DORA1020 Posted May 4, 2016 Author Posted May 4, 2016 20 godzin temu, anii napisał: Zdjęcie z łapką- fenomenalne, też sugeruję by zmienić fotki w ogłoszeniach. Bryśku jesteś taki piękny majowy chlopak! Chcę mu wysłać 20 zeta na hotel, podeślijcie konto na pw, jutro zrobię przelew. Dziekujemy bardzo:) Quote
Tyśka) Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Wczoraj, z powodu nudów między maturalnych ( ;) ) zrobiłam ogłoszenie Brysiowi na Zamość. Pomyślałam, że może lubelskie nie jest najlepsze, ale czemu by nie spróbować - wszak wśród wielu telefonów beznadziejnych, jedna moja tymczaska znalazła raj na Ziemi właśnie tu, gdzie nie dawałam szans, a nie była ani urodziwa, ani łatwa - typowa dzikuska. A ma jak u Pana Boga za piecem, więc a nuż jakiś domek czeka na Brysia właśnie tutaj? Zwłaszcza, że jest idealny i wyjątkowej urody. I dzisiaj dostałam zapytanie. Bardzo konkretne, Pani zadała kilka pytań nt powodów adopcji, kontaktów Brysia z kotami i gryzoniami oraz aktualnej książeczki zdrowia. Powiedziała, że reszta pytań później. I uwaga, również się podpisała, co nie zdarza się często. Krótko odpowiedziałam na to, co wiedziałam i podesłałam do Murki. Mam nadzieję, że się odezwie :). 2 Quote
Murka Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Nasza tymczaska bezpłatna, alergiczka o specyficznym charakterze, która była u nas 2 lata też znalazła dom w lubelskim, w Zamościu dokładnie. Wszystkiego trzeba próbować:) Quote
Tyśka) Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 No nic... zobaczymy, może też tak będzie z Brysiem? Ciekawe czy do Ciebie, Murko ta Pani się odezwie... Quote
elik Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 3 godziny temu, Murka napisał: Otrzymałam wpłatę za hotelowanie, dziękuję:) Dzięki za info :) Tyś jesteś bohaterem Brysia :) Trzymam kciuki za domek :) Quote
Tyśka) Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Będę mogła być i bohaterem, ale dopiero wtedy, gdy moje ogłoszenie da owoce w postaci DSu :) Quote
elik Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 31 minut temu, Tyś napisał: Będę mogła być i bohaterem, ale dopiero wtedy, gdy moje ogłoszenie da owoce w postaci DSu :) Już jest sukces, to pierwszy, jak sama powiedziałaś, konkretny telefon :) Tyś - powodzenia na maturze :) 1 Quote
Ingrid44 Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Tysiu, bardzo dziękujemy za ogłoszenia . Dobre domki sa wszędzie bo wszędzie sa ludzie o wielkich sercach. Niestety jest ich ciagle za mało. 2 Quote
Tyśka) Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Miejmy nadzieję, że ktoś w końcu pozna się na Brysiu :) Dziękuję elik za kciuki, przydadzą się, bo ja w ogóle nie żyję maturami... ale to już półmetek, więc muszę się wziąć za siebie na koniec i dać z siebie wszystko. Quote
elik Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 18 godzin temu, Tyś napisał: ... Dziękuję elik za kciuki, przydadzą się, bo ja w ogóle nie żyję maturami... ale to już półmetek, więc muszę się wziąć za siebie na koniec i dać z siebie wszystko. Widocznie należysz do tych, którzy nie muszą się dużo uczyć, żeby umieć :) 4.04. na konto Brysia wpłynęła kwota 20,00 zł od Anii DGM Bardzo dziękujemy Quote
Tyśka) Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 I dalej cisza... nie wywróżyłam domku :( Tyle ludzi wchodzina ogłoszenia Brysia, nawet odsłonięcia telefonów są, a to nie skutkuje DSem :( Quote
Tyśka) Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Pani się znowu odezwała. Napisała mi, że zazwoni do Murki w następnym tygodniu, bo będą wracać z urlopu i zahaczą o hotelik. Chcą zapoznać się z Brysiem oraz Auris i wtedy podejmą decyzję :) Quote
elik Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Niech żywi nie tracą nadziei :) a na razie dzisiaj tj. 10.05. na moje konto PayPal wpłynęła dla Brysia kwota 100,00 zł od Pani Małgorzaty K. z F.B. Przelałam na właściwe konto Brysia. Pojawi się za 2- 3 dni. Bardzo dziękujemy Quote
elik Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Słuchajcie, słuchajcie przed chwilą miałam zapytanie o Brysia - dość sensowne :) Quote
Tyśka) Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Na fejsbuku też już dwa razy pytał o Brysia... oby któryś z tych domków okazał się TYM :) Murko, Doro, szykujcie telefony! :) Quote
elik Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 12 minut temu, Tyś napisał: Na fejsbuku też już dwa razy pytał o Brysia... oby któryś z tych domków okazał się TYM :) Murko, Doro, szykujcie telefony! :) Na fb dwa razy ta sama osoba. Mnie pytała pani z Krakowa ma własne mieszkanie na parterze z małym ogródkiem. Do końca maja jest na zwolnieniu chorobowym po operacji tarczycy. Jutro mogłabym zrobić wizytę PA, bo właśnie jesteśmy w kraku. Jutro wracamy na działkę, ale mogłabym podjechać do pani. Quote
Tyśka) Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Na fejsbuku jeszcze na grupie psiarskiej ktoś intensywnie myśli o Brysiu. Wspaniale, trzymam kciuki za wizytę! Quote
Murka Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 W końcu coś ruszyło, bardzo się cieszę:) elik, nie zapomnij powiedzieć o bezwładnym ogonku Brysia, bo chyba nie ma tej informacji w ogłoszeniach? Trzymam kciuki:) Quote
Poker Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Ojej, żeby się w końcu znalazł właściwy człowiek dla cudnego Brysia. 1 Quote
Ingrid44 Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Wreszcie jest zainteresowanie ślicznym Brysiem. Co z ta Panią z Fb ? Quote
elik Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 10 godzin temu, Tyś napisał: Na fejsbuku jeszcze na grupie psiarskiej ktoś intensywnie myśli o Brysiu. Wspaniale, trzymam kciuki za wizytę! Tysiu, nigdy nie natrafiłam na tą grupę. Daj link do tej grupy. Trzeba wszystkie możliwości sprawdzić zanim zadecydujemy o wyborze domku. 9 godzin temu, Murka napisał: W końcu coś ruszyło, bardzo się cieszę:) elik, nie zapomnij powiedzieć o bezwładnym ogonku Brysia, bo chyba nie ma tej informacji w ogłoszeniach? Trzymam kciuki:) Dobrze, że wspomniałaś o ogeneczku. Mam jednak nadzieję, że to nie będzie miało wpływu na chęć adopcji pani. Gdyby jednak, to znaczyłoby, że to nie ta odpowiednia osoba :) 4 godziny temu, Ingrid44 napisał: Wreszcie jest zainteresowanie ślicznym Brysiem. Co z ta Panią z Fb ? Pani pyta o Brysia, ale nie pisze nic o sobie, a Jej nick jest nieco dziwny. Nie używa polskich znaków typu ą, ę... więc albo nie chce ich używać, albo nie ma ich na swojej klawiaturze, czyli może mieszkać za granicą. Poprosiłam więc dzisiaj, żeby powiedziała coś o sobie. Zobaczymy co napisze. Maggie Bo Baggie Justyna Siarkiewicz dzieki. Bede dzwonic. Moj syn nie maltertuje zwierzat. U dziadkow mamy buldoga francuskiego-to cierpliwa rasa. Chodzilo mi o to czy pies jest "przewidywalny". Nie o to czy daje sie malyretowac:) ale synek uwielbia przytulac i calowac psiaki-a nie kazdy pies to lubi .... Maggie Bo Baggie, powiedz proszę coś o tym, jakie warunki proponowałabyś dla Brysia. M.in. gdzie mieszkasz :) Quote
Recommended Posts