Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje Tyska.... :)

napewno dasz rade?

Zostawie Ci namiary na zwierzaki,ktorym pomagam....

napisz mi nazwiska tych Twoich znajomych.../na pw/   ciekawa jestem........

bo w tym miasteczku to tylko ja pomagam zwierzakom,a tak przydalaby mi sie pomoc

Dwa razy w miesiącu mam wolne soboty od zbiórek. Tzn od prowadzenia swojej druzyny, bo o 18 idę na zbiórki drużyny, któej jestem członkiem, tak czy inaczej dwie soboty w miesiącu siedzę w domu przez dzień, więc dam radę. Zobaczymy jaki będzie nowy plan po feriach, może akurat będzie tak, że będe kończyła wcześniej i z Zamościa akurat będę miała jak podjechać busem, a potem wracałabym do Zamościa... i do domu :) OK, już piszę, ale nie wiem czy one chciałyby pomagać, a szkoda - bo zawsze to byłaby pomoc.

Posted

A jesteś zalogowana na fb?

Oczywiście.
A może datę dałaś złą ?

Dalej to samo

Zawartość chwilowo niedostępna
Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony.

Wróć do strony głównej

A jak skopiowałam link i wkleiłam do nowej karty, to:

Nie odnaleziono serwera
Posted

Hmmm... dziwne... data jest dobra... osoby bez zaproszeń wchodza na event. Podaj mi swój profil na fb - zaprosze Cię do wydarzenia najwyżej.

Posted

Zaglądam do Brysia wieczorkiem, mocno trzymam kciuki. On jest naprawdę uroczy i ma oryginalną urodę, myślę, że przy intensywnym ogłaszaniu w końcu znajdzie domek, tylko teraz sezon taki trochę martwy, ale wierzę, że na wiosnę rozdzwonią się o niego telefony :)

Posted

Hmmm... dziwne... data jest dobra... osoby bez zaproszeń wchodza na event. Podaj mi swój profil na fb - zaprosze Cię do wydarzenia najwyżej.

Napisałam na PW :)
Posted

Nie ma pojęcia... event jest publiczny... :(

Pokazuje się takie coś :

Zawartość chwilowo niedostępna
Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony.
Jestem zalogowana. A gdyby nawet nie to fb podtyka planszę do zalogowania. Tu nic się nie dzieje.:(

Może nie publiczny, może tylko dla znajomych.

Posted

Jak to dobrze, że nie ja sama mam te kłopoty :P TyŚka gotowa by jeszcze pomyśleć, że nie umie się poruszać na fb. Co prawda to nie do końca znam wszytskie tajniki fb, ale jako tako tam funkcjonuję :)

Posted

p.Ania ze Szczekocin,ktora zadeklarowala stala dla Tyczuni....:)  zaglada rowniez do Brysia.......:) i  mu kibicuje

wyslalam p.Ani  plakaty Brysia i Daktylka, zawsze to jakas dodatkowa szansa.

Posted

Nadal nie wiem co jest nie tak... zawsze robiłam wydarzenia tak, jak wczoraj... i nie było z tym problemów. Teraz nie ma czegoś takiego jak "publiczny", a "otwarte zaproszenie" - które jest ustawione. Nadal nie wiem w czym problem. :(

Posted

Już wiem o co biega... zniknęła mi opcja "publiczny". Nie mogę utworzyć takowego wydarzenia, jedynie "otwarte zaporszenie". Co ciekawsze, wydarzenia, które tworzyłam wcześniej (jakieś 2msc temu ostatnie) i są publiczne, po kliknięciu w ustawienia wydarzenia, nie mają opcji "publiczny".

Posted

Już wiem o co biega... zniknęła mi opcja "publiczny". Nie mogę utworzyć takowego wydarzenia, jedynie "otwarte zaporszenie". Co ciekawsze, wydarzenia, które tworzyłam wcześniej (jakieś 2msc temu ostatnie) i są publiczne, po kliknięciu w ustawienia wydarzenia, nie mają opcji "publiczny".

A czy to są na pewno wydarzenia, czy może albumy ?

TyŚka, mam kilka zaproszeń, ale nie na wszystkie zaproszenia odpowiadam. Które jest Twoje ?
Posted

Nie, to nie album ;) To wydarzenie. Spróbuje na innym komputerze, może to wina komputera. Przeglądarki nie, sprawdzałam na innych.

Andegawenka, zaproszenie wysyłam. Ja to Justyna S.

Posted

Dzięki.

Nie, to nie album ;) To wydarzenie. Spróbuje na innym komputerze, może to wina komputera. Przeglądarki nie, sprawdzałam na innych.

Andegawenka, zaproszenie wysyłam. Ja to Justyna S.

Dzięki. Jak już Ci się uda to podeślij mi wydarzenie Brysia :wub:

Posted

...Ja to Justyna S.

...TyŚka, mam kilka zaproszeń, ale nie na wszystkie zaproszenia odpowiadam. Które jest Twoje ?

No to teraz wiem. Odpowiem na zaproszenie :)
Posted

Dostałam na fejsbuku zapytanie jak Bryś do dzieci, psów i obcych ludzi.