yewcia1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mam nadzieję, ze Dinguś spoczywa w spokoju?:-( Quote
solito Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 yewcia1 napisał(a):Mam nadzieję, ze Dinguś spoczywa w spokoju?:-( Tak, na pewno! Quote
solito Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='yewcia1']Solito a czy poczta już dosłała pieniążki od agamy? Yewciu, jeszcze nic nie przyszło... Quote
justynavege Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 met tu Cię szukają dziewczyny zajrzyj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2707825#2707825 czy Ty wypuscialś koty jak tu piszą ?? :crazyeye: Quote
Molkas Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Proszę bardzo napiszę i nie "nam" tylko Tobie, bo mam wrażenie, że większośc osób wie o czym piszę tylko do Ciebie to nie dotarło - Nie brać więcej zwierząt na tymczas skoro nie potrafisz w sposób kulturalny i cywilizowany sobie z taką sytuacją poradzić. Aż się dziwię, że siedzisz na forum i próbujesz rozpętać burzę. W tym czasie już dawno mogłabyś załątwić sprawę w sposób godny. Quote
Wiwi Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Boże tak przykro mi to czytac..... nie zdazylam z pomoca.... Dingusiu odpoczywaj w spokoju.....:bigcry: ale przykro mi jest tez z innego powodu, jak czytam Wasze posty, robi mi sie strasznie smutno i pomalutku trace wiare w czlowieka, niestety...bardzo blisko od uwielbienia do nielubienia, zeby nie pisac nienawisci....czy nie mozna bylo tego wszystkiego zalatwic w inny sposob, bez oskarzen, straszenia umowami czy strasznymi slowami jak "utylizacja" ja wiem ze jestem daleko i latwo mi pisac w taki sposob, ale mi tez zalezalo na Dingusiu, ale rozumiem tez Met to ona byla najblizej...mysle ze zabraklo troszke zrozumienia, a tak sie dzieje kiedy w gre wchodza emocje, a teraz niestety juz nic wiecej nie mozna zrobic.... Quote
Wiwi Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Aha Solito dzisiaj wybieram sie do Uciechowa i to co zostawie tam na bazarek ktory mial byc dla Dinga i Lisi przekaz prosze na Lisie lub Uciechów. Quote
Izis Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Dingo ['] Spoczywa w spokoju. Nie będę więcej pisała nic na tym wątku bo uważam, że pewne osoby postąpiły bardzo nie fair i nie da sie tego niczym wytłumaczyć. Zamiast pomocy i rozwiązania sprawy tylko oskarżenia i zarzuty przez 2 dni a doczesna powłoka Dingusia leżała i czekała. Dobrze, że miał MET i na nią mógł liczyć w swej ostatniej drodze. Przykre to... Bardzo :-( Quote
Radek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Mam taką małą prośbę do wszystkich, którzy pomagali Dingusiowi. Czy jest możliwość przekazania pozostałych (jeśli oczywiście jakieś pozostały) środków z Waszych przekazów/przelewów na potrzeby Lisidełka? Jeśli tak, to bardzo proszę (jako wirtualny lisiowy opiekun) Quote
solito Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Radek']Mam taką małą prośbę do wszystkich, którzy pomagali Dingusiowi. Czy jest możliwość przekazania pozostałych (jeśli oczywiście jakieś pozostały) środków z Waszych przekazów/przelewów na potrzeby Lisidełka? Jeśli tak, to bardzo proszę (jako wirtualny lisiowy opiekun) Radku, oczywiście! Cały czas jest jeszcze ta kwota - 120,-zł Będzie to dla Lisi... /jeżeli Mysza1 też się zgodzi, bo Ona wpłaciła 70,-zł/ Quote
mysza 1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Mysza sie na wszystko zgadza. A za grudzień było już płacone za Dingusia u Met? Teraz myslę o adopcji u was innego psiaka, chyba ten szczeniaczek nie ma opiekuna. Ale póki co z moją wpłata na Dinga zrócie co uważacie. Szkoda, ze juz go nie ma, choc miał już swoje lata:-( Quote
yewcia1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Dziękujemy kochani w imieniu Lisi:loveu: Tylko jak bedzie dalszy los Lisiadełka? Quote
Radek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Mysza, dziękuję bardzo w imieniu mojej wirtualnej podopiecznej. Quote
justynavege Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Radek napisał(a):Mam taką małą prośbę do wszystkich, którzy pomagali Dingusiowi. Czy jest możliwość przekazania pozostałych (jeśli oczywiście jakieś pozostały) środków z Waszych przekazów/przelewów na potrzeby Lisidełka? Jeśli tak, to bardzo proszę (jako wirtualny lisiowy opiekun) rowniez przychylam się do prośby Radka Quote
yewcia1 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dinguś nawet do głowy mi nie przyszło, ze nie doczekasz do wyjazdu:-( Quote
Radek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Bardzo przykro, że Dinguś nie doczekał swojego domku. Należał się staruszkowi za pracowite życie dla człowieka. Quote
justynavege Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Takim zwykłym byłem pieskiem stróżowalem cale życie pilnowałem Ci człowieku Twego mienia i dobytku Lecz się stalem niepotrzebny chory sam na stare lata czymże sobie zasluzylem na niemiłość tego świata Choć znaleźli się wnet ludzie i ruszyli mi na pomoc poszukali nawet domu lecz nie doczekałem tego stare serce me stanęło Quote
solito Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 justynavege napisał(a):Takim zwykłym byłem pieskiem stróżowalem cale życie pilnowałem Ci człowieku Twego mienia i dobytku Lecz się stalem niepotrzebny chory sam na stare lata czymże sobie zasluzylem na niemiłość tego świata Choć znaleźli się wnet ludzie i ruszyli mi na pomoc poszukali nawet domu lecz nie doczekałem tego stare serce me stanęło Wzruszające...:-( Quote
Izabela124. Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dingusiu biegaj szczesliwe po TM ['][']['] :( Quote
justynavege Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 dziekuję :oops: płyneły z głebi serca surowo i nieskłądnie ale nie jestem w stanie teraz tego doszlifować za świezo :placz: Quote
yewcia1 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dinguś nie doczekał domku..............:-(:-(:-(:-( Quote
met Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/albums/userpics/10001/kartka.jpg Quote
patch75 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 a dzis skonczylo sie allegro dingo:-( dziwnie tak jakos go nie wznawiac:-( Quote
Recommended Posts