Guest TyŚka Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Ta p. Jessica jest z Wrocławia... daleko... ale może to jakaś nadzieja. Kazałam zadzwonić do Dory. Quote
elik Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Jakaś Jessica W. chce zabrać Brysia na DT. Nic więcej nie wiem, nie znam Kobiety, więc trzeba by ją sprawdzić. Ma się skontaktować z Dorą. Ta p. Jessica jest z Wrocławia... daleko... ale może to jakaś nadzieja. Kazałam zadzwonić do Dory. We Wrocławiu są chyba dogomaniacy, którzy mogliby sprawdzić dom. Quote
elik Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Podam adres,ta kobieta przebywa teraz z Brysiem na ulicy Zamojskiej,ale jak bedzie cieplej moze mieszkac na ulicy Cichej. Gdzie jest Cicha  ala123 wie,bo jej pokazywalam. Trzeba bedzie poszukac tej kobiety,albo zostawic kartke,zeby czekala dnia tego....i tego.....o godz......ze chodzi o psiaka. Mysle,ze bedzie czekala.Trzeba tylko glosno do niej mowic,bo jest glucha. Nie beda bruzdzic,bo ja jej mowilam,ze szukam domu dla psiaka,ale to juz tak dlugo trwa,ze pewnie mysli,ze zadnego domu nigdy nie bedzie. Przed adopcja musi byc wizyta pa, i jesli znalazlby sie dom to zeby sie skontaktowal a ala123. Uprzedze ja.......:) Ale jak się ma skontaktować z ala123 ? Myślę, że dobrze byłoby, gdybyśmy miały swoje numery telefonów w razie potrzeby porozumienia się w sprawie psiaka. Dałam wyróżnione ogłoszenie na OLX z moimi namiarami i na Gumtree, bo jak Ty wyjedziesz to lepiej, żeby był telefon krajowy podany. Quote
DORA1020 Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 We Wrocławiu są chyba dogomaniacy, którzy mogliby sprawdzić dom. Dzwonila,dziewczyna zwierzolubna napewno,jednak kiedy powiedzialam o wizycie pa nie zareagowala. Ale i tak by nic z tego nie wyszlo,dziewczyna chciala bardzo pomoc,ale ma w nieduzym mieszkanku 3 psiaki i jeszcze do tego Brys? I tak mowila,ze ma klopoty z sasiadami,ktorym sie nie podoba,ze sa trzy,a jeszcze jeden????? Quote
DORA1020 Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Ale jak się ma skontaktować z ala123 ? Myślę, że dobrze byłoby, gdybyśmy miały swoje numery telefonów w razie potrzeby porozumienia się w sprawie psiaka. Dałam wyróżnione ogłoszenie na OLX z moimi namiarami i na Gumtree, bo jak Ty wyjedziesz to lepiej, żeby był telefon krajowy podany. ala 123 jest na dogo,ale pewnie,ze podam jej numer dobrze,ze dalas ze swoimi namiarami,dziekuje....:) moze teraz ktos psinke wypatrzy...... Quote
elik Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 ala 123 jest na dogo,ale pewnie,ze podam jej numer dobrze,ze dalas ze swoimi namiarami,dziekuje....:) moze teraz ktos psinke wypatrzy...... Dałam w ogłoszeniach swoje namiary, bo mówisz, że wkrótce wyjedziesz i pewnie nie będzie można się do Ciebie dodzwonić. Szkoda byłoby, żeby z tego powodu potencjalny domek przeleciał Brysiowi koło pysia :) Przed wyjazdem, bardzo Cię proszę, podaj mój nr telefonu ali123. Coś tak czuję, że Bryś trafi na swojego ludzia :) Mod usunął mi wszystkie banerki z podpisu i teraz muszę uzupełniać. Banerek Brysia jest gdzieś na początku wątku. Musze go odnaleźć. Quote
DORA1020 Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Prosze podaj mi swoj numer na pw... to dam ali123 Quote
Xibalba Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Zaglądam do Brysia z kciukami :) BTW anica jest chyba z Wrocławia :) Quote
Nadziejka Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Zagladam za Kasienka z kciukami ogromnymi! Quote
DORA1020 Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Zaglądam do Brysia z kciukami :) BTW anica jest chyba z Wrocławia :) Co to BTW?....:) Quote
Guest TyŚka Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Co to BTW?.... :) By the way, czyli swoją drogą, nawiasem mówiąc :) Quote
andegawenka Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Jest jakiś problem w sprawie wizyty? Poker jest z Wrocka. Na watku Henia jeszcze dwie osoby. Quote
DORA1020 Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Jest jakiś problem w sprawie wizyty? Poker jest z Wrocka. Na watku Henia jeszcze dwie osoby. Ale nie nie wiem o czym piszecie? Jest jakis dom we Wroclawiu dla Brysia? Moze cos przeoczylam? Quote
elik Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Ale nie nie wiem o czym piszecie? Jest jakis dom we Wroclawiu dla Brysia? Moze cos przeoczylam? Jakaś Jessica W. chce zabrać Brysia na DT. Nic więcej nie wiem, nie znam Kobiety, więc trzeba by ją sprawdzić. Ma się skontaktować z Dorą. Ta p. Jessica jest z Wrocławia... daleko... ale może to jakaś nadzieja. Kazałam zadzwonić do Dory. Ta Jasica nie dzwoniła do Ciebie ? Quote
Guest TyŚka Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Elik, dzwoniła i Dora odpowiedziała: Dzwonila,dziewczyna zwierzolubna napewno,jednak kiedy powiedzialam o wizycie pa nie zareagowala. Ale i tak by nic z tego nie wyszlo,dziewczyna chciala bardzo pomoc,ale ma w nieduzym mieszkanku 3 psiaki i jeszcze do tego Brys? I tak mowila,ze ma klopoty z sasiadami,ktorym sie nie podoba,ze sa trzy,a jeszcze jeden????? Quote
elik Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Elik, dzwoniła i Dora odpowiedziała: A teraz się pyta o co chodzi z tym Wrocławiem :P Nie pamięta :P Quote
Guest TyŚka Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Ja zrozumiałam to tak, że Jessica na DT odpada. Quote
elik Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Ja zrozumiałam to tak, że Jessica na DT odpada. Tak, odpadła, ale potem potem była mowa o wizytatorze we wrocku i Dora napisała : Ale nie nie wiem o czym piszecie? Jest jakis dom we Wroclawiu dla Brysia? Moze cos przeoczylam?Dlatego napisałam, że pewnie już o tym zapomniała :) Quote
Guest TyŚka Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Ok, to nie zrozumiałam całej rozmowy :p Quote
elik Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Ok, to nie zrozumiałam całej rozmowy :p Nic to, zdarzyć się może :) Quote
DORA1020 Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Przepraszam,ale mam tyle spraw na glowie.........niedlugo naprawde zapomne jak sie nazywam :P Quote
elik Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Przepraszam,ale mam tyle spraw na glowie.........niedlugo naprawde zapomne jak sie nazywam :P Nie przejmuj się, to drobiazg, na którym nie warto zwracać uwagi :) Razem z Tobą martwię się o zwierzaki, którymi się opiekujesz. Quote
DORA1020 Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Brys nie ma szczescia,przeciez szukam mu domu juz 2 lata. To takie smutne.......:( Quote
Recommended Posts