Donvitow Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 solito napisał(a):Udało się! Dingo nie pojechał do schronu! Teraz czekam na telefon od brata, żeby go odebrać dużym autem! Donvitow:loveu: -czekam na wiadomość od Ciebie! Odpisałem. Muszę wyjść. Dopiero wieczorem będę dostępny to dogramy resztę. Pozdrawiam Quote
Ada-jeje Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Brawooooo!!!! super!!! dolnoslazacy, ciesze sie razem z wami. Quote
yewcia1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ada-jeje napisał(a):Brawooooo!!!! super!!! dolnoslazacy, ciesze sie razem z wami. Donvit :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Solito:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
justynavege Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Dingo uratowany ale potrzebny pilnie dom gdyz tam gdzie przebywa teraz długo nie moze pozostać......... Quote
solito Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Donvitow:loveu: , dziękujemy!!! Podarowałeś Dingusiowi przynajmniej miesiąc życia!!! Dobrego życia!!! Quote
RITA & DIANA Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 I Ja się przyłączę do podziękowań........ DONVITOW dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
yewcia1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Czy już wiadomo co dalej ? Równiez pieknie dziękuje:loveu: Quote
justynavege Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Nie jest różowo Dingo rozpacza zmiany na starość nie są dobre poza tym Dingo ma ogromne problemy ze stawami ( chyba ) "przypada " na łapy , przewraca się zamówię u weta artroflex Dingo jest dośc duzym onkiem i ciezkim obciazenie łap tez duze :placz: Solito proszę zmień tytul ze szukamy Dt z ogrodem czy cos Dingowi sprawia problem nawet wejscie po jednym schodku do kwarantanny gdzie teraz przebywa :-( Quote
solito Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Justyś, a jak ja niby mam zmienić tytuł?! :crazyeye: Przecież to Ty zakładałaś wątek! Quote
justynavege Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 o jesooo pomerdało mi się Gosiu :oops: ja zwariuję chyba przez te psy ;) Quote
solito Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Pilne! Dingo potrzebuje domku z ogródkiem, gdzie mógłby sobie siedzieć ze swoim panem!!! PLEASE !!!!!!!! Quote
justynavege Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Dingo ma tak słąbe nogi ze nawet jak robi koo to tak w pozycji stojącej Quote
yewcia1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 justynavege napisał(a):Nie jest różowo Dingo rozpacza zmiany na starość nie są dobre poza tym Dingo ma ogromne problemy ze stawami ( chyba ) "przypada " na łapy , przewraca się zamówię u weta artroflex Dingo jest dośc duzym onkiem i ciezkim obciazenie łap tez duze :placz: Solito proszę zmień tytul ze szukamy Dt z ogrodem czy cos Dingowi sprawia problem nawet wejscie po jednym schodku do kwarantanny gdzie teraz przebywa :-( Justyna a może zamiast artlofexu to lekarstwo co Bart miała a potem dostała to to sunia z parteru - tylko nie pamietam nazwy:shake: Quote
justynavege Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 spytaj Elizy Ewa jak mozesz moze ona pamieta co to za lek Quote
yewcia1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 justynavege napisał(a):spytaj Elizy Ewa jak mozesz moze ona pamieta co to za lek Oki zapytam wieczorem:lol: Quote
justynavege Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 wczoraj wet z lekami nie dojechal , mam nadzieję ze dzis mu się uda Dingo bardzo przezyl zmianę miejsca rozpaczliwie wyje nawet jak jest ktos przy nim blisko wczoraj pewna pani powiedziala cos w rodzaju " nie wiedzialam ze pies moze tak rozpaczac" ja przyznam ze widzialam duzo psiej tragedii ale takiej rozpaczy nigdy :placz: Błągamy o Dt z ogrodem 15 letneigo onka on nie moze umrzec w schronisku :-( Quote
justynavege Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 kto pomoze z ogloszeniami?? pies na prawde potrzebuje domu w schronisku strasznie cierpi :shake: Quote
solito Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dziś wet dojechał - przywiózł leki. Już dałam dziś Dingusiowi tabletkę - zjadł bez problemu! Potrzebujemy ogródka z panem dla Dingusia!!!! Quote
justynavege Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Dinguś dostaje Rymadyl ale tak rozpacza ze boję się ze serce mu pęknie :placz: Quote
Recommended Posts