andegawenka Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 54 minut temu, DORA1020 napisał: Na fb mozna oglosic psiaka na psigarnij,czy kots sie orientuje jak to mozna zrobic.? Łatwo, kopiujesz tekst lub piszesz coś od siebie i dodajesz fotkę Brysia z dysku. Zobacz jak to robią inni :) https://www.facebook.com/PsigarnijPupila Quote
Tyśka) Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Tylko, że w tekstach nie ma nic o alkoholiczce. Pisałam większość opisów dla Brysia i pomijałam historię psa.... Jesli ogłoszany jest z innym tekstem to nie wiem, na pewno nie jest mój. I Bryś ma naprawdę dużo opisów, zdaje mi się, że z 4-5. Napisane w różny sposób: wypunktowane wady i zalety, okiem Brysia, rzeczowy, krótki opis, trochę dłuższy, zabawniejszy... Quote
DORA1020 Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 Na fb nie idzie mi i nie wiem czy dam rade....... napisalam dzisiaj do p.Zanety z miesiecznika Przyjaciel Pies ogloszenie w miesieczniku ukaze sie w marcu,i tak,zeby w marcu sie ukazalo musialam wyslac na cito. W kwietniu Daktyl. Quote
elik Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 O 13.01.2016o01:53, Ingrid44 napisał: Dora, zapomniałam Ci podziękować za ogłoszenia dla Brysia. :) Przeczytalam wszystkie teksty i myśle ze lepiej nie pisać o tej alkoholiczce. Ludzie pomyślą ze on dalej biega po ulicy , brudny i zapchlony i zaniedbany. Wiem z doświadczenia ze większość chce pieska czystego i zdrowego. Szczególnie jak ma mieszkać w domu z ludźmi. Kiedyś czytałam w "Mój Pies" żeby w ogłoszeniu pisać same pozytywne rzeczy o piesku. Chetnie pomogę w napisaniu nowego ogłoszenia dla Brysia ale dopiero za kilka dni . Musze sie zając moja chora mama. Moze ktoś ma pomysł na nowy tekst dla Brysia ? :) zapraszamy. :) Też czytałam ogłoszenia z linków na poprzedniej stronie. Jednak jest mowa o pani nadużywającej alkoholu. Także uważam, że niepotrzebnie. Nie pamiętam kto pisał poniższy tekst. Można ewentualnie coś poprawić. Ja ogłaszam Brysia z tym tekstem. Bryś to około 4-ro letni pies średniej wielkości (12 kg) o niezwykle słodkim charakterze. Jego życiową misją jest "Kochać". Uwielbia ludzi, świetnie dogaduje się z dziećmi. Niezwykle pocieszny i kochany, rozdaje całusy na prawo i lewo, podaje łapkę i zachęca wszystkich do wspólnej zabawy. Również wobec pobratymców jest łagodny i bezkonfliktowy, choć początkowo bywa ostrożny wobec psów. Koty lubi gonić, ale nie wyrządza im krzywdy więc może zamieszkać ze spokojnym mruczkiem. Bryś jest także ideałem w domu: nie niszczy, nie brudzi, zachowuje czystość i chętnie spędza czas w domowym cieple, blisko swojej Rodziny. Na spacerach nie wykazuje skłonności do ucieczek, uczony jest chodzenia na luźnej smyczy. Bryś bardzo szybko się uczy, będzie świetnym towarzyszem Rodziny. Ktoś, kto go zaadoptuje, będzie szczęściarzem. Bryś jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. W razie potrzeby pomożemy w transporcie. Warunkiem adopcji jest zgoda na spotkanie z wolontariuszem i podpisanie umowy adopcyjnej. Quote
Ingrid44 Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Elik, bardzo ładny tekst. Sa tam wszystkie informacje o Brysiu :) Dora możesz podmienic tekst. Może na ten złapiemy domek dla Brysia. :) Quote
teresaa118 Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 O 13.1.2016o01:53, Ingrid44 napisał: Nie wiem, dlaczego wlacza sie cytowanie. Nie chce go. A pisze, bo wyslalam juz na luty z dodatkiem. Trzymam kciuki na nowy domek Quote
Ingrid44 Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Bardzo Pieknie Dziekujemy teresaa118. :) :) :) Quote
elik Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 11 godzin temu, teresaa118 napisał: Nie wiem, dlaczego wlacza sie cytowanie. Nie chce go. A pisze, bo wyslalam juz na luty z dodatkiem. Trzymam kciuki na nowy domek Mnie też się włączyło cytowanie, ale nie to co chciałam. Chciałam zacytować post teresaa118, a zacytował się post Tyś. Musiałam kombinować, żeby mieć, co chcę wrrrrr Twoja kasa teresaa118 już jest na koncie Brysia. Teresaa118 deklarowała 30,00 zł/m-c, a wpłaciła 100,00 czyli jak deklaracja na 3 m-ce + dodatek :) Bardzo serdecznie dziękujemy Przed chwilą odświeżyłam ogłoszenia Brysia na 3 województwa. Można wybrać któryś z tytułów. Quote
elik Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Przed chwilą odświeżyłam ogłoszenia Brysia na 3 województwa. Do proponowanego wyżej tekstu ogłoszeń dla Brysia można wybrać któryś z tytułów. Quote
Ingrid44 Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Coś jest nie tak z Dogo bo widze tylko to co napisała Elik. Nie ma tytułów. :( Quote
elik Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 O 16.01.2016o04:06, Ingrid44 napisał: O 16.01.2016o04:06, Ingrid44 napisał: Coś jest nie tak z Dogo bo widze tylko to co napisała Elik. Nie ma tytułów. :( Z dogo jest całkiem nie tak, a zwłaszcza z cytowaniem. Wczoraj zrobiłam i wstawiłam Print Scrim mojego monitora i było widać 3 ogłoszenia Brysia. Dzisiaj już tego i ja nie widzę :( Quote
elik Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Może teraz pozostanie i będzie widoczne wszystko. Quote
elik Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 20.01. konto Brysia powiększyło sie o 32,00 zł - wpłaciła Lucynka z bazarku, na który fanty dostarczyła Ingrid44 Dziękujemy Quote
Ingrid44 Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Pieknie dziękujemy Lucynce. Szkoda ze ze mozna prowadzic rozliczenia na pierwszej stronie. Było by wszystko lepiej widać. Quote
wiolhelm170 Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Co oznacza tytuł - czy zdarzy? czy zdarzy się cud? Quote
elik Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 6 minut temu, Ingrid44 napisał: Pieknie dziękujemy Lucynce. Szkoda ze ze mozna prowadzic rozliczenia na pierwszej stronie. Było by wszystko lepiej widać. Na pierwszej stronie Dora zarezerwowała sobie drugi post, którego dotychczas nie wykorzystała. Gdyby poprosiła któregoś moderatora o przekazanie tego postu dla mnie na rozliczenia, to byłyby na pierwszej stronie :) Dora, wystąpisz do moda o przekazanie postu drugiego na prowadzenie rozliczeń :? Quote
elik Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 3 minuty temu, wiolhelm170 napisał: Co oznacza tytuł - czy zdarzy? czy zdarzy się cud? Powinno być - Czy zdąży :) Quote
wiolhelm170 Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Aha, bo tak się zastawiałam o co chodzi...;) Quote
elik Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 2 minuty temu, wiolhelm170 napisał: Aha, bo tak się zastawiałam o co chodzi...;) A to,o to loto :") Quote
Ingrid44 Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Dora, jak bedziesz miala czas to popros moderator zeby przekazali dla elik miejsce na rozliczenie.Robi sie balagan z roziczeniami :( Quote
elik Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 O 23.01.2016o18:02, Ingrid44 napisał: Dora, jak bedziesz miala czas to popros moderator zeby przekazali dla elik miejsce na rozliczenie.Robi sie balagan z roziczeniami :( W zasadzie bałaganu w rozliczeniach nie ma, tyle, że są prowadzone na stronie #21, zamiast na 1 26.01. na konto Brysia wpłynęła kwota 35,00 zł o0d Pani Joanna B. z F.B. Dziękujemy bardzo Quote
Ingrid44 Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Nie chodzilo mi ze kest balafgan w rozliczeniach , tylko ze nie kazdy pamieta ze rozliczenie jest na 21 stronie I trzeba szukac. Rozliczenia sa w najlepszym porzadku :) :) :) Elik, prosze sprawdz czy doszla wplata P. Malgorzaty K. z Fb. Ona chyba placi przez paypal. Napisala ze wyslala 15 stycznia. Quote
elik Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 51 minut temu, Ingrid44 napisał: Nie chodzilo mi ze kest balafgan w rozliczeniach , tylko ze nie kazdy pamieta ze rozliczenie jest na 21 stronie I trzeba szukac. Rozliczenia sa w najlepszym porzadku :) :) :) Elik, prosze sprawdz czy doszla wplata P. Malgorzaty K. z Fb. Ona chyba placi przez paypal. Napisala ze wyslala 15 stycznia. Gdy wpływa na PayPal jakiś przekaz dla mnie, to dostaję informację na e-mail, a nie dostałam dotychczas. Ale sprawdzę i dam znać. EDIT Faktycznie na PayPal jest 40,00 zł od Małgorzaty K. Były jakieś zmiany regulaminu PayPal, ale nie sadzę że zrezygnowali z powiadamiania o wpłacie. A może nie zauważyłam i skasowałam.Codziennie kasuję dziesiątki niechcianych e-maili. Mógł się zaplątać e-mail od PayPal. Uzupełnię dzisiaj rozliczenie. Dziękuję za info. Quote
Recommended Posts