Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dinguś słąbiutki bidulek
zrobilo mu się na grzbiecie jakieś cos neiwielkie ropiejace a zauwazylam bo Lisia - piekunka chorych :razz: wygdyzła mu w piękne kóleczko sierśc w tym miejscu :crazyeye:
zasypalismy to odpowiednim proszkeim :)

Posted

justynavege napisał(a):
Dinguś słąbiutki bidulek
zrobilo mu się na grzbiecie jakieś cos neiwielkie ropiejace a zauwazylam bo Lisia - piekunka chorych :razz: wygdyzła mu w piękne kóleczko sierśc w tym miejscu :crazyeye:
zasypalismy to odpowiednim proszkeim :)

to coś zrobiło mu się juz dawno, ale nic się z tym nie działo... miał tam tylko strupka...
Może sam sobie to zdrapał...?

Planujemy wyjazd z Dingiem do Met na około wtorek /bo zapasowe autko - cioteczki Rity tez u mechanika.../

Justyna, myślę, że żadnego problemu Met nie będzie miała z naświetlaniem, bo Dingo ma też przebywać w domu...!:lol:
Tylko trzeba będzie ewentualnie powiedzieć jej jak i jak często to robić! /bo ja też za bardzo nie wiem...:roll:/

Posted

solito napisał(a):

Planujemy wyjazd z Dingiem do Met na około wtorek /bo zapasowe autko - cioteczki Rity tez u mechanika.../

Fajnie, że Dingo już niedługo będzie w cieple :)

Posted

solito napisał(a):
to coś zrobiło mu się juz dawno, ale nic się z tym nie działo... miał tam tylko strupka...
Może sam sobie to zdrapał...?

Justyna, myślę, że żadnego problemu Met nie będzie miała z naświetlaniem, bo Dingo ma też przebywać w domu...!:lol:
Tylko trzeba będzie ewentualnie powiedzieć jej jak i jak często to robić! /bo ja też za bardzo nie wiem...:roll:/

Solito z naswietlaniami ja tez nei bardzo zorientowana ale postaram się dopytać
przygotuje liste lekow ktore bierze Dinguś tzn zeby met wiedziala jak podawac
szkola zakupila leki ale koniecznie potrzebujemy jeszcze Rymadylu zeby przekazać go razem z Dingusiem

Posted

yewcia1 napisał(a):
Czyli jak Dingo szuka transportu? Czy transport jest?
Tak mi dogo mieli, ze nie idzie nic przeczytać:roll:

Dingo pojedzie w tym tygodniu z moim mężem albo z cioteczką Ritą - zależy który samochód szybciej wróci od mechanika... /bo oba się naprawiają.../

Posted

solito napisał(a):
Dingo pojedzie w tym tygodniu z moim mężem albo z cioteczką Ritą - zależy który samochód szybciej wróci od mechanika... /bo oba się naprawiają.../

I jak posuwają się prace remontowe przy samochodach :cool3:

Posted

quasimodo napisał(a):
Dingusiowi bardzo sie spieszy do ciepelka...
Gdzie autko?

No właśnie!
Ciociu Rito, gdzie jesteś?!

Nasze autko będzie gotowe dopiero pod koniec tygodnia, a nie mogę się dodzwonić do cioteczki Rity...

Posted

No i jak z Dingo?

W Niemczech na razie cisza. Babka jakas zglosila sie co prawda jako DT dla niego ale na pierwszym pietrze mieszka i z kotami w dodatku.