Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justynawege, doba w jednym kosztuje 18 zl (ale moze by ta kobieta troche upuscila z ceny), druga 20 zl (tu juz nie pytalabym o mniejsza cene, bo ten czlowiek i tak duzo robi dla jednego z moich psow w schronie); wiec 18zl i 20zl

Posted

Anashar napisał(a):
Piscie do ludzi z pwp że potrzebny DT! Ja nie pomoge bo lada chwila mogą mi neta odłączyć :placz:

Napisałam ok.30 PW. Musiałam pojedynczo, nie wiem, dlaczego nie można wysłać kilku na raz...?

Posted

:-(dostałam PW ...nie mam domku z ogrodem ...a bardzo by się przydał ....nie potrafię pomóc ...mam mieszkanko na 4 piętrze..........

podnoszę Cię słoneczko................................

Posted

Wiecie co ? Normalnie załamka.
Byłam dzisiaj w jeszcze jednej firmie, w której stróżuja dwa psy - a dowiedziałam się, że mile widziany byłby trzeci, bo teren dość duży.

Jest to ok. 2 km ode mnie więc jakby co to miałabym na wszystko baczenie.
Bardzo dobrze obchodzą się tam z psami, są zadbane.

Byłam "szczera" - powiedziałam, że ma ponad 10 lat i że jest taki jakiego chcą - czyli duży i łagodny do swoich, a wyglądem na pewno będzie odstraszał.

Właściciel grzecznie i też szczerze mi odpowiedział, że chcą młodego, bo mają już dwa staruszki, jeden 7 a drugi 8 lat...............

Ręce opadają :placz: .

Posted

Zosia4 napisał(a):
Wiecie co ? Normalnie załamka.
Byłam dzisiaj w jeszcze jednej firmie, w której stróżuja dwa psy - a dowiedziałam się, że mile widziany byłby trzeci, bo teren dość duży.

Jest to ok. 2 km ode mnie więc jakby co to miałabym na wszystko baczenie.
Bardzo dobrze obchodzą się tam z psami, są zadbane.

Byłam "szczera" - powiedziałam, że ma ponad 10 lat i że jest taki jakiego chcą - czyli duży i łagodny do swoich, a wyglądem na pewno będzie odstraszał.

Właściciel grzecznie i też szczerze mi odpowiedział, że chcą młodego, bo mają już dwa staruszki, jeden 7 a drugi 8 lat...............

Ręce opadają :placz: .

nie wiem co napisac -brak mmi slów
Zosiu, a Jaszka z Uciechowa znasz? nadawałby się do tej firmy?

Posted

Kochana - podaj link. Tyle tego psiego nieszczęścia, że każdy uratowany psiak jest na wagę złota.

Nie mogę, no naprawdę nie mogę, że Dingo - taki piękny i taki dostojny w tym swoim kwiecie wieku ............ no i nie wiem co dalej napisać :-( .

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:-(dostałam PW ...nie mam domku z ogrodem ...a bardzo by się przydał ....nie potrafię pomóc ...mam mieszkanko na 4 piętrze..........

podnoszę Cię słoneczko................................

Alu, dzięki za odezwanie się...!

HELP !!! [SIZE=4] ZOSTAŁY TYLKO 2 DNI !!!:placz: :placz: :placz: