Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta p. Jessica jest z Wrocławia... daleko... ale może to jakaś nadzieja. Kazałam zadzwonić do Dory.

Posted

Jakaś Jessica W. chce zabrać Brysia na DT. Nic więcej nie wiem, nie znam Kobiety, więc trzeba by ją sprawdzić. Ma się skontaktować z Dorą.

Ta p. Jessica jest z Wrocławia... daleko... ale może to jakaś nadzieja. Kazałam zadzwonić do Dory.

We Wrocławiu są chyba dogomaniacy, którzy mogliby sprawdzić dom.
Posted

Podam adres,ta kobieta przebywa teraz z Brysiem na ulicy Zamojskiej,ale jak bedzie cieplej moze mieszkac na ulicy Cichej.
Gdzie jest Cicha  ala123 wie,bo jej pokazywalam.
Trzeba bedzie poszukac tej kobiety,albo zostawic kartke,zeby czekala dnia tego....i tego.....o godz......ze chodzi o psiaka.
Mysle,ze bedzie czekala.Trzeba tylko glosno do niej mowic,bo jest glucha.
Nie beda bruzdzic,bo ja jej mowilam,ze szukam domu dla psiaka,ale to juz tak dlugo trwa,ze pewnie mysli,ze zadnego domu nigdy nie bedzie.
Przed adopcja musi byc wizyta pa, i jesli znalazlby sie dom to zeby sie skontaktowal a ala123.
Uprzedze ja.......:)

Ale jak się ma skontaktować z ala123 ? Myślę, że dobrze byłoby, gdybyśmy miały swoje numery telefonów w razie potrzeby porozumienia się w sprawie psiaka. Dałam wyróżnione ogłoszenie na OLX z moimi namiarami i na Gumtree, bo jak Ty wyjedziesz to lepiej, żeby był telefon krajowy podany.
Posted

We Wrocławiu są chyba dogomaniacy, którzy mogliby sprawdzić dom.

Dzwonila,dziewczyna zwierzolubna napewno,jednak kiedy powiedzialam o wizycie pa nie zareagowala.

Ale i tak by nic z tego nie wyszlo,dziewczyna chciala bardzo pomoc,ale ma w nieduzym mieszkanku 3 psiaki i jeszcze do tego Brys?

I tak mowila,ze ma klopoty z sasiadami,ktorym sie nie podoba,ze sa trzy,a jeszcze jeden?????

Posted

Ale jak się ma skontaktować z ala123 ? Myślę, że dobrze byłoby, gdybyśmy miały swoje numery telefonów w razie potrzeby porozumienia się w sprawie psiaka. Dałam wyróżnione ogłoszenie na OLX z moimi namiarami i na Gumtree, bo jak Ty wyjedziesz to lepiej, żeby był telefon krajowy podany.

ala 123 jest na dogo,ale pewnie,ze podam jej numer

dobrze,ze dalas ze swoimi namiarami,dziekuje....:)

moze teraz ktos psinke wypatrzy......

Posted

ala 123 jest na dogo,ale pewnie,ze podam jej numer
dobrze,ze dalas ze swoimi namiarami,dziekuje....:)
moze teraz ktos psinke wypatrzy......

Dałam w ogłoszeniach swoje namiary, bo mówisz, że wkrótce wyjedziesz i pewnie nie będzie można się do Ciebie dodzwonić. Szkoda byłoby, żeby z tego powodu potencjalny domek przeleciał Brysiowi koło pysia :)
Przed wyjazdem, bardzo Cię proszę, podaj mój nr telefonu ali123. Coś tak czuję, że Bryś trafi na swojego ludzia :)
Mod usunął mi wszystkie banerki z podpisu i teraz muszę uzupełniać. Banerek Brysia jest gdzieś na początku wątku. Musze go odnaleźć.
Posted

Co to BTW?.... :)

By the way, czyli swoją drogą, nawiasem mówiąc :)

Posted

Jest jakiś problem w sprawie wizyty? Poker jest z Wrocka. Na watku Henia jeszcze dwie osoby.

Ale nie nie wiem o czym piszecie? Jest jakis dom we Wroclawiu dla Brysia? Moze cos przeoczylam?

Posted

Ale nie nie wiem o czym piszecie? Jest jakis dom we Wroclawiu dla Brysia? Moze cos przeoczylam?

Jakaś Jessica W. chce zabrać Brysia na DT. Nic więcej nie wiem, nie znam Kobiety, więc trzeba by ją sprawdzić. Ma się skontaktować z Dorą.

Ta Jasica nie dzwoniła do Ciebie ?
Posted

Elik, dzwoniła i Dora odpowiedziała:

Dzwonila,dziewczyna zwierzolubna napewno,jednak kiedy powiedzialam o wizycie pa nie zareagowala.

Ale i tak by nic z tego nie wyszlo,dziewczyna chciala bardzo pomoc,ale ma w nieduzym mieszkanku 3 psiaki i jeszcze do tego Brys?

I tak mowila,ze ma klopoty z sasiadami,ktorym sie nie podoba,ze sa trzy,a jeszcze jeden?????

Posted

Ja zrozumiałam to tak, że Jessica na DT odpada.

Tak, odpadła, ale potem potem była mowa o wizytatorze we wrocku i Dora napisała :

Dlatego napisałam, że pewnie już o tym zapomniała :)
Posted

Przepraszam,ale mam tyle spraw na glowie.........niedlugo naprawde zapomne jak sie nazywam :P

Nie przejmuj się, to drobiazg, na którym nie warto zwracać uwagi :)
Razem z Tobą martwię się o zwierzaki, którymi się opiekujesz.