elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Właśnie wracam z banku i ochoczo przekazuję, że 7.01. na konto Brysia wpłynęło 365,00 zł z bazarku zorganizowanego przez Lucynka, na który fanty przekazała nasza Ingrid44. Bardzo serdecznie dziękujemy organizatorce i fundatorce :) Quote
elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 3 minuty temu, Ingrid44 napisał: Dziękuje Elik. Myśle ze było by dobre do ogłoszeń jako pierwsze zdjęcie. Brys naprawdę wyglada prześlicznie. :) Też tak myślę i tu gdzie będę mogła, podmienię zdjęcia. Quote
Ingrid44 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Jeszcze jedno trochę rozjaśniłam. Tez ładne :) elik, jak potrzeba na wyróżnienie to bierz z tych co przyszły z bazarku. Quote
DORA1020 Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 O 31.12.2015o21:52, Ingrid44 napisał: Bardzo dziękujemy Dora za wyróżnianie ogłoszeń. Proszę napisz na wątku kiedy dosłać pieniążki . Juz mozna wyslac na kolejne. Teraz ma dwa...wlasnie do 27 stycznia i do 4 lutego,a dzisiaj zaplace za kolejne wyroznione. Sa to wyroznienia na Wroclaw,Warszawe i Krakow.Niestety zadnego odzewu...:( Wejsc jest ok.tysiaca,ale nikt nie dzwoni...nie pisze...... Moze zrobic wyroznione jeszcze na inne miasta? Lodz,Poznan? Naprawde juz nie wiem......... BeciaLublim mowila mi,ze bedzie pracowala w jakims radiu.moze cos pomoze????:) Zacheci do adopcji Brysiaczka? Quote
Ingrid44 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Dora. Napisz ile ci potrzeba na wyróżnianie i księgowa podeśle. :) Quote
andegawenka Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 5 minut temu, Ingrid44 napisał: Dora. Napisz ile ci potrzeba na wyróżnianie i księgowa podeśle. :) Ingrid na OLX.pl na 30 dni zapłaciłam : Szczegóły operacji: - Nr referencyjny operacji: A B26A XX646519565XX (PL), w przypadku kontaktu z PayU prosimy o wskazanie tego numeru - Odbiorca: NASPERS CLASSIFIEDS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (http://www.olx.pl) - Kwota transakcji: 5,99 PLN - Opłaty obciążające Klienta: 0,00 PLN - Data rejestracji zlecenia: 2016-01-08 12:44:35 Quote
Ingrid44 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 8 minut temu, andegawenka napisał: Ingrid na OLX.pl na 30 dni zapłaciłam : Szczegóły operacji: - Nr referencyjny operacji: A B26A XX646519565XX (PL), w przypadku kontaktu z PayU prosimy o wskazanie tego numeru - Odbiorca: NASPERS CLASSIFIEDS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (http://www.olx.pl) - Kwota transakcji: 5,99 PLN - Opłaty obciążające Klienta: 0,00 PLN - Data rejestracji zlecenia: 2016-01-08 12:44:35 To znaczy tyle Ci przesłać ? Wyślij numer swojego konta do księgowej na PW. Dziękujemy. :) Quote
andegawenka Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Teraz, Ingrid44 napisał: To znaczy tyle Ci przesłać ? Wyślij numer swojego konta do księgowej na PW. Dziękujemy. :) Nie mnie , osobie która robi Brysiowi ogłoszenia. Do niej przychodzą na meila z portali ogłoszeniowych propozycje o odnowienie lub wyróżnienie ogłoszenia. To moje to jest na Bajo, zadekowany psiak w DT u ULI :) Quote
Ingrid44 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Dora wie ze ma sie zgłaszać do księgowej. :) Quote
Tyśka) Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 I pamiętacie, by co jakiś czas próbować innego opisu. Bryś ma kilka, więc warto je wykorzystać. A pieseł jest cuudny :) Quote
elik Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 9 godzin temu, DORA1020 napisał: 9 godzin temu, DORA1020 napisał: ... Teraz ma dwa...wlasnie do 27 stycznia i do 4 lutego,a dzisiaj zaplace za kolejne wyroznione. Sa to wyroznienia na Wroclaw,Warszawe i Krakow..... Na Kraków ja robiłam ogłoszenie i wyróżniłam http://olx.pl/oferta/brys-w-typie-owczarka-austral-czeka-na-dom-CID103-IDcm2I7.html#66edb9af19;promoted Przeglądałam ogłoszenia na Kraków do 17 strony i znalazłam 3 wyróżnione dla Brysia w tym 1 moje. Czy warto na jedno miasto robić aż 3 ogłoszenia i płacić za wyróżnienia ? A one i tak są na dalszych stronach. Może lepiej zapłacić 6 zł i przez tydzień ogłoszenie będzie na pierwszej stronie. Jest taka opcja na OLX. Odświeżenie jednorazowe Dowiedz się więcej Twoje ogłoszenie od razu na górze listy ogłoszeń od 1 zł Odświeżanie codziennie przez 7 dni Dowiedz się więcej 1x gratis Odświeżymy Twoje ogłoszenie automatyczne raz na dobę, przez 7 dni (pakiet) od 6 zł Quote
elik Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Bardzo proszę napiszcie komu mam przelać i konkret jaką kwotę. Numery kont też poproszę :) Quote
Ingrid44 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Tysiu, zobacz prosze czy wydarzenie Brysia jest ok czy może sie skończyło. Cos mało ludzi tam zagłada. :( Quote
elik Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 18 godzin temu, Ingrid44 napisał: Tysiu, zobacz prosze czy wydarzenie Brysia jest ok czy może sie skończyło. Cos mało ludzi tam zagłada. :( Mało :) W moim ogłoszeniu moge zobaczyć statystykę i z niej wynika, że Od: dzisiaj Do: 8 lut Bryś - piękny, młodziutki czekoladowy pi... Odśwież za darmo dostępne za 14 dni podgląd edycja zakończ Za darmo 1 Odśwież za 1zł Wyróżnione do 1 kwi 4067 wyświetleń, 709 telefonów, 14 obserwujących Statystyki: Wyświetleń: 4067 Tel: 709 GG: 0 Skype: Obserwuje: 14 Quote
Ingrid44 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Chodzilo mi o wydarzenie na fb.Jedna osoba tylko zalajkowala Brysia nowe zdjecia. Moze wydarzenie nie jest widoczne publicznie ? Nie znam sie na tym za bardzo wiec pytam Tysi :) Quote
Tyśka) Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Wydarzenie jest publiczne i jest aktualne... ale po pierwsze: - mało jest osób na wydarzeniu Brysia, - fejsbuk ma swoją politykę... i często jakieś posty się nie wyświetlają :( Quote
Ingrid44 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 52 minut temu, Tyś napisał: Wydarzenie jest publiczne i jest aktualne... ale po pierwsze: - mało jest osób na wydarzeniu Brysia, - fejsbuk ma swoją politykę... i często jakieś posty się nie wyświetlają :( Bardzo Dziekuje Tysiu. Teraz juz rozumiem. :) Quote
elik Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 21 godzin temu, Ingrid44 napisał: Chodzilo mi o wydarzenie na fb.Jedna osoba tylko zalajkowala Brysia nowe zdjecia. Moze wydarzenie nie jest widoczne publicznie ? Nie znam sie na tym za bardzo wiec pytam Tysi :) Faktycznie piszesz o wydarzeniu :) Jakos nie pokojarzyłam :) Ale zobaczcie na moim ogłoszeniu statystyka wykazuje 4067 wyświetleń i aż 709 telefonów. Tyle ludzi oglądało naszego Brysia i nikt się nim nie zainteresowała tak poważnie ???? Brysiowy portfel powiększył się o kwotę 50,00 zł od Pani Renaty K. z F.B. Bardzo dziękujemy Quote
DORA1020 Posted January 11, 2016 Author Posted January 11, 2016 Zrobilam Brysiowi tak jak pisalam wczesniej wyroznione na: krakow /jedno wyroznione/ na Wroclaw i Warszawe do 27stycznia,04 lutego i 10 lutego za ogloszenie wyroznione place 6zl + 2 zl wyslanie Quote
DORA1020 Posted January 11, 2016 Author Posted January 11, 2016 http://olx.pl/oferta/maly-psiaczek-sliczny-i-dobry-czeka-na-dom-CID103-IDcSyiF.html http://olx.pl/oferta/brys-w-typie-owczarka-austral-czeka-na-dom-CID103-IDcm2I7.html http://olx.pl/oferta/brys-piesek-mily-i-dobry-czeka-na-dom-CID103-IDcWvjf.html Quote
Ingrid44 Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Dora. Pisz do Elik na PW kiedy potrzebujesz pieniążki na wyróżnienia. Uzbierało sie trochę z bazarku. :) Quote
Ingrid44 Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Dora, zapomniałam Ci podziękować za ogłoszenia dla Brysia. :) Przeczytalam wszystkie teksty i myśle ze lepiej nie pisać o tej alkoholiczce. Ludzie pomyślą ze on dalej biega po ulicy , brudny i zapchlony i zaniedbany. Wiem z doświadczenia ze większość chce pieska czystego i zdrowego. Szczególnie jak ma mieszkać w domu z ludźmi. Kiedyś czytałam w "Mój Pies" żeby w ogłoszeniu pisać same pozytywne rzeczy o piesku. Chetnie pomogę w napisaniu nowego ogłoszenia dla Brysia ale dopiero za kilka dni . Musze sie zając moja chora mama. Moze ktoś ma pomysł na nowy tekst dla Brysia ? :) zapraszamy. :) Quote
Ingrid44 Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Nowe zdjęcie ślicznego Brysia. Może udało by sie dodać do ogłoszeń? Quote
DORA1020 Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 6 godzin temu, Ingrid44 napisał: Dora, zapomniałam Ci podziękować za ogłoszenia dla Brysia. :) Przeczytalam wszystkie teksty i myśle ze lepiej nie pisać o tej alkoholiczce. Ludzie pomyślą ze on dalej biega po ulicy , brudny i zapchlony i zaniedbany. Wiem z doświadczenia ze większość chce pieska czystego i zdrowego. Szczególnie jak ma mieszkać w domu z ludźmi. Kiedyś czytałam w "Mój Pies" żeby w ogłoszeniu pisać same pozytywne rzeczy o piesku. Chetnie pomogę w napisaniu nowego ogłoszenia dla Brysia ale dopiero za kilka dni . Musze sie zając moja chora mama. Moze ktoś ma pomysł na nowy tekst dla Brysia ? :) zapraszamy. :) Nie musisz mi dziekowac Ingrid,dobro Brysia lezy mi na sercu. Moze masz racje,zeby tego nie pisac,jak ktos pomoze ulozyc tekst,to wstaie w miejsce tych,ktore sa w tej chwili. Na fb mozna oglosic psiaka na psigarnij,czy kots sie orientuje jak to mozna zrobic.? Chcialabym jeszcze tam dodac Daktylka i Figunie od Krystyny. Ingrid zycze Twojej Mamie duzo zdrowia,mojej juz nie ma na tym swiecie. Quote
Recommended Posts