Murka Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Bryś ma nadal opuszczony ogonek, wet powiedział, że mu oczyści i przepłucze gruczoły przy okazji kastracji. Zabieg umówiony na środę. Zrobiłam wczoraj parę fotek: 2 Quote
elik Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Bryś ma nadal opuszczony ogonek, wet powiedział, że mu oczyści i przepłucze gruczoły przy okazji kastracji. Zabieg umówiony na środę. Zrobiłam wczoraj parę fotek: ..... Oj Brysiu, zrobią Ci koło dupeczki :P Ale tym razem wyjdzie Ci to na dobre. Trzymamy kciuki :) Śliczne zdjęcia. Dzięki. Będzie z czego wybierać do ogłoszeń. Quote
Ingrid44 Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Bardzo dziękujemy za foteczki. Wszystkie prześliczne. Modelka i Brys wyglądają bardzo słodko. :) :) :) 1 Quote
Nadziejka Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Brysienku :) :) skarbuniu cudny wolny od koszmarow sciskam za wszystko piesiuniu radosny jakze cudny Quote
Nadziejka Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Zagladam z pozdrowiieniami cudny piesiu :) jednorazowa poleciala dla Brysia pare dni temu pozdrawiam i bd zagladac pamietac Quote
DORA1020 Posted September 22, 2015 Author Posted September 22, 2015 Dzieki wielkie..... :) napewno Brys podal by Ci lapke,tesknie za nim za jego radoscia jak mnie zobaczyl,niektore psiaki pozostana gleboko w moim sercu. Quote
elik Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Zagladam z pozdrowiieniami cudny piesiu :) jednorazowa poleciala dla Brysia pare dni temu pozdrawiam i bd zagladac pamietac Wielkie dzięki Ewuniu :) Czy byłabyś tam miła i pozapraszała na wątek Brysia nowe osoby ? Brysiu nie ma pełnej kwoty potrzebnej na zapłacenie hotelu, a gdzie jeszcze opieka weterynaryjna ? Bardzo Cię proszę Ewuniu :) Quote
DORA1020 Posted September 22, 2015 Author Posted September 22, 2015 Wielkie dzięki Ewuniu :) Czy byłabyś tam miła i pozapraszała na wątek Brysia nowe osoby ? Brysiu nie ma pełnej kwoty potrzebnej na zapłacenie hotelu, a gdzie jeszcze opieka weterynaryjna ? Bardzo Cię proszę Ewuniu :) I ja tez...:) plisss Quote
andegawenka Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 I ja tez... :) plisss Dora czy ta wizyta POA jest aktualna. ? Quote
Nadziejka Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Dziewczynki pamietac i caly czas mysle o Brysiaczku tez jestem teraz [o 11 godz pracy ledwie ledwie na bazareczki przypelzalam pozapraszam jutro ale dop pozno w nocy pozdrawiam sciskam teraz zaprosze serduszka Marudke sonek6665, Bgre , jolantine Bogusik a juz rozsylalam w styczniu bidunia Brysiunia widze ze ciocia Bogusik i Elisabeta juz sa na wateczku pozdrawiam sciskam kciuki za troszenke wysle znow cegielenke 1 Quote
Bgra Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 z zaproszenia Ewciu :) ale dzisiaj już padam,jutro przybiegnę :) 1 Quote
elik Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Dziewczynki pamietac i caly czas mysle o Brysiaczku tez jestem teraz [o 11 godz pracy ledwie ledwie na bazareczki przypelzalam pozapraszam jutro ale dop pozno w nocy pozdrawiam sciskam teraz zaprosze serduszka Marudke sonek6665, Bgre , jolantine Bogusik a juz rozsylalam w styczniu bidunia Brysiunia widze ze ciocia Bogusik i Elisabeta juz sa na wateczku pozdrawiam sciskam kciuki za troszenke wysle znow cegielenke Ewuś, wielkie, ogromne dzięki za zaproszenia i za pomoc finansową dla Brysiaczka. 21-go wpłynęło od Ciebie 10,00 zł z zaproszenia Ewciu :) ale dzisiaj już padam,jutro przybiegnę :) Witamy i zapraszamy do częstych odwiedzin Brysia :) Quote
DORA1020 Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015 Dora czy ta wizyta POA jest aktualna. ? Tak,napisze Ci pw dzieki,ze pamietalas....:) ja teraz o wielu rzeczach nie pamietam,trzeba mi [przypomniac..... za duzo kocich problemow...:( Quote
Nadziejka Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Brysiu ciudny ciocia dzis cegieleczke wplacilam do eliczkowej ciotenki pozdrawiam sciskam kciuki Quote
Figunia Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Śledzę wątek Brysia od początku, ale się nie odzywam, bo nie mam jak pomóc. Tylko te kciuki... 1 Quote
Ingrid44 Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Witaj Figuniu. Bardzo milo sie znowu wiedziec. Po tych wszytskich zmianach na Dogo wiele cioteczek sie zagubilo. Badz z nami u Brysia. :) Quote
teresaa118 Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 A ja prosze o konto dla przecudnego psiaka. Cos w moim typie! Quote
Guest TyŚka Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 A ja w wolnej chwili w końcu wezmę się za opis tego ideała :) Przepraszam, że z tym zwlekam, ale dla mnie doba powinna mieć co najmneij 32h... Quote
Ingrid44 Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Witamy cioteczki na watku I dziekujemy za Pomoc Brysiowi. :) :) :) Quote
Figunia Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Witaj Figuniu. Bardzo milo sie znowu wiedziec. Po tych wszytskich zmianach na Dogo wiele cioteczek sie zagubilo. Badz z nami u Brysia. :) Bardzo miło mi się zrobiło po tak ciepłym powitaniu. Dziękuję Ingrid ! :) Piesio jest naprawdę śliczny, ma taki jakiś wyjątkowy urok, może to te cudne oczyska... Myślę, że długo u Murki nie posiedzi i obym się nie myliła. Trzymam za to kciuki, jak też za jego zdrowie, bo poniewierki zaznał niemało, wszelkiej biedy...oby więc ze zdrowiem, było wszystko dobrze. 1 Quote
elik Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Śledzę wątek Brysia od początku, ale się nie odzywam, bo nie mam jak pomóc. Tylko te kciuki... Witaj Fifuniu :) Pomocą jest sama obecność na wątku, bywaj często :D A ja prosze o konto dla przecudnego psiaka. Cos w moim typie! Ogromne dzięki, już przekazuję :) Jak sie czuje Brysiu po zabiegu ? No właśnie, jak ? Na FB prosiłam o kciuki, a tu zabyłam ;) Brysiaczku, jak się czujesz ? Brysiu ciudny ciocia dzis cegieleczke wplacilam do eliczkowej ciotenki pozdrawiam sciskam kciuki Ewciu kochana, musi co czarujesz, bo Twoja cegiełka w kwocie 12,00 zł już wczoraj zameldowała się na koncie Brysia :) Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Figunia Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Odwiedzam małe słodkie Brysiątko... 1 Quote
Recommended Posts