Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bryś po kastracji całkowicie ok, trochę tylko był wczoraj speszony kołnierzem. Dzisiaj już lepiej.

Wet też wypłukał gruczoły, mówił, że nic tam nie było strasznego, także mam nadzieję, że ogonek w końcu powędruje do góry..

Rachunek za kastrację (płukanie gruczołów wet zrobił gratis) wrzucę trochę później.

Posted

Poszla stala jeszcze na wrzesien z zyczeniami szybkiego znalezienia wlasnego czlowieka

Wczoraj wpłynęło 30,00 zł

Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę i za stałą deklarację

%2525C5%25259Ble%252520dwa%252520serca.g

Teresaa118 bardzo proszę zaglądnij do poczty. Wczoraj wcześnie rano wysłałam PW z numerem konta. Zbieram na kilka dogomaniackich bezdomniaków i żeby mieć na bieżąco kontrolę zgodności stanu w banku i na wątku, każdy psiak na swoje konto :) Zrobię przelew wewnętrzny i te 30,00 zł przekażę na konto Brysia.

Ogromnie dziękuję i bardzo serdecznie przepraszam za kłopot z%252520tulipanami.gif

Bryś po kastracji całkowicie ok, trochę tylko był wczoraj speszony kołnierzem. Dzisiaj już lepiej.

Wet też wypłukał gruczoły, mówił, że nic tam nie było strasznego, także mam nadzieję, że ogonek w końcu powędruje do góry..

Rachunek za kastrację (płukanie gruczołów wet zrobił gratis) wrzucę trochę później.

Wielkie dzięki za dobre wieści :)

A jak dzisiaj Brysiu ?

Rachunek za kastrację (100 zł):

http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/96f53bd4623f698f

Murko kochana, proszę o nr konta. Wiem, że już mi przysyłałaś, ale widocznie sprzątając skrzynkę (te 50 wiadomości to stanowczo za mało) niechcący skasowałam.

Przepraszam najmocniej  niewinny.gif

Posted

Otrzymalam od elik 92.02zl,zwrot za transport Brysia do hoteliku,tabletke od robakow i jedzenie dla Brysia.

Bardzo dziekuje.....:)

A jak tam Brys z jedzonkiem? Apetyt dopisuje?

Jak dlugo on ma chodzic z tym kolnierzem?

Posted

Opisy :) nr 1

Cześć!

- Mam na imię Bryś,

- mam ok. 4lat,

- jestem słodki niczym czekoladka,

- uwielbiam wszystkich ludzi,

- świetnie dogaduję się z dziećmi,

- lubię się tulić,

- wobec psów jestem bezkonfliktowy i łagodny, choć ostrożny,

- dogaduję się z kotami (choć jak uciekają to zdarza mi się je zabawowo gonić),

- wszystkim zapraszam do wspólnych zabaw,

- w domu zachowuję czystość i nie niszczę,

- nie mam skłonności do ucieczek, ładnie przychodzę na zawołanie,

- podaję wszystkim łapkę, rozdaję całusy na prawo i lewo,

- bardzo szybko się uczę.

Jestem odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany.

Do tej pory mieszkałem wśród alkoholików, a teraz trafiłem do Hoteliku i uczę się miłości z rąk człowieka. Szybko przystosowałem się do nowych warunków, ale do szczęścia brakuje mi tylko jednego: własnej Rodziny. Może to Ty mnie pokochasz?

Jeśli szukasz idealnego przyjaciela na dobre i na złe dla całej Rodziny to zadzwoń do mojej Opiekunki, na pewno się dogadamy! :)

W razie potrzeby moje "ciocie" pomogą w transporcie.

Posted

nr 2

Bryś - słodki jak czekolada szuka swojej rodziny!

Bryś to ok. 4letni pies średniej wielkości (12kg) o niezwykle słodkim charakterze. Jego życiową misją jest "Kochać": uwielbia ludzi, świetnie dogaduje się z dziećmi. Niezwykle pocieszny i kochany, rozdaje całusy na prawo i lewo, podaje łapkę i zachęca wszystkich do wspólnej zabawy. Również wobec pobratymców jest łagodny i bezkonfliktowy, choć początkowo bywa ostrożny wobec psów. Koty lubi gonić, ale nie wyrządza im krzywdy, więc może zamieszkać ze spokojnym mruczkiem. Bryś jest także ideałem w domu: nie niszczy, nie brudzi, zachowuje czystość i chętnie spędza czas w domowym cieple, blisko swojej rodziny. Na spacerach nie wykazuje skłonności do ucieczek, uczony jest chodzenia na luźnej smyczy. Bryś bardzo szybko się uczy, będzie świetnym towarzyszem Rodziny.
Ktoś, kto go zaadoptuje, będzie szczęściarzem.

Bryś jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony.

W razie potrzeby pomożemy w transporcie.

Jakieś uwagi? Coś zmienić? Nie chciałam słodzić, ale chyba się nie da, bo wad się nie doczytałam :p

Posted

Przybiegam  na wołanie Ewuni. Śliczna psina :)

Stałej nie dam rady, ale przy nastepnym bazarku na pewno Brysia uwzględnię. 

Super, pięknie dziękujemy :)

Oba piękne ogłoszenia. Można spróbować z pierwszym. Jest przejrzyste i ma wszystko co trzeba wiedzieć o Brysiu. :) :) .)

Pieknie dziekujemy TySko. :)

Do drugiego też można dopisać od myślników główne zalety i wady psiaka. ;) Tylko, że... z wadami będzie problem, bo ich na razie sie nie dopatrzyłam :D

Ewentualnie mogę jeszcze jakiś inny zrobić, jeśli ktoś ma specjalne życzenie opisowe :)

Tylko tak mogę pomóc, więc jestem do Waszych usług.

Posted

Otrzymalam od elik 92.02zl,zwrot za transport Brysia do hoteliku,tabletke od robakow i jedzenie dla Brysia.

Bardzo dziekuje..... :)

Dzięki za potwierdzenie :)

Przybiegam  na wołanie Ewuni. Śliczna psina :)

Stałej nie dam rady, ale przy nastepnym bazarku na pewno Brysia uwzględnię. 

Serdecznie dziękujemy  :)

Posted

Ok, jutro postaram się cyknąć fotkę. 

Kołnierz zdejmę jutro lub pojutrze, także Bryś odetchnie, choć już przywykł do kołnierza.

Apetyt ma, oczywiście najchętniej zjada mokre jedzenie, ale sucha karma też wchodzi :)

Posted

Murka, proszę o nr konta i jeśli można zdjęcie Brysia w kołnierzu do wklejenia na FB. Dziękuję :)

Dzięki za zdjęcia i ich wklejenie na FB :)

Przypominam się z prośbą o nr konta :)

Posted

Konto Brysia zwiększyło się o kwotę 50,00 zł za sprawa wpłaty od Justyna K. z Koziegłowy. Jeśli to ktoś z dogo, to proszę o nick

chomik%252520dzi%2525C4%252599kuje.gif
Posted

Czy Bryś ma ogłoszenia? Martwię się, by nie zasiedział się u Murki.