Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Ingrid44 napisał:

...Prosze pamiętajcie ze Brys ma kasę na wyróżnienie ogłoszeń. Trzeba tylko sie zwrócić do Elik. Znowu szykuje super bazar dla Brysia. Jak Lucynka bedzie miała czas to zrobimy w maju. :) 

Tak jest :)  Proszę sie zgłaszać po kasę za wyróżnienia, tylko oczekuję akceptacji Ingrid44, bo ja jestem tylko kasjerem, a większość kasy przysłała właśnie Ingrid44.

Posted
1 minutę temu, Ingrid44 napisał:

Elik jako księgowa rozporządzaj kasa Brysia. Mamy trochę zaskórniaków na takie wydatki wiec jest ok :)  

Ok, ale jednak bardzo Cię proszę pisz, że się zgadzasz na wypłatę :)

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Ok, ale jednak bardzo Cię proszę pisz, że się zgadzasz na wypłatę :)

Zgadzam sie na wszystkie wypłaty z gory. Wszyscy sie tutaj znamy i mamy zaufanie do siebie. :) 

Przy tylu wspaniałych cioteczkach Brysiaczek napewno znajdzie fajny domek. 

Posted
2 minuty temu, Ingrid44 napisał:

Zgadzam sie na wszystkie wypłaty z gory. Wszyscy sie tutaj znamy i mamy zaufanie do siebie. :) 

Przy tylu wspaniałych cioteczkach Brysiaczek napewno znajdzie fajny domek. 

Każda wypłata będzie wcześniej na wątku anonsowana więc będziesz mogła, w razie wątpliwości, powstrzymać :)

Domek dla Brysia marzy mi się odkąd wypatrzyłam  go na dogo. Niestety było to już spory szmat czasu temu, a domku, jak nie było, tak nie ma :(

Doprawdy nie mogę pojąć dlaczego !!!

Posted

zapomniałam że Bryś ma zaskórniaki, cieszę się bardzo, bo na innych wątkach ciężko nawet na PDT i weta uciułać :[ nie chcę zwrotu za wyróżnienie, następne zrobicie z brysiowej kaski :)

Posted
2 minuty temu, sharka napisał:

zapomniałam że Bryś ma zaskórniaki, cieszę się bardzo, bo na innych wątkach ciężko nawet na PDT i weta uciułać :[ nie chcę zwrotu za wyróżnienie, następne zrobicie z brysiowej kaski :)

Dzięki  gif%2B%25C5%259Ble%2Bserdudzka.gif

Posted
2 godziny temu, sharka napisał:

Bardzo dziękujemy za ogłoszenia dla Brysia :) 

Posted

Cioteczki, jestem zbyt głupia na plakat, nie umiem. Do tego jestem ograniczona czasem, ja zazwyczaj jestem na pełnych obrotach przez 20-22h/doba, więc nie mam obecnie czasu męczyć się nad plakatem. Moja matura i tak stoi pod znakiem zapytania... :) Więc przepraszam, ale nie zrobię plakaciku :(

Jednak napisałam na lubelskiej grupie zwierzęcej czy ktoś byłby chętny, ktoś się zgłosił - nie wiem jeszcze czy chce za to pieniądze, czy zrobi charytatywnie, ale napisałam. ;)

Posted

I plakacik już gotowy :)
Zrobiła go całkowicie charytatywnie Sandra W. z fejsbuka.

Na maila mogę wysłać Wam oryginalny plakat: w oryginalnym rozmiarze i niezepsutej jakości (bo fejsbuk psuje jakość zdjęć)

946754_902019253252126_38535868203413115

Posted
Godzinę temu, Tyś napisał:

I plakacik już gotowy :)
Zrobiła go całkowicie charytatywnie Sandra W. z fejsbuka.

Na maila mogę wysłać Wam oryginalny plakat: w oryginalnym rozmiarze i niezepsutej jakości (bo fejsbuk psuje jakość zdjęć)

946754_902019253252126_38535868203413115

No piękny plakacik wielkie uznanie za wkład pracy i dzięki, ale choć przykro mi to powiedzieć, jednak muszę. Z powodu bardzo ciemnego tła nie nadaje się do drukowania. Na wydrukowanie kilku plakatów zużyję pół tonera i kartka się rozdziamdzia od wilgoci atramentu :(  Poza tym przydałoby się zmienić czcionkę na bardziej czytelną.

Sory, to nie wybrzydzanie, tylko realne spojrzenie :(

Posted
6 minut temu, Tyś napisał:

Jasne, to napiszę do niej, może podmieni.

Powiedz proszę, że plakacik się bardzo podoba, ale do drukowania przydałby się taki, żeby był czytelny i nie zużywał dużej ilości tuszu. Ja zamierzam wydrukować i rozwiesić bardzo dużo plakatów. W końcu ktoś musi pokochać Brysiaczka.

Posted
10 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Prosze podziękować za plakacik. Może ktoś wreszcie wypatrzy Brysia.   :)

Oczywiście wielkie dzięki :)

Posted
Godzinę temu, DORA1020 napisał:

ja niestety nie mam drukarki,a tez przydalby mi sie plakacik

...

Jak podasz adres to wydrukuje i przyślę.