Guest TyŚka Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Hehehe, działamy na dwa fronty. Dlatego zaprosiłam Cię do znajomych, by móc zrobić Cię organizatorem, już nim jesteś :) Quote
elik Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Hehehe, działamy na dwa fronty. Dlatego zaprosiłam Cię do znajomych, by móc zrobić Cię organizatorem, już nim jesteś :) Dziękuję :) Deklaracje potwierdziło 5 osób na kwotę 225,00 zł. Napisałam do pozostałych deklarowiczów z prośbą o pojawienie się na wydarzeniu i ewentualne potwierdzenie złożonych wcześniej deklaracji. Myślę, że dobrze byłoby mieć plan odebrania Brysia i ewentualne zaklepanie miejsca w hotelu. https://www.facebook.com/events/800531943333346/ Quote
elik Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 W pierwszym poście jest deklaracja elficzkowej 50,00 zł na jedzenie dla Brysia. Czy to stała, czy tylko jednorazowa deklaracje. Myślę, że warto byłoby zebrać deklaracje także na dogo. Pieniądze będą potrzebne nie tylko na hotel, ale także na weta i transport. Dora bardzo proszę wklej do pierwszego postu link do wydarzenia Brysia na fb. Quote
elficzkowa Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 W pierwszym poście jest deklaracja elficzkowej 50,00 zł na jedzenie dla Brysia. Czy to stała, czy tylko jednorazowa deklaracje. Myślę, że warto byłoby zebrać deklaracje także na dogo. Pieniądze będą potrzebne nie tylko na hotel, ale także na weta i transport. Dora bardzo proszę wklej do pierwszego postu link do wydarzenia Brysia na fb. 50 złotych dla Brysia wysłałam już wcześniej. Dora potwierdziła to w poście 9. Quote
Ingrid44 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Ogromnie sie ciesze ze ruszylo sie na wydarzeniu I mamy czesc deklracji. Na Dogo raczej pustawo. Bardzo sie marwilam o Brysia ale widze ze bedzie dobrze. Zeby tylko kochane cioteczki zabraly go z tej meliny jak najszybciej. Quote
Ingrid44 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Dora pisała ze Kudlataja z Krystyna maja tam pojechać. Trzymam kciuki żeby to nastąpiło jak najszybciej. Quote
Guest TyŚka Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Na fejsbuku mamy kolejne deklaracje: Renata K. - 50zł Mariola N. - 30zł Czyli aktualnie mamy 305zł! Quote
elik Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 50 złotych dla Brysia wysłałam już wcześniej. Dora potwierdziła to w poście 9. Dziękuję za info :) Ogromnie sie ciesze ze ruszylo sie na wydarzeniu I mamy czesc deklracji. Na Dogo raczej pustawo. Bardzo sie marwilam o Brysia ale widze ze bedzie dobrze. Zeby tylko kochane cioteczki zabraly go z tej meliny jak najszybciej. No właśnie. Teraz przydałoby się zabrać Brysia jak najszybciej, żeby deklarujący znowu się nie wycofali. Z drugiej strony myślę, że deklaracje, deklaracjami, a może dobrze byłoby sprawdzić, czy wszyscy deklarujący rzeczywiście maja zamiar wpłacać. Co o tym sądzicie ? Kiedy Brysiu mógłby być zabrany z dotychczasowego miejsca pobytu ? Na fejsbuku mamy kolejne deklaracje: Renata K. - 50zł Mariola N. - 30zł Czyli aktualnie mamy 305zł! Odpowiedziały na moje PW. Podsumuję deklaracje na fb :) Quote
Ingrid44 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 TySka, czy masz kontakt z Kudlataja. Ona nie często wchodzi na Dogo i trzeba by jej dać znać ze sa Deklracje i można zabierać Brysia. Dora pisała ze Kudlataja z P.Krystyna maja zabrać Brysia. Quote
Guest TyŚka Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Nie mam kontaktu z kudlataja :( Ostatnio zresztą mało się udziela też na swoich wątkach. Myślę, że warto by jednak deklarujący już teraz wpłacili skoro mamy konto. Przecież można pieniądze "zamrozić", one nie zginą ;). Quote
Ingrid44 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Trzeba koniecznie skontaktować sie z Kudlataja i przypomnieć o Brysiu. Wiem ze wszyscy maja tam pełne ręce roboty z bezdomnymi kotkami i psiakami wiec myśle ze dobrze jest przypomnieć. Nie wiem czy już zbierać pieniążki i co na to deklarujący bo jeszcze nawet nie wiadomo kiedy Brys zostanie zabrany. Quote
DORA1020 Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Dobrze,ze sa deklaracje na hotelik dla psiaka.Zadzwonie do Murki i zapytam o miejsce. Co do kudlatej to nie wiem kiedy ona bedzie mogla przyjechac.Kazdy oprocz pomocy zwierzakom ma swoje sprawy i problemy. Teraz jej syn zlamal reke,mial operacje.Magda bardzo sie martwi,a jeszcze zawracam jej glowe,bo kotek znalazl ds w Lublinie i tylko na kudlate moge liczyc,a dziewczyna sie nie rozdwoi,napewno jak beda deklaracje i miejsce w hoteliku to Brys tam pojedzie i kudlata go zawiezie,bo prosilam ja o to,tylko konkretnej daty ona podac nie moze. Quote
Ingrid44 Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Dobrze zeby Brys pojechal jak najszybciej bo znowu ucichnie na Fb I bedzie kicha z kasa. Bardzo przykro ze tak malo cioteczek jest w waszym rejonie a rece pelne roboty z bezdomnymi kotkami I psiakami. Quote
Guest TyŚka Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Tak myślałam, że Magda jest zalatana... :( Quote
handzia Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Zapiszę sobie Brysia biedulka. Oby udało mu się pomóc... Quote
Guest TyŚka Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Wspaniale, że pojawiłaś się, handzia :) 1 Quote
elik Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Dobrze,ze sa deklaracje na hotelik dla psiaka.Zadzwonie do Murki i zapytam o miejsce. Co do kudlatej to nie wiem kiedy ona bedzie mogla przyjechac.Kazdy oprocz pomocy zwierzakom ma swoje sprawy i problemy. Teraz jej syn zlamal reke,mial operacje.Magda bardzo sie martwi,a jeszcze zawracam jej glowe,bo kotek znalazl ds w Lublinie i tylko na kudlate moge liczyc,a dziewczyna sie nie rozdwoi,napewno jak beda deklaracje i miejsce w hoteliku to Brys tam pojedzie i kudlata go zawiezie,bo prosilam ja o to,tylko konkretnej daty ona podac nie moze. Teraz, kiedy na nowo uaktywniłyśmy wydarzenie na fb, należałoby jak najszybciej zadziałać w sprawie przejęcia Brysia, bo znowu będzie zastój, ludzie podejmą nowe zobowiązania i znowu nie będzie kasy. Czy możesz skontaktować się z kudłatają i uzgodnić plan działania ? Dobrze zeby Brys pojechal jak najszybciej bo znowu ucichnie na Fb I bedzie kicha z kasa. ... Dokładnie tak. Zapiszę sobie Brysia biedulka. Oby udało mu się pomóc... Jeśli masz kontakt z kudłataja, to bardzo proszę poproś ją o informację czy może i jeśli tak, to kiedy, przejąć Brysia. To bardzo pilne, bo sprawa Brysia ciągnie się już bardzo długo. Quote
handzia Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Handziu, witamy na wątku. :) Wspaniale, że pojawiłaś się, handzia :) Dzięki kochane cioteczki za miłe powitanie :) Dora opowiedziała mi przez tel jego historię, razem z moją córką bardzo przejęłyśmy się jego losem... Tak blisko mieszkamy, ale czasem wiadomości idą dłużej niż na drugi koniec Polski. Oczywiście zadzwonię jutro do kudlatej i pogadam. Ona jest bardzo zajęta ciągłym jeżdżeniem w sprawie zwierząt, nie zazdroszczę jej... :( Do tego doczytałam o ręce syna, to już w ogóle się nie dziwię...:( niedawno miał problem z nogą :( biedna Magda ... Quote
handzia Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Kochane dziewczyny, Kudlataja ma tak dużo na głowie, że nie wyrabia, nawet nie śmiałam dzisiaj do niej zadzwonić. Ma swoje problemy i nie możemy nadużywać jej dobrego serca. Z tego co się dowiedziałam, to Bryś ucieka gdzie pieprz rośnie na widok obcych osób. Musi go zabrać osoba, która go zna i dokarmia. Mąż Murki może po niego przyjechać (koszt ok 50 zł). Quote
elik Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Kochane dziewczyny, Kudlataja ma tak dużo na głowie, że nie wyrabia, nawet nie śmiałam dzisiaj do niej zadzwonić. Ma swoje problemy i nie możemy nadużywać jej dobrego serca. Z tego co się dowiedziałam, to Bryś ucieka gdzie pieprz rośnie na widok obcych osób. Musi go zabrać osoba, która go zna i dokarmia. Mąż Murki może po niego przyjechać (koszt ok 50 zł). Czy ktoś oprócz Dory jest znany Brysiowi ? Quote
handzia Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Czy ktoś oprócz Dory jest znany Brysiowi ? Na to pytanie chyba Dora tylko odpowie. Quote
elik Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Na to pytanie chyba Dora tylko odpowie. No to wracamy do punktu wyjścia ;) Quote
Guest TyŚka Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 A Dora ma na razie problem z komputerem... chyba trzeba do Niej zadzwonić. Quote
Recommended Posts