Guest TyŚka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Dziekuje Tyska.... :) napewno dasz rade? Zostawie Ci namiary na zwierzaki,ktorym pomagam.... napisz mi nazwiska tych Twoich znajomych.../na pw/ ciekawa jestem........ bo w tym miasteczku to tylko ja pomagam zwierzakom,a tak przydalaby mi sie pomoc Dwa razy w miesiącu mam wolne soboty od zbiórek. Tzn od prowadzenia swojej druzyny, bo o 18 idę na zbiórki drużyny, któej jestem członkiem, tak czy inaczej dwie soboty w miesiącu siedzę w domu przez dzień, więc dam radę. Zobaczymy jaki będzie nowy plan po feriach, może akurat będzie tak, że będe kończyła wcześniej i z Zamościa akurat będę miała jak podjechać busem, a potem wracałabym do Zamościa... i do domu :) OK, już piszę, ale nie wiem czy one chciałyby pomagać, a szkoda - bo zawsze to byłaby pomoc. Quote
Guest TyŚka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Wydarzenie Brysia na fb: https://www.facebook.com/events/800531943333346/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming&source=1&sid_create=115585800 Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Wydarzenie Brysia na fb: https://www.facebook.com/events/800531943333346/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming&source=1&sid_create=115585800 Zawartość chwilowo niedostępna. Czemu ? Quote
Guest TyŚka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Nie ma pojęcia... event jest publiczny... :( Quote
Guest TyŚka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Jeszcze raz link wysyłam: https://www.facebook.com/events/800531943333346/ Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 A jesteś zalogowana na fb? Oczywiście. A może datę dałaś złą ? Dalej to samo Zawartość chwilowo niedostępna Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony. Wróć do strony głównej A jak skopiowałam link i wkleiłam do nowej karty, to: Nie odnaleziono serwera Quote
Guest TyŚka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Hmmm... dziwne... data jest dobra... osoby bez zaproszeń wchodza na event. Podaj mi swój profil na fb - zaprosze Cię do wydarzenia najwyżej. Quote
Xibalba Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Zaglądam do Brysia wieczorkiem, mocno trzymam kciuki. On jest naprawdę uroczy i ma oryginalną urodę, myślę, że przy intensywnym ogłaszaniu w końcu znajdzie domek, tylko teraz sezon taki trochę martwy, ale wierzę, że na wiosnę rozdzwonią się o niego telefony :) Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Hmmm... dziwne... data jest dobra... osoby bez zaproszeń wchodza na event. Podaj mi swój profil na fb - zaprosze Cię do wydarzenia najwyżej. Napisałam na PW :) Quote
andegawenka Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Nie ma pojęcia... event jest publiczny... :( Pokazuje się takie coś : Zawartość chwilowo niedostępna Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony. Wróć do strony głównej Jestem zalogowana. A gdyby nawet nie to fb podtyka planszę do zalogowania. Tu nic się nie dzieje.:( Może nie publiczny, może tylko dla znajomych. Quote
elik Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Jak to dobrze, że nie ja sama mam te kłopoty :P TyŚka gotowa by jeszcze pomyśleć, że nie umie się poruszać na fb. Co prawda to nie do końca znam wszytskie tajniki fb, ale jako tako tam funkcjonuję :) Quote
DORA1020 Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 p.Ania ze Szczekocin,ktora zadeklarowala stala dla Tyczuni....:) zaglada rowniez do Brysia.......:) i mu kibicuje wyslalam p.Ani plakaty Brysia i Daktylka, zawsze to jakas dodatkowa szansa. Quote
Guest TyŚka Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Nadal nie wiem co jest nie tak... zawsze robiłam wydarzenia tak, jak wczoraj... i nie było z tym problemów. Teraz nie ma czegoś takiego jak "publiczny", a "otwarte zaproszenie" - które jest ustawione. Nadal nie wiem w czym problem. :( Quote
Guest TyŚka Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Już wiem o co biega... zniknęła mi opcja "publiczny". Nie mogę utworzyć takowego wydarzenia, jedynie "otwarte zaporszenie". Co ciekawsze, wydarzenia, które tworzyłam wcześniej (jakieś 2msc temu ostatnie) i są publiczne, po kliknięciu w ustawienia wydarzenia, nie mają opcji "publiczny". Quote
elik Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Już wiem o co biega... zniknęła mi opcja "publiczny". Nie mogę utworzyć takowego wydarzenia, jedynie "otwarte zaporszenie". Co ciekawsze, wydarzenia, które tworzyłam wcześniej (jakieś 2msc temu ostatnie) i są publiczne, po kliknięciu w ustawienia wydarzenia, nie mają opcji "publiczny". A czy to są na pewno wydarzenia, czy może albumy ? TyŚka, mam kilka zaproszeń, ale nie na wszystkie zaproszenia odpowiadam. Które jest Twoje ? Quote
andegawenka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 A ja przyjmuję wszystkie zaproszenia i czekam na wydarzenie Bysia tutaj : https://www.facebook.com/profile.php?id=100001610212900 Quote
Guest TyŚka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Nie, to nie album ;) To wydarzenie. Spróbuje na innym komputerze, może to wina komputera. Przeglądarki nie, sprawdzałam na innych. Andegawenka, zaproszenie wysyłam. Ja to Justyna S. Quote
andegawenka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Dzięki. Nie, to nie album ;) To wydarzenie. Spróbuje na innym komputerze, może to wina komputera. Przeglądarki nie, sprawdzałam na innych. Andegawenka, zaproszenie wysyłam. Ja to Justyna S. Dzięki. Jak już Ci się uda to podeślij mi wydarzenie Brysia :wub: Quote
elik Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 ...Ja to Justyna S. ...TyŚka, mam kilka zaproszeń, ale nie na wszystkie zaproszenia odpowiadam. Które jest Twoje ? No to teraz wiem. Odpowiem na zaproszenie :) Quote
DORA1020 Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Podobnie jak u Daktylka....nikt nie dzwoni...:( nikt nie pyta, a ja sie tak martwie co bedzie jak pojade...... Quote
Guest TyŚka Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Dostałam na fejsbuku zapytanie jak Bryś do dzieci, psów i obcych ludzi. Quote
Recommended Posts