solito Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Izis napisał(a):Wlascicielka Dinga kupila mu ANATOMIX` Podaje sie to raz dziennie przed jedzeniem. To jest na te stawy ale szczerze mowiac ta nazwa nic mi nie mowi. Byc moze uda sie podac paczke przed swietami taka mala z tymi lekami itp drobiazgami dla psiakow u MET. Ale nie wiem czy to wypali. Jakby co zaraz dam znac. A co z tranportem? Super by było, gdyby mogła jakąś paczuszkę z lekami wysłać wcześniej... A transport ma być w styczniu... Quote
yewcia1 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Czyli bardzo prosimy o wsparcie trzeba zapłacić za pobyt w DT i kupić leki dla dziadzia Quote
Wiwi Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 skoro pomoc potrzebna, ponawiam pytanie czy moglabym do kogos wyslac, mysle ze swietna rzecz dla kazdego psiarza, solniczke i pieprzniczke w ksztalcie sznaucera, gdybym miala aparat moglybyscie zobaczyc ze sa naprawde bardzo ladne, ja nie moge niestety wystawic bazarku bo teraz za rzadko bywam na dogo :-( Quote
Radek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ciekawe, czy Dingo się już trochę uspokoił? Quote
solito Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Wiwi napisał(a):skoro pomoc potrzebna, ponawiam pytanie czy moglabym do kogos wyslac, mysle ze swietna rzecz dla kazdego psiarza, solniczke i pieprzniczke w ksztalcie sznaucera, gdybym miala aparat moglybyscie zobaczyc ze sa naprawde bardzo ladne, ja nie moge niestety wystawic bazarku bo teraz za rzadko bywam na dogo :-( Wiwi, możesz zawieźć do u Uciechowa? Jak nie, to możesz wysłać do mnie!:razz: Quote
Izis Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Wiem tylko, ze on i Lisia znowu się kochają :-) Quote
solito Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Właśnie przyszła wpłata od Myszy 1 - 70,-zł :loveu: Dziękujemy!!! Czyli razem z Radkiem jest 120,-zł - [SIZE=2]/dla Dinga i Lisi/ Quote
justynavege Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Gosiu czy bedziesz miala czas na poczatku przyszłego tygodnia?? musimy sie dogadać co do zakupu leków dla Dinga Quote
solito Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 justynavege napisał(a):Gosiu czy bedziesz miala czas na poczatku przyszłego tygodnia?? musimy sie dogadać co do zakupu leków dla Dinga Cały czas czekam na autko... najwyżej wyślę Tobie kasę! A pytałam już i dalej nie wiem...: czy Lisia i Dingo mają jeszcze jakąś kaskę na AFN-ie? Quote
yewcia1 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 U Lisi jest coś z wirtualnej adopcji Radka ale to jest na ogólnym AFenie uciechowskim:lol: Quote
Radek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Może jak będzie potrzeba to Lisia pożyczy grosik staruszkowi ;) Quote
justynavege Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 solito napisał(a):Cały czas czekam na autko... najwyżej wyślę Tobie kasę! A pytałam już i dalej nie wiem...: czy Lisia i Dingo mają jeszcze jakąś kaskę na AFN-ie? odpowiadałm Ci juz :eviltong: na ogolnym AFN ale nie wiem ile bo nie prowadzilam osobnych zapisków :oops: Quote
justynavege Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 sluchajcie wielbiciele Dingusia :) czy zancie jakaś alternatywę dla Poczty jednak nie drozsza?? zebysmy zdazyli leki doslać........ Quote
Izis Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Paczuszka z lekami dla Dinga i Kulfona ma byc wyslana w poniedzialek poczta w obrębie Niemiec (mala, bo osoba przewozaca jedzie pociagiem a nie autem) a 21-ego powinna byc w Gdyni to ja odbiore jakos i wysle paczka priorytetowa. A na ile dni MET ma leki dla Dingo? Quote
justynavege Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Izis a jakie leki dotra dla Dinga ? Rymadyl chyba do 6 stycznia geriadog i nutradyl troszkę dłuzej a sudocrem nie wiem na ile jeszcze starczy do smarowania łokci tu musiałaby met powiedzieć ...... Quote
yewcia1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Nikt nie odwiedził nawet dziś dziadka emeryta:-( Quote
Donvitow Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Codziennie odwiedzam tylko nie piszę. Quote
justynavege Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Izis slonko pdpisz jak mozesz o lekach Quote
solito Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Dobrze, że Dinguś jest pod czujnym okiem Met!:loveu: Quote
Izis Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 justynavege napisał(a):Izis slonko pdpisz jak mozesz o lekach No tu gdzies wczesniej na watku podawalam nazwe tego preparatu i dawkowanie to na stawy jest i podobno swietna rzecz sprawdzona przy starszych psach. Moze tez ta przysle ta poduszke do ogrzewania stawow i jakies zabawki dla Lisidelka. Sama nie wiem co sie tam zmiesci bo to niewielka paczkuszka moze byc bo dobrowolny kurier pociagiem jedzie. A Dingo ma lepszy okres mowila MET :-) Quote
solito Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Izis napisał(a): A Dingo ma lepszy okres mowila MET :-) To super!:multi: Dingo może poprostu długo się aklimatyzuje... Quote
Izis Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 sudocrem jeszcze jest na ok. 2tyg ma jeszcze scanodylu nutradylu tez jest jeszcze duuuuuzo a i geriadogu jeszcze jest duzo mial flawitol, ale to sie skonczylo, a mialo byc tylko do konca opakowania To wszystko co jest u MET. Quote
yewcia1 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kochani dalej bardzo prosimy o wsparcie dla Dingusia Quote
Radek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kto jeszcze chciałby wspomóc finansowo staruszka-onka? Każdy grosz na leki i utrzymanie będzie mile widziany :) Quote
Recommended Posts