solito Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Zosiu, czy masz jakieś dobre wieści?! Może chociaż za tydzień zwolni się miejsce w tym hoteliku...?! Quote
Aaliyah1981 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 solito napisał(a):Zosiu, czy masz jakieś dobre wieści?! Może chociaż za tydzień zwolni się miejsce w tym hoteliku...?! solito dziewczyny z fundacji sie odezwaly ???z hotelikami teraz jest strasznie ciezko wiadomo wakacje wszystkie zapachane zaraz ci wysle pw Quote
solito Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):solito dziewczyny z fundacji sie odezwaly ???z hotelikami teraz jest strasznie ciezko wiadomo wakacje wszystkie zapachane zaraz ci wysle pw Niestety nie:shake: Napisałam jeszcze do mosii Quote
solito Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Dostałam dwa kontakty od Ambry, ale niestety...:shake: Quote
uxmal Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Solito, a w tym agroturystycznym gospodarstwie u holendrów ? nie chcą prawdziwego stróża? Quote
Zosia4 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Jest nadal tak jak pisałam, tzn. dzwonię do pana codziennie i żadnych dobrych wieści na razie :-( . Quote
Donvitow Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Załatwcie hotelik. Finansuje miesiąc. Sam. To da czas. Quote
solito Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Donvitow napisał(a):Załatwcie hotelik. Finansuje miesiąc. Sam. To da czas. Donvitow:loveu: :loveu: :loveu: Muszę wykonać dwa telefony...! Quote
solito Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 solito napisał(a):Donvitow:loveu: :loveu: :loveu: Muszę wykonać dwa telefony...! Jeszcze jeden... Quote
justynavege Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 uxmal napisał(a):Solito, a w tym agroturystycznym gospodarstwie u holendrów ? nie chcą prawdziwego stróża? ux jesli chodzi o to za Uciechowem tzn na koncu wsi to oni sami chcieli oddać psa ktory im sie przypaletal Gosia caly czas dzwoni ja wyslalam maila z zapytaniem do hoteliku Kubus szukanie platnego tymczasu na razie nic nie przynioslo :shake: Quote
solito Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Jutro ok.7.00 mam dostać telefon czy kierownik tego zakładu, w którym teraz jeszcze jest Dingo, zadzwoni do schroniska i ich odwoła...:roll: Mam nadzieję, że będzie chciał ich odwołać! Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 solito napisał(a):Jutro ok.7.00 mam dostać telefon czy kierownik tego zakładu, w którym teraz jeszcze jest Dingo, zadzwoni do schroniska i ich odwoła...:roll: Mam nadzieję, że będzie chciał ich odwołać!:kciuki: zaciskam z całej siły Quote
solito Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Transport Dingusia na jutro mam prawie załatwiony... Oby kierownik tej firmy nie olał naszego zaangażowania...!!!:cool1: Quote
solito Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Donvitow napisał(a):Załatwcie hotelik. Finansuje miesiąc. Sam. To da czas. Dziękuję, Donvitow!:loveu: :loveu: :loveu: To dzięki Tobie akcja ruszyła z miejsca! /Wysłałam do Ciebie PW!/ CZekamy na ostateczne dezyzje! Zosiu, może za miesiąc zwolni się to miejsce u Ciebie?! Quote
Anashar Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A ja od początku wakacji dostałem tylko 2 maile w sprawie adopcji ONków :( A wcześniej tak często ludzie pisali... Quote
yewcia1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Anashar napisał(a):A ja od początku wakacji dostałem tylko 2 maile w sprawie adopcji ONków :( A wcześniej tak często ludzie pisali... Ale na szczęście juz nie wakacji:multi: :multi: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :kciuki::kciuki::kciuki:....za dzisiejszy telefon.................... Quote
solito Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Udało się! Dingo nie pojechał do schronu! Teraz czekam na telefon od brata, żeby go odebrać dużym autem! Donvitow:loveu: -czekam na wiadomość od Ciebie! Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 solito napisał(a):Udało się! Dingo nie pojechał do schronu! Teraz czekam na telefon od brata, żeby go odebrać dużym autem! Donvitow:loveu: -czekam na wiadomość od Ciebie!:multi::multi::multi: super........:loveu:jesteście wspaniali... Quote
asiuniap Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dostałam pwa. Widzę, że pies uratowany od schronu? Quote
Recommended Posts