Anashar Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Piscie do ludzi z pwp że potrzebny DT! Ja nie pomoge bo lada chwila mogą mi neta odłączyć :placz: Quote
Aaliyah1981 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 solito napisał(a):Zostało tylko kilka dni! Kto pomoże?! wyslalam ci pw jesli dostalas odpisz Quote
yewcia1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Czas dla Dinga się kończy:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
patch75 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 justynawege, doba w jednym kosztuje 18 zl (ale moze by ta kobieta troche upuscila z ceny), druga 20 zl (tu juz nie pytalabym o mniejsza cene, bo ten czlowiek i tak duzo robi dla jednego z moich psow w schronie); wiec 18zl i 20zl Quote
solito Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):wyslalam ci pw jesli dostalas odpisz Tak, dostałam - odpowiedziałam... Quote
solito Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Anashar napisał(a):Piscie do ludzi z pwp że potrzebny DT! Ja nie pomoge bo lada chwila mogą mi neta odłączyć :placz: Napisałam ok.30 PW. Musiałam pojedynczo, nie wiem, dlaczego nie można wysłać kilku na raz...? Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 :-(dostałam PW ...nie mam domku z ogrodem ...a bardzo by się przydał ....nie potrafię pomóc ...mam mieszkanko na 4 piętrze.......... podnoszę Cię słoneczko................................ Quote
justynavege Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Błagamy o pomoc dla Dinga ma tylko 3 dni :placz: Quote
yewcia1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 justynavege napisał(a):Błagamy o pomoc dla Dinga ma tylko 3 dni :placz: Tylko 3 dni i co dalej...........................:-( Quote
uxmal Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 a hotelik ??? wiem wiem to kosztuje, ale może sie uda bazarkowo nazbierac chociaz na kilka dni. potem umowa hotelik-i ktoś z zewn Quote
justynavege Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 ux hotelik dobry pomysl ale nie ma z czego go sfinansować na samych bazarkach nie mozna się oprzeć Quote
Zosia4 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Wiecie co ? Normalnie załamka. Byłam dzisiaj w jeszcze jednej firmie, w której stróżuja dwa psy - a dowiedziałam się, że mile widziany byłby trzeci, bo teren dość duży. Jest to ok. 2 km ode mnie więc jakby co to miałabym na wszystko baczenie. Bardzo dobrze obchodzą się tam z psami, są zadbane. Byłam "szczera" - powiedziałam, że ma ponad 10 lat i że jest taki jakiego chcą - czyli duży i łagodny do swoich, a wyglądem na pewno będzie odstraszał. Właściciel grzecznie i też szczerze mi odpowiedział, że chcą młodego, bo mają już dwa staruszki, jeden 7 a drugi 8 lat............... Ręce opadają :placz: . Quote
solito Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pomocy!!! Niedługo zostaną tylko 2 dni!!!:placz: Quote
uxmal Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Zosia4 napisał(a):Wiecie co ? Normalnie załamka. Byłam dzisiaj w jeszcze jednej firmie, w której stróżuja dwa psy - a dowiedziałam się, że mile widziany byłby trzeci, bo teren dość duży. Jest to ok. 2 km ode mnie więc jakby co to miałabym na wszystko baczenie. Bardzo dobrze obchodzą się tam z psami, są zadbane. Byłam "szczera" - powiedziałam, że ma ponad 10 lat i że jest taki jakiego chcą - czyli duży i łagodny do swoich, a wyglądem na pewno będzie odstraszał. Właściciel grzecznie i też szczerze mi odpowiedział, że chcą młodego, bo mają już dwa staruszki, jeden 7 a drugi 8 lat............... Ręce opadają :placz: . nie wiem co napisac -brak mmi slów Zosiu, a Jaszka z Uciechowa znasz? nadawałby się do tej firmy? Quote
Matusz Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 pies potrzebuje pomocy !! Widać z niego taka kochana poczciwinka Quote
uxmal Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 robie allegro narazie na kilka dni bo wyjezdzam w poniedzialek. Justynko dam Twoj tel jako kontaktowy. przepraszam za te samowolkę. Quote
Zosia4 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Kochana - podaj link. Tyle tego psiego nieszczęścia, że każdy uratowany psiak jest na wagę złota. Nie mogę, no naprawdę nie mogę, że Dingo - taki piękny i taki dostojny w tym swoim kwiecie wieku ............ no i nie wiem co dalej napisać :-( . Quote
uxmal Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32090&highlight=jaszko proszę Zosiu kochana :)))) Quote
uxmal Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dałam Dingo http://www.allegro.pl/item220261870_15_letni_onek_ma_czas_tylko_do_konca_lipca_pomocy.html narazie na 4 dni. Jest wyróżniona pogrubiona i na gł. Trzymajcie kciuki. Jeszcze cos w treści mogę zmienic. prosze o info Quote
solito Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Uxmal, dzięki za allegro! Sama nie wiem jak można by napisać, żeby znalazł się ktoś... Mam nadzieję, że to zadziała... Quote
solito Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::-(dostałam PW ...nie mam domku z ogrodem ...a bardzo by się przydał ....nie potrafię pomóc ...mam mieszkanko na 4 piętrze.......... podnoszę Cię słoneczko................................ Alu, dzięki za odezwanie się...! HELP !!! [SIZE=4] ZOSTAŁY TYLKO 2 DNI !!!:placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts