Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga1969, numer konta jest na 100 stronie wątku.
Dingolec na pewno będzie potrzebował wpłat, ponieważ będzie w domu tymczasowym.
Justyno, czy Dinguś we wtorek jedzie? Przyznam, że bardzo chętnie przeczytałbym, że staruszek jest już w ciepłym miejscu.

Posted

Poker napisał(a):
a Bossik do Katowic? :crazyeye: czy cos się zmieniło?
On jest bardzo grzeczny i widać,że jazda samochodem nie jest mu obca.

Oczywiście, że się nie zmieniło...! Jesteśmy w kontakcie!

Lisia będzie musiała zasnąć na czas podróży...

Posted

A ja poprosze od MET numer konta na ktore moznaby przelac pieniadze na tymczas dla DINGO z Lisia (ale dla przelewow zagranicznych czyli IBAN itd.) pewna Pani (jeszcze inna z Niemiec) chce coś na staruszka wpłacić. I jaki dopisek zrobic - czy wystarczy dla DINGO czy jak?
Bardzo się ucieszyła, że psiak jedzie w ciepłe miejsce już i do dobrych ludzi na tymczas.

Posted

[quote name='solito']Lisiunia też pojedzie...:multi:!

Trzymajcie kciuki za bezstresową podróż!

Solito :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

coś sie zmieniło ???????????

Dinga dzis przygotowałam do wyjazdu w sensie rozpiski leków , ich przygotowania , spakowania karmy

ale Lisia ??

kto podjął te decyzje ??

Lisia tak panicznie boi sie wszelkich zmian :placz:
wg mnie jedyna podroz jaką powinna odbyć to ta do domku stałego

tu zna ludzi

:placz:

Posted

http://nasza-szkapa.idl.pl :)

siedziba:
Fundacja "Nasza Szkapa"
ul. morcinka 1/3
44-330 jastrzębie zdrój

numer konta:
52 1020 2472 0000 6602 0184 8472

pko bp sa
oddział 1 rybnik

dla wplat zza granicy
nr IBAN: PL52 102024720000660201848472
kod SWIFT (BIC Code): BPKOPLPW

tak, w tytule poprosze imie psiaka

Posted

mam pytanie a jak wygląda u met teren?? czy jest ogrodzony ( siatka)?
Bo Lisia jest wielkości upasionego kocura i moze zwiać ze strachu?

I chciałam zapytać kto finansuje pobyt Lisi u met?

Posted

MET czy u Ciebie ktos stale jest w domu to znaczy wiadomo, ze czasem gdzies trzeba isc i cos zalatwic ale w ciagu dnia jest ktos na ogol w domu czy nie?

Sluchajcie ile miała Lisia jak trafila do Uciechowa? Bo widziałam tu gdzieś jej zdjęcie z wieku 5 miesięcy. To jak długo już tam jest? Przecież jeśli do tej pory nie poznała nowych bodźców to z każdym dniem będzie tylko trudniej. A tam miałaby ciepło i znanego Dinga przy boku.

Jestem zdania, ze porozumienie wewnątrzgatunkowe jest silniejsze niż międzygatunkowe - cokolwiek człowiek wolałby na ten temat nie myśleć. Psy w grupie tworzą stado a człowiek jest tylko jedną z jego składowych - nawet jeśli przywódcą ;-) co nie zawsze mu się udaje.
Sunia wygląda na wrażliwą ale na pewno doceni dobroć ludzką a MET to dobra osoba prawda? A Lisia z Dingiem to niezla druzyna, nawet jeśli Lisia mu od czasu do czasu coś zje, np. obrożę czy derkę ;-)

Nie wiem sami musicie zdecydować. Ale tak jakoś czasem odnoszę wrażenie, że Wy wcale nie chcecie wyadoptować Lisi (tak jak tego kota co został) bo ja za mocno kochacie ;-) I chociaż jest to powód cokolwiek egoistyczny to rozumiem bo wygląda na słodką sunię :-)

Posted

mieszkam sama, mam 11 koni, 9 psow, 14 kotow, zolwia i niemowle, a pracuje przez neta - jestem doslownie uziemiona, wyskoczyc moge najwyzej na 2-3h

Posted

met napisał(a):
mieszkam sama, mam 11 koni, 9 psow, 14 kotow, zolwia i niemowle, a pracuje przez neta - jestem doslownie uziemiona, wyskoczyc moge najwyzej na 2-3h

Czyli na ogół jesteś w domu i mogłabyś doglądnąć Lisi, żeby np. nie zjadła Ci chałupy? Czy wiesz, ze Lisia to mały niszczyciel sprzętów itp. Masz na to jakąś radę. Ile wyniesie wspólny pobyt DINGA i LISI miesiecznie?