Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, jeszcze się nie cieszę, ale zaczynam zaciskać kciuki ;)

31 osoób udostępniło wczorajszy post z Brysiem, co przy założeniu że każdy ma 100znajomych daje nam 3100 osób widzących Brysia. Oczywiście to jest pesymistyczna wersja ;) Miejmy nadzieję, że niedługo Bryś trafi do siebie.

Posted

Napisałam, że ogłoszenie aktualne.

elik, myślę, że na takie pytania możesz odpowiadać śmiało. Gdyby ktoś pytał o jakieś konkrety dotyczące Brysia, to możesz podać kontakt do mnie.

Posted

Napisałam, że ogłoszenie aktualne.

elik, myślę, że na takie pytania możesz odpowiadać śmiało. Gdyby ktoś pytał o jakieś konkrety dotyczące Brysia, to możesz podać kontakt do mnie.

Ok :)

Posted

Przedluzylam Brysiaczkowi wyroznione na olx do 27 stycznie,kolejne dwa przedluze,to pewnie bedzie do konca stycznia.

Wyroznione sa na Warszawe,Krakow i Wroclaw,ale niestety cisza,moze faktycznie na fb  ktos go wypatrzy.

Posted

Ciekawe jak nasz czekoladek znosi sylwester...

Mieszka w domku to może nie docierają odgłosy salw.

Szczęśliwego Nowego Roku :)

Posted

Bryś się Sylwestrem niespecjalnie przejął.

Wszystko ok u niego, okropnie się rozszczekał, ale tylko na ogrodzie (wespół z drugim psiakiem, który też lubi dziamać i stanowią koszmarny team ;) ) - biega od płotu do płotu i szczeka czy trzeba, czy nie... Ale w domu na szczęście jest cichutki, ani piśnie :)

Rozliczenie za grudzień:

-372 zł hotelowanie

-6 zł Fiprex

Razem: -378 zł.

Elik już uregulowała należność za grudzień.

Posted

To znak, że już pora zbierać manatki i iść do siebie!

Brysiu, wierzę że u Murki jest cudownie, ale to nie jest jeszcze Twój dom, więc czaruj oczkami i ukradnij czyjeś serce!

Posted
Teraz, Tyś napisał:

...

Brysiu, wierzę że u Murki jest cudownie, ale to nie jest jeszcze Twój dom, więc czaruj oczkami i ukradnij czyjeś serce!

Popieram :)

Posted

Ale fajne zdjęcie - Brysiu w galopie :)

Tak pędzi, że żadną łapinką nie dotyka ziemi :)

408d97e068155db7gen.jpg

Na tym zdjęciu Brysiu ma śliczny profil.

8a36a278c900b002gen.jpg

Dziękujemy Murko :)