Guest TyŚka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 A ja po cichu :) To prosimy nie po cichu, niech wątek hopsa się w górę, może ktoś jeszcze zajrzy do czekoladowego przystojniaka. Quote
elik Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ja też zaglądam, ale dopiero jak ktoś coś napisze - mam go w subskrypcjach, inaczej bym do niego nie trafiła. Ciągle mam nadzieję, że pojawi się info, że maluszek ma dom :) Quote
DORA1020 Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Mam plakaty Brysia,moglabym komus wyslac do zawieszenia w lecznicach.Zawsze to jakas dodatkowa szansa na znalezienie domu.Komu wyslac? Quote
DORA1020 Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Andegawenka,moze Tobie?Powiesilabys w Lublinie? Quote
andegawenka Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Trochę mi to zejdzie bo nie jestem zmotoryzowana. Mogę zaliczyć najbliższe na Czechowie. ninag@op.pl Quote
DORA1020 Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 mam w wer papierowej podaj adresik na pw to wysle Ci gotowce gdzie Ci sie uda powiescic,to dodatkowa szansa na dom dla psiaczka... :) Quote
elik Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Mam plakaty Brysia,moglabym komus wyslac do zawieszenia w lecznicach. Zawsze to jakas dodatkowa szansa na znalezienie domu.Komu wyslac? Ja wydrukowałam sobie z pierwszej strony wątku. Zastanawiam się nad zrobieniem psiakowi wydarzenia na fb. Tylko kurcze jego sytuacja jest nieco mało drastyczna. Kurcze okropnie to brzmi, ale taka jest prawda, że szanse maja te w okropnej, drastycznej sytuacji. Te w lepszej już mają mniej szans :( Quote
andegawenka Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Ja wydrukowałam sobie z pierwszej strony wątku. Zastanawiam się nad zrobieniem psiakowi wydarzenia na fb. Tylko kurcze jego sytuacja jest nieco mało drastyczna. Kurcze okropnie to brzmi, ale taka jest prawda, że szanse maja te w okropnej, drastycznej sytuacji. Te w lepszej już mają mniej szans :( No faktycznie jest na 1 stronie.A Dora chciała gonić na pocztę. :) Quote
elik Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 No faktycznie jest na 1 stronie.A Dora chciała gonić na pocztę. :) Widocznie już zapomniała co wstawiła :P Quote
DORA1020 Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Niestety czesto zdarza mi sie zapomniec o roznych sprawachkomu jeszcze plakacik?????andegawenka powiesi tez przy okazji palacik Daktylka,ktory u Murki juz dlugo czeka... :( Quote
DORA1020 Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 A moze by ktos zrobil banerek psince kochanej? Quote
sharka Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 bazarek banerkowy już się skończył, nie mam gdzie na razie zamówić :/ ale może jakaś cioteczka potrafiłaby? Quote
elik Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Jeden się skończył, ale drugi trwa. Zamówię :) Quote
elik Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Sharka, masz źle podlinkowany banerek dla Arona. Link jest do wątku niewidomej staruszki, a nie Arona. Jak wkleisz tu link do Arona, to Ci poprawię likowanie. Quote
Guest TyŚka Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Sharka, masz źle podlinkowany banerek dla Arona. Link jest do wątku niewidomej staruszki, a nie Arona. Jak wkleisz tu link do Arona, to Ci poprawię likowanie. Tylko, że niewdioma suczka Tyczka dzieli wątek z Aronem. Quote
elik Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Tylko, że niewdioma suczka Tyczka dzieli wątek z Aronem. To znaczy, że te psiaczki mają jeden wątek ?? Quote
Guest TyŚka Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 To znaczy, że te psiaczki mają jeden wątek Tak :) Quote
elik Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Tak :) To może wartałoby Aronka dodać do tytułu, bo tak, to każdy, kto będzie chciał zajrzeć do Arona, będzie myślał jak ja, że pomyłka i nie zaglądnie. Quote
sharka Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 link ustawiłam na 8 stronę gdzie się zaczyna informacja o Aronie, ale masz rację elik, też mi się wydaje że lepiej byłoby gdyby Tyczka dzieliła tytuł z Aronem :] Quote
DORA1020 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 To może wartałoby Aronka dodać do tytułu, bo tak, to każdy, kto będzie chciał zajrzeć do Arona, będzie myślał jak ja, że pomyłka i nie zaglądnie. Rozdziele ten watek,tylko niech Tynia pojedzie do DT,to wtedy zaloze watek dla niej oddzielnie chyba tak mozna?? Quote
elik Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Rozdziele ten watek,tylko niech Tynia pojedzie do DT,to wtedy zaloze watek dla niej oddzielnie chyba tak mozna??Wydaje mi się, że w tamtym wątku więcej jest Tyni, niż Arona więc to raczej Aronowi trzeba założyć nowy wątek, a suni dalej prowadzić żeby była ciągłość. Takie jest moje zdanie, ale to Ty prowadzisz tamten wątek :) Quote
DORA1020 Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Ej takie tam prowadzenie...:( nie moge tego wszystkiego ogarnac,moze i masz racje,zeby Aronowi zalozyc watek. A i Dt dla Brysie mi sie marzy...u p.Ewy,tam moglby pojechac. Ale to tylko takie marzenie....:( starownika nie moze uzbierac stalych,a co mowic Brys??? Chociaz Brys jest bardzo adopcyjny. Quote
Recommended Posts