Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

Dołączam się do pytania, bo na fejsbuku mnie pytają, a ja nie jestem w stanie nic powiedzieć...

Posted

Tutaj tez nikt sie nie odzywa. Brys jest sliczny piesek ale jak ma znalezc domek jak nic o nim nie wiadomo :(

Borysowi robiłam, i stale odnawiam ogłoszenie więc nie jest tak do końca jak piszesz.

Z pewnością przydałoby się wyróżnienie jego ogłoszenia, ale obecnie mam zbyt wiele zobowiązań i nie mogę ponosić dodatkowych kosztów, choćby najmniejszych.

Posted

Elik, nie o to mi chodzilo. Mialam na mysli ze nikt do niego nie chodzi w sensie fizycznym I nie wiadomo co z nim jest. Wszyscy jestescmy ogromnie WDZIECZNI ze robisz mu ogloszenia. Jak byla Dora to chodzila do niego do tej meliny, teraz nikt tam nie zaglada.

Posted

Elik, nie o to mi chodzilo. Mialam na mysli ze nikt do niego nie chodzi w sensie fizycznym I nie wiadomo co z nim jest. Wszyscy jestescmy ogromnie WDZIECZNI ze robisz mu ogloszenia. Jak byla Dora to chodzila do niego do tej meliny, teraz nikt tam nie zaglada.

No co Ty :) Nie o wdzięczność chodzi, a o Brysia. Mnie on też na sercu leży, jak wiele innych psiaków z dogo :( :( Tak bardzo chciałabym, żeby znalazł się w normalnej, dobrej rodzinie, gdzie będzie kochany, pieszczony i troskliwie opiekowany.
Posted

Dzisiaj przejeżdżając przez Szczebrzeszyn widziałam Brysia. Biegł za swoją nawaloną panią i jakimś jej towarzyszem...

Pewnie,że należy mu się w końcu normalny dom,tylko jak go wyczarować ?

Dora wraca za ok. 5 miesięcy. Poproszę o tekst do ogłoszeń i zdjęcia Brysia,zamówię mu pakiet na bazarku. Mój adres mailowy alina@siatex.info

Posted

I całkiem nieduży,taki średniak raczej. Gdyby były pieniądze,to nie  pojechałby do Murki,ale w tej sytuacji,kiedy mamy kilka psów na utrzymaniu nie ma o czym mówić...

Posted

Dzisiaj przejeżdżając przez Szczebrzeszyn widziałam Brysia. Biegł za swoją nawaloną panią i jakimś jej towarzyszem...

Pewnie,że należy mu się w końcu normalny dom,tylko jak go wyczarować ?

Dora wraca za ok. 5 miesięcy. Poproszę o tekst do ogłoszeń i zdjęcia Brysia,zamówię mu pakiet na bazarku. Mój adres mailowy [email protected]<script cf-hash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>

Tekst i zdjęcia są na wątku. Ja też tylko z tych korzystałam ogłaszając Brysia. Mogę ewentualnie podrzucić link do ogłoszenia, która zamieściłam na OLX.

EDIT

http://olx.pl/oferta/brys-piekny-mlodziutki-czekoladowy-piesek-szuka-kochajacego-opiekun-CID103-ID8TtPf.html

Posted

Tekst i zdjęcia są na wątku. Ja też tylko z tych korzystałam ogłaszając Brysia. Mogę ewentualnie podrzucić link do ogłoszenia, która zamieściłam na OLX.

EDIT

EDIT

http://olx.pl/oferta/brys-piekny-mlodziutki-czekoladowy-piesek-szuka-kochajacego-opiekun-CID103-ID8TtPf.html

Dziękuję :) skorzystam

Posted

EDIT

EDIT

Dziękuję :) skorzystam

Bardzo proszę :) Ja też zamówiłam mu na bazarku komplet ogłoszeń, ale tamte już chyba nieaktualne.

Na OLX ciągle uaktualniam, ale nikt nie dzwoni :(

Posted

Ludzie chyba sie boja ze on dziki i trzeba go wszystkiego nauczyć. Gdyby udało sie go dać do hoteliku , wykapać i ładne zdjęcia zrobić pewnie szybko by znalazł domek ale tak jak Ala wspomniała tyle jest psów na utrzymaniu ze nikt już nie da rady. Gdyby Daktyl poszedł do domu to szybko Brys by zajął jego miejsce. Tak sobie myśle po cichutku.

Posted

Ludzie chyba sie boja ze on dziki i trzeba go wszystkiego nauczyć. Gdyby udało sie go dać do hoteliku , wykapać i ładne zdjęcia zrobić pewnie szybko by znalazł domek ale tak jak Ala wspomniała tyle jest psów na utrzymaniu ze nikt już nie da rady. Gdyby Daktyl poszedł do domu to szybko Brys by zajął jego miejsce. Tak sobie myśle po cichutku.

Też tak myślę, że ludzie obawiają się, że on nie jest niczego nauczony.

Może w takim razie skoncentrować się na szukaniu domku Daktylowi. Wtedy Brysiu mógłby wskoczyć na jego miejsce i się socjalizować. Z hoteliku zawsze łatwiej psu szukać domu, choćby z tego względu, że więcej się o nim wie.