uxmal Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Zapraszam na Mikołajkowy bazarek, z którego dochód będzie przeznaczony m.innymi na Uciechów. Główny Artysta- nasza Justynavege.:smile: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99516 Quote
justynavege Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Dinguś słąbiutki bidulek zrobilo mu się na grzbiecie jakieś cos neiwielkie ropiejace a zauwazylam bo Lisia - piekunka chorych :razz: wygdyzła mu w piękne kóleczko sierśc w tym miejscu :crazyeye: zasypalismy to odpowiednim proszkeim :) Quote
solito Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 justynavege napisał(a):Dinguś słąbiutki bidulek zrobilo mu się na grzbiecie jakieś cos neiwielkie ropiejace a zauwazylam bo Lisia - piekunka chorych :razz: wygdyzła mu w piękne kóleczko sierśc w tym miejscu :crazyeye: zasypalismy to odpowiednim proszkeim :) to coś zrobiło mu się juz dawno, ale nic się z tym nie działo... miał tam tylko strupka... Może sam sobie to zdrapał...? Planujemy wyjazd z Dingiem do Met na około wtorek /bo zapasowe autko - cioteczki Rity tez u mechanika.../ Justyna, myślę, że żadnego problemu Met nie będzie miała z naświetlaniem, bo Dingo ma też przebywać w domu...!:lol: Tylko trzeba będzie ewentualnie powiedzieć jej jak i jak często to robić! /bo ja też za bardzo nie wiem...:roll:/ Quote
Radek Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 solito napisał(a): Planujemy wyjazd z Dingiem do Met na około wtorek /bo zapasowe autko - cioteczki Rity tez u mechanika.../ Fajnie, że Dingo już niedługo będzie w cieple :) Quote
quasimodo Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 No Dingusiu, wytrzymaj jeszcze te kilka dni! Quote
yewcia1 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Przez to, ze dogo świrowało , dopiero teraz widzę, ze Dingo bedzie grzał doopkę w DT u met:loveu: Quote
justynavege Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 solito napisał(a):to coś zrobiło mu się juz dawno, ale nic się z tym nie działo... miał tam tylko strupka... Może sam sobie to zdrapał...? Planujemy wyjazd z Dingiem do Met na około wtorek /bo zapasowe autko - cioteczki Rity tez u mechanika.../ Justyna, myślę, że żadnego problemu Met nie będzie miała z naświetlaniem, bo Dingo ma też przebywać w domu...!:lol: Tylko trzeba będzie ewentualnie powiedzieć jej jak i jak często to robić! /bo ja też za bardzo nie wiem...:roll:/ Solito z naswietlaniami ja tez nei bardzo zorientowana ale postaram się dopytać przygotuje liste lekow ktore bierze Dinguś tzn zeby met wiedziala jak podawac szkola zakupila leki ale koniecznie potrzebujemy jeszcze Rymadylu zeby przekazać go razem z Dingusiem Quote
solito Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Trzymajmy kciuki za dobrą pogodę dla Dingusia... Quote
yewcia1 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Czyli jak Dingo szuka transportu? Czy transport jest? Tak mi dogo mieli, ze nie idzie nic przeczytać:roll: Quote
solito Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 yewcia1 napisał(a):Czyli jak Dingo szuka transportu? Czy transport jest? Tak mi dogo mieli, ze nie idzie nic przeczytać:roll: Dingo pojedzie w tym tygodniu z moim mężem albo z cioteczką Ritą - zależy który samochód szybciej wróci od mechanika... /bo oba się naprawiają.../ Quote
Radek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 To wypada trzymać kciuki za mechaników samochodowych ;) Quote
justynavege Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Dingo uz niedługo bedzie Ci cieplo kochany staruszku Quote
Poker Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 słuchajcie,ja szukam transportu dla westa,który w poniedziałek wieczorem przyjeżdża do mnie ,czyli Wrocławia i ma jechac do Dorothy do Bielska Białej.Z Katowic pomoc w przewozie oferowała Kluska 4.Może dałoby się połączyć transport obu psów?Watek Bossa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98691 Quote
Radek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 solito napisał(a):Dingo pojedzie w tym tygodniu z moim mężem albo z cioteczką Ritą - zależy który samochód szybciej wróci od mechanika... /bo oba się naprawiają.../ I jak posuwają się prace remontowe przy samochodach :cool3: Quote
mysza 1 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 I ja mocno trzymam kciuki za powodzenie akcji, mam nadzieję, ze Dinguś będzie szczęśliwy u met. Kochany staruszek :loveu: Quote
quasimodo Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Dingusiowi bardzo sie spieszy do ciepelka... Gdzie autko? Quote
solito Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 quasimodo napisał(a):Dingusiowi bardzo sie spieszy do ciepelka... Gdzie autko? No właśnie! Ciociu Rito, gdzie jesteś?! Nasze autko będzie gotowe dopiero pod koniec tygodnia, a nie mogę się dodzwonić do cioteczki Rity... Quote
Poker Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 kochane ciocie ,powiedzcie mi czy będziecie mogły podrzucić Bossa gdzieś jak najbliżej Bielska Białej albo do Katowic? Boss jest u mnie przejazdem z Olsztyna w drodze do Dorothy?Oto jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98691 Quote
Radek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Solito, dalej nie wiadomo jak z transportem? Quote
Izis Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 No i jak z Dingo? W Niemczech na razie cisza. Babka jakas zglosila sie co prawda jako DT dla niego ale na pierwszym pietrze mieszka i z kotami w dodatku. Quote
Recommended Posts