fegelle Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 witam :) i o zdrówko Kropuni pytam :) a czy malutka ma jakieś nowe fotki?? :) poprosimy :) tym bardziej, że pisałyście, że urosła :) Quote
togaa Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Urosła, urosła, a dzisiaj dowiedziałam się że rodzeństwo Kropki i Jej mama biegają samopas po wsi ,gdzie Kropa została znaleziona. Trzeba by tam pojechać, pogadać z właścicielem, szczeniaki zabrać a mamusię wysterylizować. Tylko kto, kiedy i za co ma się tym zająć ???? Quote
NikaEla Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Bazarek z ciuszkami od Smyku: http://www.dogomania.com/forum/topic/145087-ciuszki-dla-dziewuszki-od-smyku-dla-sbm-do-2801/?p=16023287 Quote
asiuniab Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 podepnę sobie Kropkę do podpisu; dobrze, że ma banerek; Quote
NikaEla Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Z bazarku kropeczkowego z fantów 46zł przelałam na konto SBMZa kropki brakuje jeszcze wpłat od: milagros19853201, Aldrumka, asiuniab - Basiu sprawdź proszę może są już na koncie SBM? Quote
togaa Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Z bazarku kropeczkowego z fantów 46zł przelałam na konto SBMZa kropki brakuje jeszcze wpłat od: milagros19853201, Aldrumka, asiuniab - Basiu sprawdź proszę może są już na koncie SBM? Mam nadzieję że nie przeoczyłam, ale nie znalazłam.Jutro jeszcze raz przejrzę wpłaty, bo dzisiaj oczy mi się kleją. A dziewczyny pisały że wpłaciły? Quote
NikaEla Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Mam nadzieję że nie przeoczyłam, ale nie znalazłam.Jutro jeszcze raz przejrzę wpłaty, bo dzisiaj oczy mi się kleją. A dziewczyny pisały że wpłaciły? nie , nie pisały, ale dawno powinny były wpłacić, jeśli nie będzie poślę im przypominajki Quote
asiuniab Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Z bazarku kropeczkowego z fantów 46zł przelałam na konto SBMZa kropki brakuje jeszcze wpłat od: milagros19853201, Aldrumka, asiuniab - Basiu sprawdź proszę może są już na koncie SBM? coś musiałam przeoczyć, bo nie mam nic zaznaczanego do zapłaty, czy mogę prosić o ponowną wiadomość; przepraszam;( ps. już wiem, w pierwszym poście jest nr konta, a ja i może inne osoby czekają na maila; już płacę; Quote
NikaEla Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 W podpisie bazarek z fantów atena21 i Ona03 zapraszam Quote
togaa Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Cieszą postępy malutkiej w powrocie do zdrowia. Z siusianiem nie ma już żadnego problemu, posłanko jest suche. Z kooo też jest coraz lepiej. Gdy sie wypina, to kupala wychodzi, tyle tylko że Kropa nie czeka aż koo wyjdzie w całości tylko resztę gubi już w biegu... Szkoda tylko że nikt jeszcze o Nią nie zapytał, nie zadzwonił . Nie wiem jak my Jej domek znajdziemy ? Quote
Poker Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Świetnie ,że robi postępy, jest nadzieje ,ze wyzdrowieje. Pewnie nikt nie dzwoni, bo ludzie boją się kalekich psów. Jest śliczna, jak wyzdrowieje to znajdzie domek. Quote
NikaEla Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Cieszą postępy malutkiej w powrocie do zdrowia. Z siusianiem nie ma już żadnego problemu, posłanko jest suche. Z kooo też jest coraz lepiej. Gdy sie wypina, to kupala wychodzi, tyle tylko że Kropa nie czeka aż koo wyjdzie w całości tylko resztę gubi już w biegu... Szkoda tylko że nikt jeszcze o Nią nie zapytał, nie zadzwonił . Nie wiem jak my Jej domek znajdziemy ? Czyli niecierpliwa jest ;) Quote
asiuniab Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Cieszą postępy malutkiej w powrocie do zdrowia. Z siusianiem nie ma już żadnego problemu, posłanko jest suche. Z kooo też jest coraz lepiej. Gdy sie wypina, to kupala wychodzi, tyle tylko że Kropa nie czeka aż koo wyjdzie w całości tylko resztę gubi już w biegu... Szkoda tylko że nikt jeszcze o Nią nie zapytał, nie zadzwonił . Nie wiem jak my Jej domek znajdziemy ? przecież Kropka jest dzieckiem, nie ma czasu na takie konwenanse, Ona leci się bawić; Quote
fegelle Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 super wiadomości :)) oby tak dalej, a domek w końcu się znajdzie bo to cudowna psinka :) a jaki ma charakter?? Quote
memory Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Przepraszam, w rozliczeniu jest błąd, dla Kropeczki wysłaliśmy 100 zl, to dla Miska i dla Marcelka było po 50 zł :) Quote
togaa Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Przepraszam, w rozliczeniu jest błąd, dla Kropeczki wysłaliśmy 100 zl, to dla Miska i dla Marcelka było po 50 zł :) Tak to się dzieje, jak rozliczenia robi się o 2-giej w nocy... Przepraszam, juz poprawiłam i jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję . fegelle, w 26 Sty 2015 - 11:04 PM, powiedział: super wiadomości :)) oby tak dalej, a domek w końcu się znajdzie bo to cudowna psinka :) a jaki ma charakter?? Początkowo była bardzo wycofana i na widok obcej osoby chowała się w kącik albo zaszywała na posłanku. Tak jakby bałą się ludzi. Teraz jest bardziej śmiała , ale nie ma charakteru Mirabelki która na powitanie każdego obcałowuje . Dawno Jej nie widziałam, a pewnie każdy tydzień przynosi i w tej kwestii postępy. Quote
NikaEla Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/145087-koniec-ciuszki-dla-dzieci-do-4-latod-smyku/przelałam 195zł dla Lolka (50zl), Kropki (50zł) i innych (95zł) :) Quote
asiuniab Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/145087-koniec-ciuszki-dla-dzieci-do-4-latod-smyku/przelałam 195zł dla Lolka (50zl), Kropki (50zł) i innych (95zł) :) piękny wynik bazarku:) niezmiennie trzymam kciuki za Kropeczkę; Quote
Poker Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 A jak Kropcia się miewa? Są dalsze postępy ? Quote
Poker Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 togusia pewnie zajęta wnusiem albo stareńką Togą. Quote
togaa Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 togusia pewnie zajęta wnusiem albo stareńką Togą. Święte słowa. Wszystko u mnie stoi na głowie... Mimo to musiałam się jakoś zorganizować i zawieżć dzisiaj Irenkę z Kropeczką do Lecznicy, bo Suni brzydko odparza się pupa. W ogonku nadal nie ma czucia, zwisa biedny bezwładnie przyklejając się do odbytu.A gdy są tam resztki koo, to o odparzenie nie trudno. W Lecznicy miałam okazję spojrzeć pod ogonek Kropeczki i nie jest żle. Odbyt potrafi już pięknie zacisnąć . Nie jest ziejący ani lużny. Tylko koo robi trochę papowate i nie wiadomo jak temu zaradzić. Kropka nie je suchego. Nawet tego z najwyższej półki. Ma jakieś 'techniczne ' z tym problemy . Irenka mówi że ksztusi sie przy jedzeniu, zapowietrza. Czasem wypluwa jedzenie na podłogę i ponownie zjada. Chętniej je gotowane, no ale potem są te maziate koo, którymi się brudzi... Jejku, ale się rozpisałam na smrodliwe tematy.... A poza tym, Kropka wygląda ślicznie. Nie ten sam piesiu. Urosła, ma piękną , błyszczacą sierść. Waży już ponad 7 kg. a ma dopiero 5 m-cy. No i robi postępy; schodzi z posłanka gdy chce się wysiusiać i robi to na podłodze, czyli ma czucie. Tylko te koo... Ale trzeba być dobrej myśli. Wstawię zdjęcia z dzisiaj, jak się trochę ogarnę z rachunkami. Quote
Recommended Posts