Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brys nie ma szczescia,przeciez szukam mu domu juz 2 lata.

To takie smutne....... :(

Zamówię mu jeszcze raz ogłoszenia. Do skutku !

Posted

Trzy osoby na watku......:(  jak psiak nie ma szczescia to nie ma.......:(

a nie jest wesolo

to co zawsze...od dawna.......jak dugo jeszcze????? Co robic??????

Dwa dni siedzial w melinie,nie karmiony,bez picia,nie wypuszczany na siku,bo ci z meliny popili sie i dwa dni byli w amoku.

Az w koncu Brys zaczal wyc,i inna osoba,rowniez naduzywajaca przyszla mu z pomoca.

Ale nie zawsze tak bedzie.

Dowiedzialam sie,ze jedzenie,ktore zostawiam dla psiaka, p.Monika wynosi dla innego.

Nie mam nikogo kto bedzie chodzil karmic Brysia.

• Upvote 1
Posted

...
Dwa dni siedzial w melinie,nie karmiony,bez picia,nie wypuszczany na siku,bo ci z meliny popili sie i dwa dni byli w amoku.
Az w koncu Brys zaczal wyc,i inna osoba,rowniez naduzywajaca przyszla mu z pomoca.
Ale nie zawsze tak bedzie.
Dowiedzialam sie,ze jedzenie,ktore zostawiam dla psiaka, p.Monika wynosi dla innego.
Nie mam nikogo kto bedzie chodzil karmic Brysia.

O żeszszszsz. Nóż sie w kieszeni otwiera . Biedny Borysek :( Jak na złość mam teraz w mieszkaniu 4 psiaki - 2 własne i 2 tymczasy w tym jeden, który wrócił z adopcji. Kurcze gdyby to była sunia, to wzięłabym bez zastanowienia, ale mój sznupek jest na samców cięty :( Boje się, że byłoby nieciekawie. Poza tym jest poważnie chory na serce i nie mogę fundować mu takich stresów - konkurent w jego stadzie.
Może będzie jakiś odzew po tych ogłoszeniach.
Posted

człowiek bezsilny to co tu pisać.. dołują mnie takie informacje ale jestem i nie uciekam z wątku. Chciałabym Ci Dora jakoś wsparcie okazać.. otuchy dodać.. jakoś wierzę że to zło co zwierzaki spotyka gdzieś się musi równoważyć.. no musi

• Upvote 1
Posted

człowiek bezsilny to co tu pisać.. dołują mnie takie informacje ale jestem i nie uciekam z wątku. Chciałabym Ci Dora jakoś wsparcie okazać.. otuchy dodać.. jakoś wierzę że to zło co zwierzaki spotyka gdzieś się musi równoważyć.. no musi

Okazujesz wsparcie jak mozesz....sama wiesz.....

ale wszystkim nie mozesz pomoc

tak samo jak elik

ta dziewczyna co dzwonila i chciala Brysia na tymczas,tez nie mogla go zabrac

bo ma trzy sunie i z tego powodu klopoty z sasiadami,nie moglam obciazac jej jeszcze Brysiem

szukam kogos kto zaniesie mu jesc jak mnie nie bedzie

ale nie mam tylu chetnych do pomocy,

a z ogoszen cisza,martwi mnie to.......

Guest TyŚka
Posted

Teraz tak... kurcze, ja czasowo naprawdę nie dam rady. NIe wyrabiam teraz w szkole i prywatnie, jestem na dogo z doskoku... :(

Posted

Teraz tak... kurcze, ja czasowo naprawdę nie dam rady. NIe wyrabiam teraz w szkole i prywatnie, jestem na dogo z doskoku... :(

No cóż, szkoda.
Guest TyŚka
Posted

Nie wiem. Jeszcze w sąsiedzkiej wsi takich Brysi jest sztuk dwa. Dwie młode, śliczne suczki.  I też się nimi nikt nie interesuje. Ten świat jest niesprawiedliwy.