Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja po cichu :)

To prosimy nie po cichu, niech wątek hopsa się w górę, może ktoś jeszcze zajrzy do czekoladowego przystojniaka.

Posted

Ja też zaglądam, ale dopiero jak ktoś coś napisze - mam go w subskrypcjach, inaczej bym do niego nie trafiła. Ciągle mam nadzieję, że pojawi się info, że maluszek ma dom :)

Posted

Mam plakaty Brysia,moglabym komus wyslac do zawieszenia w lecznicach.
Zawsze to jakas dodatkowa szansa na znalezienie domu.Komu wyslac?

Ja wydrukowałam sobie z pierwszej strony wątku.

Zastanawiam się nad zrobieniem psiakowi wydarzenia na fb. Tylko kurcze jego sytuacja jest nieco mało drastyczna. Kurcze okropnie to brzmi, ale taka jest prawda, że szanse maja te w okropnej, drastycznej sytuacji. Te w lepszej już mają mniej szans :(

Posted

Ja wydrukowałam sobie z pierwszej strony wątku.

Zastanawiam się nad zrobieniem psiakowi wydarzenia na fb. Tylko kurcze jego sytuacja jest nieco mało drastyczna. Kurcze okropnie to brzmi, ale taka jest prawda, że szanse maja te w okropnej, drastycznej sytuacji. Te w lepszej już mają mniej szans :(

No faktycznie jest na 1 stronie.A Dora chciała gonić na pocztę. :)

Posted

Sharka, masz źle podlinkowany banerek dla Arona. Link jest do wątku niewidomej staruszki, a nie Arona.

Jak wkleisz tu link do Arona, to Ci poprawię likowanie.

Posted

Sharka, masz źle podlinkowany banerek dla Arona. Link jest do wątku niewidomej staruszki, a nie Arona.

Jak wkleisz tu link do Arona, to Ci poprawię likowanie.

Tylko, że niewdioma suczka Tyczka dzieli wątek z Aronem.

Posted

To znaczy, że te psiaczki mają jeden wątek

Tak :)

Posted

Tak :)

To może wartałoby Aronka dodać do tytułu, bo tak, to każdy, kto będzie chciał zajrzeć do Arona, będzie myślał jak ja, że pomyłka i nie zaglądnie.

Posted

link ustawiłam na 8 stronę gdzie się zaczyna informacja o Aronie, ale masz rację elik, też mi się wydaje że lepiej byłoby gdyby Tyczka dzieliła tytuł z Aronem :]

Posted

To może wartałoby Aronka dodać do tytułu, bo tak, to każdy, kto będzie chciał zajrzeć do Arona, będzie myślał jak ja, że pomyłka i nie zaglądnie.

Rozdziele ten watek,tylko niech Tynia pojedzie do DT,to wtedy zaloze watek dla niej oddzielnie

chyba tak mozna??

Posted

Rozdziele ten watek,tylko niech Tynia pojedzie do DT,to wtedy zaloze watek dla niej oddzielnie
chyba tak mozna??

Wydaje mi się, że w tamtym wątku więcej jest Tyni, niż Arona więc to raczej Aronowi trzeba założyć nowy wątek, a suni dalej prowadzić żeby była ciągłość.
Takie jest moje zdanie, ale to Ty prowadzisz tamten wątek :)
Posted

Ej takie tam prowadzenie...:(

nie moge tego wszystkiego ogarnac,moze i masz racje,zeby Aronowi zalozyc watek.

A i Dt  dla Brysie mi sie marzy...u p.Ewy,tam moglby pojechac.

Ale to tylko takie marzenie....:(

starownika nie moze uzbierac stalych,a co mowic Brys???

Chociaz Brys jest bardzo adopcyjny.