elik Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 1 minutę temu, Ingrid44 napisał: ...Prosze pamiętajcie ze Brys ma kasę na wyróżnienie ogłoszeń. Trzeba tylko sie zwrócić do Elik. Znowu szykuje super bazar dla Brysia. Jak Lucynka bedzie miała czas to zrobimy w maju. :) Tak jest :) Proszę sie zgłaszać po kasę za wyróżnienia, tylko oczekuję akceptacji Ingrid44, bo ja jestem tylko kasjerem, a większość kasy przysłała właśnie Ingrid44. Quote
Tyśka) Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 A jak ktoś ma czas odebrać w Zamościu rzeczy na bazarek to podrzucę. ;) Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Elik jako księgowa rozporządzaj kasa Brysia. Mamy trochę zaskórniaków na takie wydatki wiec jest ok :) Quote
elik Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 1 minutę temu, Ingrid44 napisał: Elik jako księgowa rozporządzaj kasa Brysia. Mamy trochę zaskórniaków na takie wydatki wiec jest ok :) Ok, ale jednak bardzo Cię proszę pisz, że się zgadzasz na wypłatę :) Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 2 minuty temu, elik napisał: Ok, ale jednak bardzo Cię proszę pisz, że się zgadzasz na wypłatę :) Zgadzam sie na wszystkie wypłaty z gory. Wszyscy sie tutaj znamy i mamy zaufanie do siebie. :) Przy tylu wspaniałych cioteczkach Brysiaczek napewno znajdzie fajny domek. Quote
elik Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 2 minuty temu, Ingrid44 napisał: Zgadzam sie na wszystkie wypłaty z gory. Wszyscy sie tutaj znamy i mamy zaufanie do siebie. :) Przy tylu wspaniałych cioteczkach Brysiaczek napewno znajdzie fajny domek. Każda wypłata będzie wcześniej na wątku anonsowana więc będziesz mogła, w razie wątpliwości, powstrzymać :) Domek dla Brysia marzy mi się odkąd wypatrzyłam go na dogo. Niestety było to już spory szmat czasu temu, a domku, jak nie było, tak nie ma :( Doprawdy nie mogę pojąć dlaczego !!! Quote
sharka Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 zapomniałam że Bryś ma zaskórniaki, cieszę się bardzo, bo na innych wątkach ciężko nawet na PDT i weta uciułać :[ nie chcę zwrotu za wyróżnienie, następne zrobicie z brysiowej kaski :) Quote
elik Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 2 minuty temu, sharka napisał: zapomniałam że Bryś ma zaskórniaki, cieszę się bardzo, bo na innych wątkach ciężko nawet na PDT i weta uciułać :[ nie chcę zwrotu za wyróżnienie, następne zrobicie z brysiowej kaski :) Dzięki Quote
Ingrid44 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 2 godziny temu, sharka napisał: zapomniałam że Bryś ma zaskórniaki, cieszę się bardzo, bo na innych wątkach ciężko nawet na PDT i weta uciułać :[ nie chcę zwrotu za wyróżnienie, następne zrobicie z brysiowej kaski :) Bardzo dziękujemy za ogłoszenia dla Brysia :) Quote
Tyśka) Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Cioteczki, jestem zbyt głupia na plakat, nie umiem. Do tego jestem ograniczona czasem, ja zazwyczaj jestem na pełnych obrotach przez 20-22h/doba, więc nie mam obecnie czasu męczyć się nad plakatem. Moja matura i tak stoi pod znakiem zapytania... :) Więc przepraszam, ale nie zrobię plakaciku :( Jednak napisałam na lubelskiej grupie zwierzęcej czy ktoś byłby chętny, ktoś się zgłosił - nie wiem jeszcze czy chce za to pieniądze, czy zrobi charytatywnie, ale napisałam. ;) Quote
elik Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 No trudno się mówi i... dobrze, że poprosiłaś kogoś innego o plakacik :) Może ktoś się podejmie. Quote
Ingrid44 Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Tys, bardzo dziękujemy. Może ktoś zrobi plakacik. Zajmuj sie matura. Quote
Tyśka) Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 I plakacik już gotowy :) Zrobiła go całkowicie charytatywnie Sandra W. z fejsbuka. Na maila mogę wysłać Wam oryginalny plakat: w oryginalnym rozmiarze i niezepsutej jakości (bo fejsbuk psuje jakość zdjęć) Quote
elik Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Godzinę temu, Tyś napisał: I plakacik już gotowy :) Zrobiła go całkowicie charytatywnie Sandra W. z fejsbuka. Na maila mogę wysłać Wam oryginalny plakat: w oryginalnym rozmiarze i niezepsutej jakości (bo fejsbuk psuje jakość zdjęć) No piękny plakacik wielkie uznanie za wkład pracy i dzięki, ale choć przykro mi to powiedzieć, jednak muszę. Z powodu bardzo ciemnego tła nie nadaje się do drukowania. Na wydrukowanie kilku plakatów zużyję pół tonera i kartka się rozdziamdzia od wilgoci atramentu :( Poza tym przydałoby się zmienić czcionkę na bardziej czytelną. Sory, to nie wybrzydzanie, tylko realne spojrzenie :( Quote
elik Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 6 minut temu, Tyś napisał: Jasne, to napiszę do niej, może podmieni. Powiedz proszę, że plakacik się bardzo podoba, ale do drukowania przydałby się taki, żeby był czytelny i nie zużywał dużej ilości tuszu. Ja zamierzam wydrukować i rozwiesić bardzo dużo plakatów. W końcu ktoś musi pokochać Brysiaczka. Quote
Ingrid44 Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Prosze podziękować za plakacik. Może ktoś wreszcie wypatrzy Brysia. :) Quote
elik Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 10 godzin temu, Ingrid44 napisał: Prosze podziękować za plakacik. Może ktoś wreszcie wypatrzy Brysia. :) Oczywiście wielkie dzięki :) Quote
DORA1020 Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 ja niestety nie mam drukarki,a tez przydalby mi sie plakacik dzieki Tyska i Sandra:) Quote
elik Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Godzinę temu, DORA1020 napisał: ja niestety nie mam drukarki,a tez przydalby mi sie plakacik ... Jak podasz adres to wydrukuje i przyślę. Quote
mdk8 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 kochane cioteczki bardzo proszę zajrzyjcie do dwóch biedaków Quote
Murka Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 A te dźwięki (mruczenio-warczenie) to oczywiście Bryś wydaje:) Quote
Recommended Posts