yewcia1 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 solito napisał(a):Yewciu, wpłynęło 25,-zł od Agamy Gosiu Agama nasz dobry klient:lol: dzieki za info czy ja moge zbierać dalej na Twoje knto na Lilunie? I jak coś to wyslesz met? Jutro wystawie jakis bazarek Dingus napewno nam wybaczy dyskusje Quote
solito Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='yewcia1']Gosiu Agama nasz dobry klient:lol: dzieki za info czy ja moge zbierać dalej na Twoje knto na Lilunie? I jak coś to wyslesz met? Jutro wystawie jakis bazarek Dingus napewno nam wybaczy dyskusje Oczywiście!!! A Dinguś z pewnością się nie pogniewa...!:loveu: Quote
yewcia1 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Dingusiu pamiętamy o Tobie........... Quote
Radek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Pamiętamy, jak można nie pamiętać o onkowym staruszku. Quote
quasimodo Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ano pamiętamy... Smutno, że nie ma już Dingulca... Dobrze choć, że nie odszedł w schronie... Chociaz tyle... Quote
rotek_ Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 http://www.dognet.pl/flower.php?fid=6073 wirtualny grób dla Dinga Quote
justynavege Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Nie zasypię Cię popiołem w mej pamięci chociaż dzień za dniem kolejny mija choć beze mnie Most Tęczowy przekroczyłeś choć Twe ciało zimna ziemia już przykryła Choć odszedłeś już na dobre z tego świata to na zawsze w moim sercu pozostaniesz pokochałam Ciebie jak " Mniejszego Brata" chociaż w swoim sercu piesku Wielki byłeś Wierzę że Ty rowniez mnie przywitasz tam u bram Lepszego Świata w którym nie ma istot niekochanych zapomnianych i niechcianych 04.01.2008 jv dla Dinga :-( pierwszego " mojego " psa który umarł zanim udało się mu znależć dom :placz: Quote
mysza 1 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Piękne, popłakałam się. Niesprawiedliwy ten świat, same tragedie:-( Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Dingo ['][']['] Czasem odchodzą nasze anioły, I nagle w miejscu staje czas, A z nimi cząstka nas odchodzi I wielki smutek marszczy twarz. Quote
rotek_ Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Minęło prawie 2 lata od śmierci Dinga, ale cały czas jest w naszej pamięci..jako pierwszy pies któremu nie zdążyliśmy pomóc Quote
justynavege Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 to prawda rotek......... ja często wspominam Dingusia........ :( Quote
Recommended Posts