Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba koniecznie zadzwonić do Dory bo niewiadomo kiedy będzie miała sprawny komputer a czas leci.

Brys ma kasę na transport wiec jak maź Murki jest chętny to wspaniała sprawa. Trzeba rownież kupić kawałek pachnącej kiełbaski żeby zwabić Brysia( na tez Brysia stać) .:). Dory chyba nie będzie sie bal raczej ja zna.

Posted

Jak daleko jest do hotelu Murki od miejsca przebywania Brysia ? Inaczej ile czasu zajęłoby mężowi Murki przyjechanie po Brysia ?

Guest TyŚka
Posted

Wg tego, co mi pokazuje mapa targeo to koło pół godziny (niecałe 40km).

Posted

Wg tego, co mi pokazuje mapa targeo to koło pół godziny (niecałe 40km).

To byłoby świetnie.

A czy informacja, że mąż Murki może przewieźć Brysia za około 50 zł jest przez Niego potwierdzona i czy jest uzgodnione dla Brysia miejsce w hotelu ?

Posted

Prosze dajcie znac czy ktos dzwonil do Dory I Murki. Trzeba to jakos ogarnac .

Elik miała dzwonić do Murki ;)

Rozmawiałam z Dorą. Okazało się, że Murka nic nie wie o Brysiu, a tym bardziej nic nie wie mąż.

W tej chwili u Murki nie ma miejsca, ale jest szansa, że za około tydzień będzie wolne miejsce. Murka da znać i wtedy Dora zacznie działać. Jak będzie miała Brysia, zadzwoni do Murki i będzie czekała na przyjazd męża Murki.

https://www.facebook.com/events/800531943333346/