Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kciukam za DS rewelka!!! Buzial dla suniaczka:)

na chwilke Was zostawilam i juz domek?????

Nie ma domku, te ostatnie posty były o innym psiaku, nie o Lunce:):)

Posted

Uff, dziś rano Pani dała znać... :) Wiola (kontaktogłoszenia), Gabrysia i ja miałyśmy stresującą noc :)

Ja też zawsze w takich sytuacjach dostaję palpitacji serca :D

Teraz cały czas sprawdzam czy nie mam wiadomości z nowego domku kota, którego w niedzielę zawiozłam i wzbraniam się przed telefonem, bo ledwo dwa dni temu pisali;)

Posted

Ja też zawsze w takich sytuacjach dostaję palpitacji serca :D
Teraz cały czas sprawdzam czy nie mam wiadomości z nowego domku kota, którego w niedzielę zawiozłam i wzbraniam się przed telefonem, bo ledwo dwa dni temu pisali;)

Skąd ja to znam ;)
Posted

Na OLX ma wyróżnione, a na innych pewnie halszka odświeża ;)

oczywiście,że będę odświeżać,na razie nie ma potrzeby bo ogłoszenia są aktualne :) Agusiu,ale mam malutką prośbę proszę dopisz w pierwszym poście do" Inne formy pomocy:halszka - ogłoszenia" str.16 będzie  łatwiej kontrolować nie szukając za każdym razem  ;)

Posted

oczywiście,że będę odświeżać,na razie nie ma potrzeby bo ogłoszenia są aktualne :) Agusiu,ale mam malutką prośbę proszę dopisz w pierwszym poście do" Inne formy pomocy:halszka - ogłoszenia" str.16 będzie łatwiej kontrolować nie szukając za każdym razem ;)

Jasne juz sie robi ;) miałam to zrobić wcześniej, ale zapomniałam :)
Posted

Jasne juz sie robi ;) miałam to zrobić wcześniej, ale zapomniałam :)

Dopisałam w pierwszym poście ;) moze ty Gabrysiu tez dopisz w drugim :)

aj pomyliłam posty :rolleyes:  wystarczy w jednym,dzięki Agusiu :)

Posted

Udostępniłam. Luneczko domek super się szykuje :)

Elunia ktoś jest zainteresowany adopcja Lunki z FB ?
Ja nie mam FB ;( chyba, ze coś złe zrozumiałam...????

Halszka wielkie dzięki ????
Posted

Elunia ktoś jest zainteresowany adopcja Lunki z FB ?
Ja nie mam FB ;( chyba, ze coś złe zrozumiałam...????
Halszka wielkie dzięki ????

Ojej Martuniu przepraszam. Nie chciałam robic nadziei, to moje życzenie dla Luneczki. Na pewno tak piękna panna wiele osób zauroczy, a w tym już Wasza głowa, żeby wybrać ten najlepszy domek :)

Myślę, że bardziej zauważalne byłoby wydarzeniem.
Album widzi mniej osób.
Posted

Ojej Martuniu przepraszam. Nie chciałam robic nadziei, to moje życzenie dla Luneczki. Na pewno tak piękna panna wiele osób zauroczy, a w tym już Wasza głowa, żeby wybrać ten najlepszy domek :)

Myślę, że bardziej zauważalne byłoby wydarzeniem.
Album widzi mniej osób.

Elunia nic sie nie stało :) serce zaczęło mi bić mocniej, ze ktoś na FB jest zainteresowany adopcja Lunki ;)
Oczywiście wybierzemy najlepszy domek ;)
Posted

Czasem jest posucha w adopcji... aż tu nagle, niespodziewanie nadchodzi niesamowity DS... taki, że gdyby człowiek mógł, to by sam się wprowadził :D I takiego DS małej życzę

Posted

Czasem jest posucha w adopcji... aż tu nagle, niespodziewanie nadchodzi niesamowity DS... taki, że gdyby człowiek mógł, to by sam się wprowadził :D I takiego DS małej życzę

Obyś miała rację:):)

Posted

I za to trzymamy mocno kciuki ????
Ja to nawet wolałabym, żeby do tego momentu nikt nie dzwonił ;)

Raz rozmawiałam z babeczka, której przez telefon, nie mozna było nic zarzucić, byłam pewna, ze to będzie fajny domek, natomiast juz jak podjechaliśmy pod dom, najlepiej by było wsiąść do auta i zawrócić.
Na wizycie jak Państwo zaczęli opowiadać o sobie, oczy robiły sie nam coraz większe i większe....
Dlatego nigdy nie powiem, po rozmowie telefonicznej, ze wizyta przedadopcyjna ta tylko formalność...