Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę bardzo napiszę i nie "nam" tylko Tobie, bo mam wrażenie, że większośc osób wie o czym piszę tylko do Ciebie to nie dotarło - Nie brać więcej zwierząt na tymczas skoro nie potrafisz w sposób kulturalny i cywilizowany sobie z taką sytuacją poradzić.

Aż się dziwię, że siedzisz na forum i próbujesz rozpętać burzę. W tym czasie już dawno mogłabyś załątwić sprawę w sposób godny.

Posted

Boże tak przykro mi to czytac.....
nie zdazylam z pomoca....
Dingusiu odpoczywaj w spokoju.....:bigcry:

ale przykro mi jest tez z innego powodu, jak czytam Wasze posty, robi mi sie strasznie smutno i pomalutku trace wiare w czlowieka, niestety...bardzo blisko od uwielbienia do nielubienia, zeby nie pisac nienawisci....czy nie mozna bylo tego wszystkiego zalatwic w inny sposob, bez oskarzen, straszenia umowami czy strasznymi slowami jak "utylizacja" ja wiem ze jestem daleko i latwo mi pisac w taki sposob, ale mi tez zalezalo na Dingusiu, ale rozumiem tez Met to ona byla najblizej...mysle ze zabraklo troszke zrozumienia, a tak sie dzieje kiedy w gre wchodza emocje, a teraz niestety juz nic wiecej nie mozna zrobic....

Posted

Dingo ['] Spoczywa w spokoju.

Nie będę więcej pisała nic na tym wątku bo uważam, że pewne osoby postąpiły bardzo nie fair i nie da sie tego niczym wytłumaczyć.
Zamiast pomocy i rozwiązania sprawy tylko oskarżenia i zarzuty przez 2 dni a doczesna powłoka Dingusia leżała i czekała. Dobrze, że miał MET i na nią mógł liczyć w swej ostatniej drodze. Przykre to... Bardzo :-(

Posted

Mam taką małą prośbę do wszystkich, którzy pomagali Dingusiowi.
Czy jest możliwość przekazania pozostałych (jeśli oczywiście jakieś pozostały) środków z Waszych przekazów/przelewów na potrzeby Lisidełka? Jeśli tak, to bardzo proszę (jako wirtualny lisiowy opiekun)

Posted

[quote name='Radek']Mam taką małą prośbę do wszystkich, którzy pomagali Dingusiowi.
Czy jest możliwość przekazania pozostałych (jeśli oczywiście jakieś pozostały) środków z Waszych przekazów/przelewów na potrzeby Lisidełka? Jeśli tak, to bardzo proszę (jako wirtualny lisiowy opiekun)

Radku, oczywiście!
Cały czas jest jeszcze ta kwota - 120,-zł
Będzie to dla Lisi...
/jeżeli Mysza1 też się zgodzi, bo Ona wpłaciła 70,-zł/

Posted

Mysza sie na wszystko zgadza. A za grudzień było już płacone za Dingusia u Met?
Teraz myslę o adopcji u was innego psiaka, chyba ten szczeniaczek nie ma opiekuna. Ale póki co z moją wpłata na Dinga zrócie co uważacie.
Szkoda, ze juz go nie ma, choc miał już swoje lata:-(

Posted

Radek napisał(a):
Mam taką małą prośbę do wszystkich, którzy pomagali Dingusiowi.

rowniez przychylam się do prośby Radka

Posted

Takim zwykłym byłem pieskiem
stróżowalem cale życie
pilnowałem Ci człowieku
Twego mienia i dobytku

Lecz się stalem niepotrzebny
chory sam na stare lata
czymże sobie zasluzylem
na niemiłość tego świata

Choć znaleźli się wnet ludzie
i ruszyli mi na pomoc