Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Link chyba jest na poprzedniej  stronie. Dora wyjechala I nikt nie ma dostepu do pierwsej strony :(

Tak, wiem, bo sama skopiowałam go do postu 338, ale za chwile znowu będzie kilka stron wstecz, nie wiadomo na której.

Posted

Tak, wiem, bo sama skopiowałam go do postu 338, ale za chwile znowu będzie kilka stron wstecz, nie wiadomo na której.

To ja mogę skopiować, tyle że będzie widoczny tez tylko przez chwilę, póki strona nie zapełni si postami. Najlepiej byłoby wkleić go w pierwszym poście, ale to tylko Dora1020 mogłaby zrobić.

Link do wydarzenia na FB

https://www.facebook...reate=115585800

Też nie wiem jak w telefonie kopiować.

Wydarzenie Brysia na fb https://www.facebook.com/events/800531943333346/

:)

Posted

Dzięki :) Zapytałam na fb o ten proponowany DT, czy nada,. aktualny, ale ja nie widzę tam takiej propozycji.

Edit

Znalazłam, ale to DT w Warszawie. Czy Brysiu czuł by się dobrze w mieście ?

Posted

To wspaniałe Elik! :) Brys jest mały i do mieszkania sie nada tylko ze trzeba go wszystkiego nauczyć. I oczywiście trzymać na smyczy cały czas. To włóczykij który chyba smyczy nigdy nie widział nawet.

Posted

To wspaniałe Elik! :) Brys jest mały i do mieszkania sie nada tylko ze trzeba go wszystkiego nauczyć. I oczywiście trzymać na smyczy cały czas. To włóczykij który chyba smyczy nigdy nie widział nawet.

No właśnie i dlatego boję się, jak poradziłby sobie z taka wielką zmianą. Jego wszystkiego trzeba byłoby uczyć, to wielka odpowiedzialność dla DT. Może lepsze byłoby mniejsze, spokojniejsze miasto.

Zapomniałam zapytać ile będzie kosztował ten DT.

Tego nie wiem, bo nie udało mi się nawiązać kontaktu. Ten DT zgłaszał się nie osobiście, tylko przez kogoś.

Edit

Napisałam PW do osoby, która pisała o DT.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

zagladam z kciukami 

pisuniu a tu takie upaly 

kochany0heart.gif 

moze jak Dora wroci 

to pojdzie wszystko ku lepszemu 

a kiedy wraca   ciocia Dora?

Posted

zagladam z kciukami 

pisuniu a tu takie upaly 

kochany0heart.gif 

moze jak Dora wroci 

to pojdzie wszystko ku lepszemu 

a kiedy wraca   ciocia Dora?

Podobno już wkrótce kochana Ciociu :)

Posted

Link jest na stonie 17 tego watku ,post 338 :) Nie umiem dobrze kopiowac .

Dziękuję pięknie :) W wolnej chwili zaglądnę na fb i zorientuję się co i jak.

EDIT

Uaktualniłam deklaracje, a ponieważ ostatnie deklaracje były ważne w maju, poprosiłam o ich potwierdzenie.

Obecnie są deklaracje na 220,00 zł, czyli nieźle, ale czy wszystkie są aktualne ? Poczekamy, zobaczymy. Jak Dora wróci będzie mogła podjąć decyzję o hoteliku dla psiaczka.

https://www.facebook.com/events/800531943333346/