Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brudzenie ogonka to głównie problem przy robieniu koopki - zwisa bezwładnie, więc czasami coś się przyklei...

Już mu trochę podcięłam włoski i przy okazji wszystkie posklejane dredziki.

Posted

Kochany piesek......

nie wiem co moge jeszcze zrobic,zeby muz znalezc wsapnialy domek

nic niestety na sile...trzeba czekac

Daktylosowi sie udalo,chociaz byly nikle nadzieje,to i Brysiaczkowi sie uda.

Posted

Dzisiaj na konto Brysia wpłynęła kwota 50,00 zł od teresaa118

Bardzo serdecznie dziękujemy za systematyczne wpłaty wyższe niż zadeklarowane

gif%252520bij%2525C4%252585ce%252520serc 

gif%252520dziekuje%252520slicznie%252520

Posted
26 minut temu, DORA1020 napisał:

Ale ja tu niczego nie moge sie dopatrzec....

Jest ogloszenie Brysiaczka?

Dostałam powiadomienie na meila  że już jest numer marcowy w sprzedaży. Kioski chyba nie zamawiają , trzeba pytać w sklepach lub supermarketach. Też jestem bardzo ciekawa tego ogłoszenia.

Posted
21 minut temu, DORA1020 napisał:

Czy moze ktos zajrzec w PP?

W Szczebrzeszynie nie ma tego czasopisma,wiec nie mam takiej mozliwosci.

Dora, pytałam w 4 punktach sprzedaży gazet. Albo nie dostali albo nie zamawiają. Nie martw się szukam dalej, tym razem w marketach. Jak już nic nie wskóram to zamówię ale to potrwa.

Posted
4 godziny temu, DORA1020 napisał:

Czy moze ktos zajrzec w PP?

W Szczebrzeszynie nie ma tego czasopisma,wiec nie mam takiej mozliwosci.

Ja poszukam, może znajdę....

Założyłam KOLEJNE wydarzenie Brysia, tym razem rozgryzłam problem dlaczgeo nie mogłam wydłużać wydarzenia. Zapraszajcie zanjomych:https://www.facebook.com/events/818211221657466/

Elik, powiedz mi czy jesteś organizatorem?
Bo niby Cię dodałam i w edycji widniejesz, ale na stronie głównej wydarzenia Cię nie widać... :( I sie zastanawiam czy masz uprawnienia.

Nie wiem czemu Pirat mi tutaj wszedł, jak go nie dodawałam... :/ Ale to zignorujcie. Nie rozumiem nowego dogo :D

Posted
2 godziny temu, Tyś napisał:

Ja poszukam, może znajdę....
Założyłam KOLEJNE wydarzenie Brysia, tym razem rozgryzłam problem dlaczgeo nie mogłam wydłużać wydarzenia. Zapraszajcie zanjomych:https://www.facebook.com/events/818211221657466/
Elik, powiedz mi czy jesteś organizatorem?
Bo niby Cię dodałam i w edycji widniejesz, ale na stronie głównej wydarzenia Cię nie widać... :( I sie zastanawiam czy masz uprawnienia.

Nie wiem czemu Pirat mi tutaj wszedł, jak go nie dodawałam... :/ Ale to zignorujcie. Nie rozumiem nowego dogo :D

Żebym mogła edytować musiałam wziąć udział i już wzięłam :) Jutro, albo jeśli zdążę, to jeszcze dzisiaj, roześlę link do nowego wydarzenia do wpłacających i znajomych i wkleję rozliczenie finansów.

Jak coś się wklei, a tego nie chcemy, to zawsze można to wykasować zanim pośle się post na wątek :) Potem też można - edytując:)

Posted
O 27.02.2016o16:38, Ingrid44 napisał:

No jakto tak ! Brys miał tam być. 

Moze Dora coś wie na ten temat. 

Nic nie wiem.

Dlatego napisze do pani Zanety,ktora mi napisala,ze ogloszenie Brysia ukaze sie w marcu.

Biedny Brysiaczek,nie ma szczescia:(