Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ktos napisal w spr. adopcji Brysia z ogloszenia na OLX.

Ale od razu wiedzialam,ze nici........

napisalam,ze wymagana jest wizyta pa........i juz odpowiedzi n ie dostalam......

Czy ktos moglby zasponsorowac ogloszenie na OLX wyroznione?

Zgłaszam się :)

Posted

Wykupiłam Brysiowi ogłoszenia na bazarku u Ziutki. Nie wiem, czy każdy może wyróżnić ogłoszenie, czy tylko ogłaszający. Zapytam Ziutki, czy za zwrotem kasy, mogłaby wyróżnić.
Mam na tym bazarku wykupione dalsze ogłoszenia, to powiem, żeby sobie potrąciła z tych zamówień opłaconych, a jeszcze nie wykorzystanych.

Posted

Wykupiłam Brysiowi ogłoszenia na bazarku u Ziutki. Nie wiem, czy każdy może wyróżnić ogłoszenie, czy tylko ogłaszający. Zapytam Ziutki, czy za zwrotem kasy, mogłaby wyróżnić.
Mam na tym bazarku wykupione dalsze ogłoszenia, to powiem, żeby sobie potrąciła z tych zamówień opłaconych, a jeszcze nie wykorzystanych.

Dobrze,jeśli będzie chciała to ja Ci zwrócę za wyróżnienie.......

W ogłoszeniu nie ma nic o wizycie PA? Ludzie bardzo często rezygnują przez te wizyty. Najlepiej wspomnieć o nich na końcu rozmowy albo gdy ich zainteresowanie sięgnie zenitu ;)

Posted

Nie, nie trzeba mi zwracać, ale kurcze teraz zorientowałam się, że te ogłoszenia to nie dla Brysia są, a na innego psiaka, któremu wykupiłam ogłoszenia. Ale Brysia też zgłaszałam. Wysłałam 2.01.2015 wszystko co było trzeba, a nie widzę linków do jego ogłoszeń. Napisałam już na wątku i czekam na odpowiedź.
Może ogłoszenia były zrobione, ale linków na wątek nie wkleiły.

Posted

Elik,a napewno ukazaly sie te ogloszenia? Bo to roznie jest na bazarkach ogloszeniowych,nie raz zamawialam i nie bylo ogloszen. Nie wiem jak Ziutka,nie pamietam juz kto tak robil,ze bral kase,a ogloszen nie bylo. Linki do ogloszen powinny byc. Nie wiem czy wyroznic moze osoba oglaszajaca,ale chyba tak. Lucyna bedzie wiedziala,bo ostanio robila wyroznione kotkom.

Posted

Elik,a napewno ukazaly sie te ogloszenia? Bo to roznie jest na bazarkach ogloszeniowych,nie raz zamawialam i nie bylo ogloszen. Nie wiem jak Ziutka,nie pamietam juz kto tak robil,ze bral kase,a ogloszen nie bylo. Linki do ogloszen powinny byc. Nie wiem czy wyroznic moze osoba oglaszajaca,ale chyba tak. Lucyna bedzie wiedziala,bo ostanio robila wyroznione kotkom.

Wyjaśniło się, choć z hukiem, że ogłoszenia zostały zrobione, tylko linki nie zostały wklejone.
Choć dziwne mi się wydaje bo przecież niektóre portale wymagają, bo niektóre portale wymagają aktywacji ogłoszenia. W ogłoszeniu były podane Twoje namiary
Kontakt:
Kontakt
664 500 434
babakawa@wp.pl
więc linki aktywacyjne powinny przyjść do Ciebie na e-mail. Ogłoszenia były zrobione 4.01. czy przychodziły do Ciebie linki ?

To link do jednego z ogłoszeń
http://www.neeon.pl/1640781-brys-piekny-mlodziutki-czekoladowy-piesek-szuka-kochajacego-opiekuna.html
Posted

Wyjaśniło się, choć z hukiem, że ogłoszenia zostały zrobione, tylko linki nie zostały wklejone.
Choć dziwne mi się wydaje bo przecież niektóre portale wymagają, bo niektóre portale wymagają aktywacji ogłoszenia. W ogłoszeniu były podane Twoje namiary
Kontakt:
Kontakt
664 500 434
babakawa@wp.pl
więc linki aktywacyjne powinny przyjść do Ciebie na e-mail. Ogłoszenia były zrobione 4.01. czy przychodziły do Ciebie linki ?

To link do jednego z ogłoszeń
http://www.neeon.pl/1640781-brys-piekny-mlodziutki-czekoladowy-piesek-szuka-kochajacego-opiekuna.html

Niestety nie pamietam czy przychodzily.

A teraz mozna je wyroznic,chocby na OLX?

Posted

Widzialam dzisiaj Brysia,zdjecie mu zrobialm,komu wyslac na maila?

Szedl z panem,ktory juz z rana byl po "glebszym",ale widac bylo,ze psiak bardzo go lubi.

Ubolewam nad tymi ludzi uzaleznionymi,sa biedni,chorzy,i maja dobre serca.

Oczywiscie nie wszyscy.

Posted

Widzialam dzisiaj Brysia,zdjecie mu zrobialm,komu wyslac na maila?
Szedl z panem,ktory juz z rana byl po "glebszym",ale widac bylo,ze psiak bardzo go lubi.
Ubolewam nad tymi ludzi uzaleznionymi,sa biedni,chorzy,i maja dobre serca.
Oczywiscie nie wszyscy.

Ślij do mnie elsia7@interia.pl.
Jak ładne to podmienię w ogłoszeniach :)
Posted

Jaki on chudziutki :( Chyba chudszy niż na poprzednich zdjęciach. Widać, że ten dom mu nie służy :(

P1181512.JPG

Dora, a gdzie on jest ? Co to za czerwone wgłębienie za Brysiem ?

Posted

Fotkę ukradłam na wydarzenie Brysia.

PS: Na evencie Gosia F. coś takiego napisała:

"rozumiem...jesteśmy mu w stanie za 300zł opłacić pierwszy miesiąc w hoteliku, szukajcie deklaracji...zapytam Prezes czy może udostępnić Wam konto"

Posted

Fotkę ukradłam na wydarzenie Brysia.

PS: Na evencie Gosia F. coś takiego napisała:
"rozumiem...jesteśmy mu w stanie za 300zł opłacić pierwszy miesiąc w hoteliku, szukajcie deklaracji...zapytam Prezes czy może udostępnić Wam konto"

W dobrym celu, to sobie i kradnij :P

Żeby podjąć forsę z kasy fundacji to musi być faktura, a nie wszystkie DT takową wystawiają. Większość nie. Na fundacje jest sens zbierania, gdy przewiduje się, że będą spore wydatki na opiekę weterynaryjną. Weci wystawiają faktury. Brysiu nie wygląda na psa, który będzie wymagał opieki wet. Raczej na dobra karmę, żeby go podtuczyć.
Posted

Też tak myślę... ludzie na fejsbuku naciskają na hotelik... ale nikt nie zadeklarował stałej deklaracji, jedynie te 300zł za pierwszy miesiąc. Odpisałam im, że bez deklaracji się tego nie podejmiemy, ja boję się długów...

Posted

Dzieki elik za wstawienie zdjecia psinki:)
Faktycznie Brys jest chudziutki,p.Monika mowila,ze apetyt mu dopisuje teraz w zimie je wiecej niz w lecie.
Mowi,ze za malo jedzenia przynosze,ze to wystarcza na rano,a wieczorem psiak tez chce jesc.
Ja nie mam skad brac tego jedzenia.
Brys nie lubi suchej karmy i jej nie je,od zawsze tak bylo.
Ja zanosze mu gotowane,albo batony.
Zdjecie bylo robione w poblizu miejsca gdzie przebywa Brys,takie brudne syfiaste.
DT dla Brysia bardzo potrzebny,ale ja wyjezdzam za chwile i bardzo mnie to wszystko martwi,kto sie tym zajmie?

Posted

To okropnie obskurne warunki :(
Czy po Twoim wyjeździe będzie można z kimś rozmawiać gdyby ewentualnie pojawił się dobry dom dla Brysia ?

Posted

To okropnie obskurne warunki :(
Czy po Twoim wyjeździe będzie można z kimś rozmawiać gdyby ewentualnie pojawił się dobry dom dla Brysia ?

Poprosze ala123,ona w sobote jezdzi prze Sz-yn do mamy,ale nie wiem czy da rade czasowo.
Ale zna sytuacje Brysia,wiec pewnie nie odmowi.
Posted

Poprosze ala123,ona w sobote jezdzi prze Sz-yn do mamy,ale nie wiem czy da rade czasowo.

Uprzedź Ją proszę, że może się zdarzyć, że się do Niej odezwę :)
A gdyby znalazł się chętny i po sprawdzeniu okazało się, że może to być dobry dom dla Brysia, to jakie procedury przewidujesz ? Czy obecni opiekunowie Brysia nie będą bruździć w adopcji i jak się z nimi skontaktować ?
Posted

A gdyby znalazł się chętny i po sprawdzeniu okazało się, że może to być dobry dom dla Brysia, to jakie procedury przewidujesz ? Czy obecni opiekunowie Brysia nie będą bruździć w adopcji i jak się z nimi skontaktować ?
Posted

Podam adres,ta kobieta przebywa teraz z Brysiem na ulicy Zamojskiej,ale jak bedzie cieplej moze mieszkac na ulicy Cichej.

Gdzie jest Cicha  ala123 wie,bo jej pokazywalam.

Trzeba bedzie poszukac tej kobiety,albo zostawic kartke,zeby czekala dnia tego....i tego.....o godz......ze chodzi o psiaka.

Mysle,ze bedzie czekala.Trzeba tylko glosno do niej mowic,bo jest glucha.

Nie beda bruzdzic,bo ja jej mowilam,ze szukam domu dla psiaka,ale to juz tak dlugo trwa,ze pewnie mysli,ze zadnego domu nigdy nie bedzie.

Przed adopcja musi byc wizyta pa, i jesli znalazlby sie dom to zeby sie skontaktowal a ala123.

Uprzedze ja.......:)

Posted

Jakaś Jessica W. chce zabrać Brysia na DT. Nic więcej nie wiem, nie znam Kobiety, więc trzeba by ją sprawdzić. Ma się skontaktować z Dorą.