Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pocztą to ostatnio aż strach się pytać. Nie wiem jak u Was, ale u mnie to wszystko dociera ze sporym opóźnieniem. Najfajniej jest jak się czeka na rachunki :mad:

Posted

Dinguś [**]
Dlaczego tak krótko cieszyłeś się życiem u kochanej Met???
To nie sprawiedliwe!!
Teraz biegasz już naprawdę wolny i szczęśliwy!!

Posted

Biedny staruszek. Dobrze, ze nie byl sam. Byloby straszne gdyby odszedl w schronisku akurat jak nikogo by tam nie bylo. A tak miał kogoś przy sobie w ostatniej chwili na ziemi. Biegaj Dingo już bez problemow ze stawami radosny za Teczowym Mostem. Bedziemy Cie pamiętać...
Mysle, ze on coś czuł dlatego tak domagał się uwagi ze strony człowieka i czułości. Czuł, że jest słabiutki i chciał zaznać tyle miłości i troski ile tylko zdąży zanim nadejdzie jego czas.

Posted

Justyna, czul sie wlasnie lepiej. bylo niesamowite polepszenie... dzis tez zjadl sniadanie z apetytem, nawet Lisi probowal podjadac :(

Yewcia, nie wiem. czekam na decyzje, co robic - pochowac czy oddac do zakladu utylizacyjnego

Posted

Met!
Wiem,że masz tyle na głowie,ale czy śmierć Dingusia i jego ewentualny pochówek nie mógłby zapoczątkować założenie psiego cmentarza gdzies w Twoich okolicach? Tak mało jest miejsc na ten cel,myślę,że pomysł warty przemyśleń! Kraków dość blisko- sama uprosiłam znajomego na pochówek mojej Zuzy w jego ogrodzie na wsi.
Gdyby był taki cmentarz wcześniej napewno tam bym ją pochowała!

Posted

Met!
To jest pomysł na przyszłość! To musi "ogarnąć" ktoś z okolicznych terenów i być stale na miejscu.
Wiadomo,że muszą być pozwolenia /nie wiem jakie!/,ale napewno wielu właścicieli psów chętnie kupiłoby miejsce /lub dzierżawiło!/na pochówek dla swojego,swoich psów.
Jak się "odrobisz":cool3: to nawet jesli nie Ty,to ktos z rodziny lub znajomych,najlepiej miejscowych mógłby o tym pomyśleć!!

Posted

rodzine mam na gornym slasku, jestem tutaj sama, wiec nadmiar czasu nawet w przyszlosci mi nie grozi. juz pewien duszek mi to podszeptywal, ale nie rozdwoje sie, nol czens