W domach rodzinnych oboje mieli od zawsze psy. I w dalszym ciągu u obojga rodziców są psiaki.
Ludzie bardzo ciepli, decyzja o posiadaniu psa wygląda na przemyślaną.
Opowiadałyśmy jak zwykle o wszystkich możliwych problemach jakie mogą być zaraz po adopcji.
O tym, ze Lunka piszczy jak zostaje sama.
Pan ma taką pracę, że może w ciągu dnia do niej zaglądać.
Poza tym będą ćwiczyć wychodzenie na krótki czas i wracanie i wydłużanie tego czasu.
Państwo dużo spacerują i brakuje im towarzysza na tych spacerach.
Wyjazdy przewidują razem z psem, a w sytuacjach awaryjnych mają zaplecze u rodziców.
Wszystko wygląda bardzo dobrze, a my jak zwykle spanikowane jak mamy decydować o psim losie.